Şimdi Ara

Pizzayı Fırında Unuttum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar donmuş pizzayı fırına attım sonrada flim izlemeye dalmışım, kokular gelmeye başladı bir gittim heryer is olmuş Vantilatör'ü ve camı açtım ancak ne is gitcek gibi nede koku nasıl çıkartabilirim bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONSPY -- 31 Mart 2009; 17:57:34 >

• bnde simiti ısıtıyım die böyle yakmıştım çok fena kokuyodu 1 2 güne anca cıktı
  • Yanmış hazır pizza da çok kötü kokar haa. Baya zor onu çıkarman 1 gün kalır en azından.
  • Hocam cam açık kalsın, ayrıca oda spreyi sıkabilirsin.

Başka çare yok ne yazık ki.

• quote:

Orjinalden alıntı: head

Hocam cam açık kalsın, ayrıca oda spreyi sıkabilirsin.

Başka çare yok ne yazık ki.

İkisi karışıncada pek bi pis kokar be
  • diğer odaların camını ac öyle cıkar hanca
  • Banada 4 gün önce oldu. Akşamüstü çok acıktım... Hazır pizzayı koydum fırına. Oyuna dalmışım cayır cayır yandı ama koku sorunu olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aspiratörü açsan faydası olurdu vantilatör çocuklugumda kaldı o zamanlar klima bu kadaryaygın degildi(:
  • Cam açık, Vantilatör açık, Aspiratörde açık bakalım çıkar inş.
  • Siz yine sadece pizzayı unutmuşsunuz.

biz pizzayı pişirecez diye alt tepsi bölümünde blender aletini unutmuşuz. plastik erimiş sıvı olmuş. kaşıkla toparlamaya çalışıyorduk
  • Sirke kaynatabilirsin bi kapta.Mantığını bende anlamadım ama annem evde balık yaptığı zaman balık kokusunu alsın diye sirke kaynatır,o daha beter kokar Ama sirke kokusu daha çabuk çıkıyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Siz yine sadece pizzayı unutmuşsunuz.

biz pizzayı pişirecez diye alt tepsi bölümünde blender aletini unutmuşuz. plastik erimiş sıvı olmuş. kaşıkla toparlamaya çalışıyorduk

hocam iyi kendinizi unutmamışsınız fırının içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Siz yine sadece pizzayı unutmuşsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: HilFul

Sirke kaynatabilirsin bi kapta.Mantığını bende anlamadım ama annem evde balık yaptığı zaman balık kokusunu alsın diye sirke kaynatır,o daha beter kokar Ama sirke kokusu daha çabuk çıkıyor sanırım.

O kokudan sonra tövbe ettim sirke kaynatmam sakın kaynatma kokunun yayılmadığı tek oda kalmadı evde kusucaktım

• Geçmis olsun, yazik oldu pizzaya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.