Şimdi Ara

Piyon - Michael Sikkofield

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
7.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Michael Sikkofield ve blogunu duyanlar vardır herhalde, duymayanlar için linkini vereyim.
    http://michaelsikkofield.blogspot.com/
    Kendisi Piyon adında bir kitap yazmış, blogunu severek takip eden birisi olarak kitabını da almayı düşünüyorum. 9 Kasım Tüyap'tan sonra satışa çıkacakmış anladığım kadarıyla. Kitabı almaya başka düşünen var mı, muhabbetini yapalım diye açtım konuyu.

• Gulmek icin alirim herhalde, yine ne sacmalamis bu diyerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kesinlikle almayı düşünüyorum. 9 unda sikko'da fuarda olucakmış fırsat bulabilirsem gitmeyide düşünüyorum.
  • Şimdi Neriman ı okudum beğenmedim ben.Bu güzel dediğiniz var mı ? Merak ettim 2 haftada 7 kişiden duydum bunu.

• almayacam, o çakala para yedirmeyi hiç mi hiç düşünmüyorum ;) ayrıca alıp da ne yapacağım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qun

almayacam, o çakala para yedirmeyi hiç mi hiç düşünmüyorum ;) ayrıca alıp da ne yapacağım?

Alıp da okuyacaksın, çakal deme sebebin ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Deleted by Admins]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okunacak o kadar kitap varken ...
  • Alınıp okunulası kitaptır. Herkesin kitap zevki ayrıdır. Daha çıkmamış bile olsa tarzından dolayı beğenmeyebilirsiniz ama okumadan da bu kadar ön yargılı yaklaşmayın. Ben yazarın blogundaki yazıları büyük bir zevkle okudum ve kitabını da çıkar çıkmaz alıp okuyacağım. Hatta sırf kendisine destek olabilmek adına alıp arkadaşlarıma hediye edeceğim. Meyve veren ağaç taşlanır misali birilerini anlamadan bilmeden konuşmak nasıl bir şey bilmek isterdim. 3 sayfalık bir kitabın içindeki 1 cümlelik bilgiyi bile almak isterim. Ama kimine göre gereklidir, kimine göre gereksiz...
  • http://www.okuyanus.com.tr/kitap/piyon/
    Kitapla ilgili bilgiler burda var. Kendisini ilgiyle takip ediyorum 9 unda TÜYAP ta olmayı da planlıyorum ayrıca kız olduğuna dair söylentiler de var bakalım cidden öyle miymiş

• Kapak yazısı bu sitedeki gibiyse, daha önceki yazılarını okumayan kişileri çekmez bence. Gerçi yazılarını okuyanlara satsa bile baya satış yapmış olur ama amaç blogu bilmeyen kişilere de ulaşmaksa zor. Blogcuların önemsediği kişilere vs. hediye etmesi lazım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damarlarımdaki Asil Kan

Şimdi Neriman ı okudum beğenmedim ben.Bu güzel dediğiniz var mı ? Merak ettim 2 haftada 7 kişiden duydum bunu.

Neriman klasman dışıdır.Arada sırada deneme yazar gibi yazatmr böyle.11 Eylül yazıları güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Orijinalden alıntı: Damarlarımdaki Asil Kan

Şimdi Neriman ı okudum beğenmedim ben.Bu güzel dediğiniz var mı ? Merak ettim 2 haftada 7 kişiden duydum bunu.

Neriman klasman dışıdır.Arada sırada deneme yazar gibi yazatmr böyle.11 Eylül yazıları güzeldir

Teşekkürler
  • Merakla bekliyorum kitabını.1 haftada bitirdim blogundaki yazıları.Gözlerim bozuldu sayfalarca yazıyı bilgisayardan okuyacağım diye. Umarım güldürürken düşündüren bir kitaptır.
  • Okumuyorsanız,ilginizi çekmiyorsa veya inanmıyorsanız size zorla okutan yok.Madem yazdığı yazıları yalanlıyorsunuz, sizde sunarsınız kanıtlarınızı (tıpkı Sikko'nun yaptığı gibi) bak arkadaşım bu adam burda yanlış konuşmuş dersiniz.Yazarsınız 1-2 hafta hatta bazen 2 ay süren yazılarınızı.Bizde açar okuruz.Bu adam haklı kardeşim deriz.Burda başkalarının emekleriyle dalga geçmenin anlamı yok.Doğru yada yanlış dersiniz, eleştirirsiniz ama "yine ne saçmalamış yea" biçiminde konuşmak hiç hoş değil.Doğruluğu kanıtlanamayan her şeye yalan gözüyle bakıyorsanız, hiç kitap okumayın derim.Bu ne ön yargıdır milletteki anlamış değilim
  • Doğruluğu !!"kanıtlanamayan"!! her şeye yalan gözüyle bakıyorsanız

Sizde kendinizce haklısınız.Sanırım bundan sonra görüşlerimi "gözünüze sokarak" belirtmem gerekecek.Malum anlamayanlar veya anlamak istemeyenler olabiliyor.Yukarda belirttiğim cümleden bunların teori olduğuna benimde katıldığımı anlayabilirsiniz.Bunu göremeyecek kadar mantık dışı düşüncelere sahip olan insanlarla herhangi bir münakaşaya girilemez zaten.Buna istinaden bu tarz insanlarla ne konuşulursa konuşulsun at gözlükleriyle bakmaya devam edeceklerinden dolayı tartışma yaratmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Belirtmek istediğim bir şey daha var, ben bu insanın görüşlerine tamamen katılmıyorum.Gösterdiği birkaç kanıt üzerine doğru "olabilir" düşüncesine sahibim.Ayrıca artık tekrar tekrar belirtme isteği duyuyorum ki, herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyeyim.Bu yazılar doğru veya yanlış şeklinde yorum yapamam,yapamazsınız.Sadece mantıklı veya mantıksız gelir.İş nasıl bilimsel makalelere bağlandı anlamıyorum.Bu düşüncenize hangi cümlemle sebebiyet vermişim acaba..Anlamak isteyenin zaten neyi belirtmek istediğimi çoktan anladığını düşünüyorum.Sizede keyifli forumlar diliyorum.

• Bir de bu kendilerini sorgulayan birey sanmaları yok mu
  • "10.000 cümlelik bir yazıda 1 yanlış cümle bulup kendisine göre, evirip çevirip onu öne sürmeye çalışırlar" örneğinizi doğrulamış bulunmakta

Amacı sadece muhalefet olmak.Hayır anlamadığım bir görüşe katılmıyorsan saygılı olarak eleştirini yapar,görüşünü belirtirsin.Hadi diyeceğim görüşüm hakkında yanıldığmı söyleyecek bana bir şeyler öğretecek, dinlerim ama öyle bir şey ki sürekli bir hakaret,ben bilirim havaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Root* -- 6 Kasım 2013; 22:50:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Bir de bu kendilerini sorgulayan birey sanmaları yok mu

Komplo teorisi üretenler sorgulayan birey değil midir yani Komplo teorisi dediğimiz şey var olduğu düşünülen gerçeğe inanmayıp o gerçek üzerinde destekli yada desteksiz ortaya atılan yeni fikirler değil midir Bu temelde komplo teorisi bir sorgulama işlevinin ürünü değil midir Siz sorgulama düşünme işinin sadece bilim yada felsefe alanında mı somutluk kazandığını düşünüyorsunuz Ciddi misiniz yoksa komik olmaya mı çalışıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtticusFinch

quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Bir de bu kendilerini sorgulayan birey sanmaları yok mu

Komplo teorisi üretenler sorgulayan birey değil midir yani Komplo teorisi dediğimiz şey var olduğu düşünülen gerçeğe inanmayıp o gerçek üzerinde destekli yada desteksiz ortaya atılan yeni fikirler değil midir Bu temelde komplo teorisi bir sorgulama işlevinin ürünü değil midir Siz sorgulama düşünme işinin sadece bilim yada felsefe alanında mı somutluk kazandığını düşünüyorsunuz Ciddi misiniz yoksa komik olmaya mı çalışıyorsunuz

Kim komplo teorisi üretiyor? Sikkofield'ın yabancı sitelerden arakladığı yazıları okuyup illuminati-israil illuminati israil diye sayıklamak teori üretmek değildir kardeşim. Neyse bu konuya son mesajım kim ne istiyorsa okusun.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.