Şimdi Ara

Piyasadaki en iyi araba oyunu ve...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarış oyunları arasında en sevdiğiniz araba oyunu hangisi beyler? Tavsiye lazım , bir türlü istediğimi bulamıyorum...Racing Moto şeklinde olsun ama yarış olsun tabi.
    Ve ayrıca en beğendiğiniz kamera uygulaması nedir? Güzel bir tane indirmek istiyorum, işime çok yarayabilmeli...

• Most wanterd en iyisi grafik yönünden

Autodest'in pixel birşey vardı adını tam hatırlayamadım. adutocad diye aratısan bulursun
  • Up
  • Mw asphalt 7 drag Racing

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • grand tourismo (not:nasıl yazıldığını hatırlamıyorum benim çok hoşuma gitmişti gerçekçiydi...=)
  • Raging-Thunder2-Lite süper bişe
  • Android için HD kalitesinden araba yarısı yok malesef. (ücretsiz)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Most wanted güzel bence Asphalttan daha iyi oynanış keyfi olarak
  • En iyisi Most wanted tartışmasız, sonra Real racing 2 sonra asphalt 7 geliyor benim için
  • Asphalt 6 Adrenaline HD'nin en iyi yarış oyunlarından birisi olduğunu düşünüyorum oyun ücretli fakat ben oyunun ücretsiz ve tam versiyonunu yüklemeyi buldum, mesaj atarsanız nasıl yükleyeceğinizi anlatabilirim...
  • Asphalt 6 Adrenaline HD'nin en iyi yarış oyunlarından birisi olduğunu düşünüyorum oyun ücretli fakat ben oyunun ücretsiz ve tam versiyonunu yüklemeyi buldum, mesaj atarsanız nasıl yükleyeceğinizi anlatabilirim... [:'(
  • Burada anlatırsan herkesin de bilgisi olmuş olur. Sende tekrar tekrar anlatmak zorunda kalmazsın.
  • MOST WANTED MÜKEMMMELLLLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebih

Asphalt 6 Adrenaline HD'nin en iyi yarış oyunlarından birisi olduğunu düşünüyorum oyun ücretli fakat ben oyunun ücretsiz ve tam versiyonunu yüklemeyi buldum, mesaj atarsanız nasıl yükleyeceğinizi anlatabilirim... [:'(

Amacın yasa dışı

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Android için HD kalitesinden araba yarısı yok malesef. (ücretsiz)

Asphalt 6 Adrenaline ve nfs most wanted, Asphalt 7: Heat ucretsiz olarak cok kolay bulunabilecek oyunlar bunlara benzer bir cok oyunuda para vermeden bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Asphalt 6 Adrenaline HD'nin en iyi yarış oyunlarından birisi olduğunu düşünüyorum oyun ücretli fakat ben oyunun ücretsiz ve tam versiyonunu yüklemeyi buldum, mesaj atarsanız nasıl yükleyeceğinizi anlatabilirim... [:'(

Amacın yasa dışı

bilgisayarinda kullandigin en basitinden isletim sistemin orjinalmi?
    kullandigin winrar programina para verip lisanslimi kullaniyorsun?
    adam apklari full olarak bulup kurdugu zaman yasa disi oluyor degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Amacın yasa dışı

bilgisayarinda kullandigin en basitinden isletim sistemin orjinalmi?
    kullandigin winrar programina para verip lisanslimi kullaniyorsun?
    adam apklari full olarak bulup kurdugu zaman yasa disi oluyor degilmi

Windows' um orjinal. Windows 8 aldım. O da orjinal. WinRAR'ın deneme sürümünü kullanıyorum.
    Sadece belirttim ne bu tepki?

• quote:

Asphalt 6 Adrenaline HD'nin en iyi yarış oyunlarından birisi olduğunu düşünüyorum oyun ücretli fakat ben oyunun ücretsiz ve tam versiyonunu yüklemeyi buldum, mesaj atarsanız nasıl yükleyeceğinizi anlatabilirim...

pm yollar misin kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky_Rubio

quote:

Asphalt 6 Adrenaline HD'nin en iyi yarış oyunlarından birisi olduğunu düşünüyorum oyun ücretli fakat ben oyunun ücretsiz ve tam versiyonunu yüklemeyi buldum, mesaj atarsanız nasıl yükleyeceğinizi anlatabilirim...

pm yollar misin kardeşim

sitemde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Ricky_Rubio

quote:

pm yollar misin kardeşim

sitemde var

Gördüm eyvallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.