Şimdi Ara

Piyasadaki en iyi oyun bilgisayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kafamda Asus ve Toshiba varken forumda gezerken msi ve monster da gözüme takıldı.İyi oyun performansı için hangi bilgisayarlar üstün şu anda yardım eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her markanın gaming serileri var bazı markalarda sadece gaming laptoplar üretir. Dünyada en iyisi sanırım dell Alienware serileri en iyi diye biliyorum. Ama Türkiye satış çok az yer yapıyor. Sen önce bütçeni belirlemen lazım gidip en iyi markanın en kötü özellikli modelini almak varken orta bi markanın iyi özellikli model almak oyun laptobunda performans önemli olduğundan daha iyidir.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt80-core-i7-4980hq-28ghz-32gb-2x256ssd-1tb-184-sli-2xgtx980m-8gb-w81.html?srt=PU#ozellikler Para sorun değilse al :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalfth -- 8 Haziran 2015; 0:39:55 >

• 3500 TL bütçem var banada önerirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hanak27

3500 TL bütçem var banada önerirmisin

Biraz daha arttırırsan bütçeni 970m monster deneyebilirsin. 15gün içinde koşulsuz iade var servis olarak sıkıntı çekmeyeceğin bi firma. Fakat performans artıkça başka sorunlar çıkıyor fan sesi gibi :) Yok illa marka takıntım var dersen msi al. Ama en kötü yanı msi kendi ssd takamıyosun garanti bozuluyor.
  • Direk oyun bilgisayarı almak yerine toplayabilirsin. Bence hem daha hesaplı hem daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA729642E -- 8 Haziran 2015; 11:34:18 >
  • Laptop düşünüyorum hocam masaüstü gerekmez

• http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1.html#.VXXpvL2DPqB

Bu nasıl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hanak27 H kullanıcısına yanıt
    Monsterin farklı bir modelini kullanıyorum ancak geçen sene bu paraya faha iyisini ek özelliklerle almıştım. Monster da çok para istemeye başladı.

Victor g702 gayet güzel bir seçenek ve çok daha ucuz. İşlemcisi daha iyi sanırsam birde. Bakmanızı öneririm

Konuyu açan arkadaşada sesleniyorum monster gayet güzeldir. Msi ın barenone kasalarını kullandığı için msi klonu denebilir. Geçen sene f/p ürünü iken bu sene aynı şeyi diyemem maalesef. Ancak alacaksan kaliteli üründür. Bir senedir kullanıyorum sıkıntısı çıkmadı. Satış sonrası ekibide gayet ilgileniyor müşterilerle gayet güzel bir firma.
    Monster gibi birde victor var. Geçen sene ismini duyurmaya çalıştı ancak monster yanında pek iş yapmadı. Bu sene daha uygun fiyatlara sahip. Bir bakabilirsiniz

• 17.3 inç arıyorum varmı başka önerileriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

Monsterin farklı bir modelini kullanıyorum ancak geçen sene bu paraya faha iyisini ek özelliklerle almıştım. Monster da çok para istemeye başladı.

Victor g702 gayet güzel bir seçenek ve çok daha ucuz. İşlemcisi daha iyi sanırsam birde. Bakmanızı öneririm

Konuyu açan arkadaşada sesleniyorum monster gayet güzeldir. Msi ın barenone kasalarını kullandığı için msi klonu denebilir. Geçen sene f/p ürünü iken bu sene aynı şeyi diyemem maalesef. Ancak alacaksan kaliteli üründür. Bir senedir kullanıyorum sıkıntısı çıkmadı. Satış sonrası ekibide gayet ilgileniyor müşterilerle gayet güzel bir firma.
    Monster gibi birde victor var. Geçen sene ismini duyurmaya çalıştı ancak monster yanında pek iş yapmadı. Bu sene daha uygun fiyatlara sahip. Bir bakabilirsiniz

Hocam ben monstera falan güvenemiyorum nedense

• Hocam ilk düşünceleriniz anlıyorum ancak monster eski bir firma değil. Fokus bilgisayar firmasının geçmişinr bakarsanız çok olmasada biraz köklü olduğunu görebilirsiniz.

Şans verilebilir. Aynı şekilde forumda Victor kullanan arkadaşlarla da iletişime geçebilir sonrasında kararınızı verebilirsiniz

• bence kendin toplarsan daha iyi olur
  • şuanda toshiba satalite kullanıyorum hiç memnun deyilim
  • Bunu almayı düşünüyorum nasıl

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1.html#.VWxxLXeDPqA

• quote:

Orijinalden alıntı: Hanak27

Bunu almayı düşünüyorum nasıl

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-1.html#.VWxxLXeDPqA

Herkes de monster konusuyor

• Monster dene beyenmezsen iade et. En güzel yanı bu diğer marka laptop alacaksın ama mennun kalmayacaksın çoğu firma iade almayacak ya da çok fazla uğraştıracaklar Ben monster aldım denedim performans iyi ama normal kullanımda fan sesinden rahatsız oldum dün iade için yolladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royalfth -- 10 Haziran 2015; 11:03:17 >
  • Senin aldıgın monsterin linkini verirmisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.