Şimdi Ara

Piyon - Michael Sikkofield (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HaKotr

Sİkkofieldi kötüleyen adamın nickinin de ROTARIAN olması çok epic olmuş anlayan anlamıştır demek istediğimi :)

çok iyi anladım ama anlamayanlara da ipucu vermek gerekirse, Rotary Kulüpleri vardır ve bunların üyelerine Rotaryen (her nasıl yazılıyorsa) denir. ki bu oluşumlar da sikkofield'in blogunda anlattığı gruplardan birisidir.

zaten bu grupların, deşifre olmalarına karşı aldıkları ilk önlemin, deşifre eden kişilerle alay etmek olduğunu biliyoruz. işi "yok ya böyle şeyler, geyik bunlar, saçma sapan şeyler"e getirmeye çalışıyorlar. ama gerçek kabak gibi ortada. ve gün ve gün daha çok kişi görüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanceleratoR

quote:

Orijinalden alıntı: HaKotr

Sİkkofieldi kötüleyen adamın nickinin de ROTARIAN olması çok epic olmuş anlayan anlamıştır demek istediğimi :)

çok iyi anladım ama anlamayanlara da ipucu vermek gerekirse, Rotary Kulüpleri vardır ve bunların üyelerine Rotaryen (her nasıl yazılıyorsa) denir. ki bu oluşumlar da sikkofield'in blogunda anlattığı gruplardan birisidir.

zaten bu grupların, deşifre olmalarına karşı aldıkları ilk önlemin, deşifre eden kişilerle alay etmek olduğunu biliyoruz. işi "yok ya böyle şeyler, geyik bunlar, saçma sapan şeyler"e getirmeye çalışıyorlar. ama gerçek kabak gibi ortada. ve gün ve gün daha çok kişi görüyor.

Rotary kuluplerinde o seviye de adamlar olduğunu düşünmüyorum , daha üst seviyelerinde vardır belki bilmiyorum ama genel olarak ortam pek o şekilde değil takılan tanıdıklarım var :)

• Kitap dün elime geçti sınavlar, sıradaki başka kitaplar vs. derken okumam iki ayı bulabilir. Kapağı kadife gibi bu arada çok hoş olmuş ilk kez böyle kapak gördüm.
  • HaKotr kullanıcısına yanıt
    Daha yumuşak versiyonu olabilirler. Ama hepsini bir kenara bırakalım, sonuçta ABD'de kurulmuş bir kulüp. Senin ne işin var ABD kulübünde? ABD kulübü ABD'ye hizmet eder, Türkiye'ye değil!

Logolarıyla zaten "ben burdayım" diyorlar. Bu grupların sembolizme önem verdiklerini biliyoruz. Yahudi/Siyonist yıldızı ve güneş bu arkadaşların kullandıkları sembollerden.
    Çarka benzeyen şey aslında, dışta güneş ve içeride de malum 6 köşeli yıldız. Anlayan anlar....

Piyon - Michael Sikkofield

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanceleratoR -- 14 Aralık 2013; 9:18:49 >

• Bitirdim bugün kitabı, okuyan varsa sonunu tartışalım.
  • ya arkadaş siz her konuyu başka yerlere çekmeye ne meyillisiniz. adam burada kitap hakkında bilgi almak, bilgi vermek adına konu açmış siz gelmiş burada kitap yazarını yeriyorsunuz. gidin bunu başka bir konu başlığı altında tartışın.
    kitaba gelirsek, almamın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen işlerimden ötürü yeni bitirebildim yoksa soluksuz okunabilecek türden. özellikle kitabın başlangıcıyla devam eden yaklaşık 50 sayfa hiç bitmesin istedim diyebilirim. o kadar ki düşüncelerime, demek istediklerime ve hissettiklerime tercüman oluyordu. fakat yazarın toy olduğu belli oluyor. yazarın ilk kitabı ve bir başyapıt değil sonuçta. betimlemeden çok benzetmeyle ifade etmiş her şeyini. tabii bunların yanında es geçilemeyecek kadar blog yazılarına benzer sayfalarca bilgi içeren yazılara da yer vermiş. fakat kitabın sonu hakkında iyi mi yapmış, kötü mü yapmış o konuda muammada kaldım.
  • Yarın bulabilirsem almayı düşünüyorum.
  • Bu kitabı sırf sonunu merak ettiğim için alacağım blog yazıları güzel kitabı da öyledir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bitirdim bugün kitabı, okuyan varsa sonunu tartışalım.

Yahu şu sitenin kitap sohbetleri bölümünden beklediğim tekşey kitapları tartışmak ama yok arkadaş kimsenin ilgisini çekmiyor nedense ..
  • Kitabı bayağı akıcıymış ama yazarın acemi olduğu çok belli geçişleri pek yapamıyor.
  • http://tylerrdurden.blogspot.com/ bu da vardır. yenidir. iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thugangster

http://tylerrdurden.blogspot.com/ bu da vardır. yenidir. iyidir.

Direk blog açtım okuyun diyebilirsin, böyle alttan alta reklamını yapmana gerek yok hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thugangster

http://tylerrdurden.blogspot.com/ bu da vardır. yenidir. iyidir.

Neresi iyi bunun. Çok objektif (!) Yazılar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kitabi okumadan once guvendigim bi yazardi ve kitaptan umutluydum ama kitabin etiket fiyati 18 lira ve elinde illuminati hakkinda yazacak o kadar cok malzeme varken kitabi arya ile olan ask hikayesine cevirmesi beni baya soguttu. Ayrica yazdiklari da pek inandirici gelmedi. Sen ne dusunuyosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Kitabi okumadan once guvendigim bi yazardi ve kitaptan umutluydum ama kitabin etiket fiyati 18 lira ve elinde illuminati hakkinda yazacak o kadar cok malzeme varken kitabi arya ile olan ask hikayesine cevirmesi beni baya soguttu. Ayrica yazdiklari da pek inandirici gelmedi. Sen ne dusunuyosun?

İnandırıcıdan kastın ne hocam sonuçta kurgu bu kitap.
    Açıkçası ben de blog yazılarını okumaktan daha çok keyif alıyorum ama bu tarz yazılardan oluşması kitabın hoş olmazdı. Bu sefer de internette bedavaya yazdığın şeyleri şimdi para için satıyorsun diye eleştirilirdi çünkü onun için blog yazılarıyla çok kıyaslamamak lazım.

• quote:

quote:

quote:

Açıkçası ben de blog yazılarını okumaktan daha çok keyif alıyorum ama bu tarz yazılardan oluşması kitabın hoş olmazdı. Bu sefer de internette bedavaya yazdığın şeyleri şimdi para için satıyorsun diye eleştirilirdi çünkü onun için blog yazılarıyla çok kıyaslamamak lazım.

Hocam ben şuan da 180. sayfaya geldim. Kitabın bitmesine 70 sayfa kaldı açtım kitabın sonuna baktım:

Arya öldürülüyormuş, çöpçü kaybettin can demiş, gazete de şüpheli kişi bu gösteriliyormuş falan. Şimdi bunların hepsi kurgu mu? Son sayfalarda bahsediyor herhalde? Niye böyle birşey yapmış acaba. Ben daha çok illuminati kartlarını, tarihlerini vs anlatmasını bekliyordum ama kitapta annesine olan nefreti ve arya'ya olan aşkından başka çok az şey var :S

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben şuan da 180. sayfaya geldim. Kitabın bitmesine 70 sayfa kaldı açtım kitabın sonuna baktım:

Arya öldürülüyormuş, çöpçü kaybettin can demiş, gazete de şüpheli kişi bu gösteriliyormuş falan. Şimdi bunların hepsi kurgu mu? Son sayfalarda bahsediyor herhalde? Niye böyle birşey yapmış acaba. Ben daha çok illuminati kartlarını, tarihlerini vs anlatmasını bekliyordum ama kitapta annesine olan nefreti ve arya'ya olan aşkından başka çok az şey var :S

Evet kurgu orası, sonuna neden baktın ki?
    Açıkçası sonunu da pek çözemedim ben kitabın, çeşitli fikirler var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kurgu orası, sonuna neden baktın ki?
    Açıkçası sonunu da pek çözemedim ben kitabın, çeşitli fikirler var.

Sinirlendim baktim iste
    Niye boyle bir kurgu yapmis ki? Kitabi daha fazla tutup haarp, kartlar vs doldurabilirdi

• her müslümanın okuması gereken kitaplardan. blogunu takip edin ve aydınlanın, zincirlerinizi çözün.
  • Hortlatalım. Alın okuyun okutturun, blogunda saatler geçirin fakat ön yargılarınızı bir kenara koyun okurken sonra tekrar alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.