Şimdi Ara

Piyasadaki Dengesizliklerden Etkilenen Esnaflar Toplanın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bir işletmem var tarım alet ve ekipmanları üzerine kurulu. Son zamanlarda dolar ve euro nun artışı oldukça olumsuz etikiliyor beni. Her sene , sene başında bağlantılar yapılır fiyat listeleri düzenlenir ve o sene o fiyatlar değişmeyecek şekilde satışlarımız olurdu. Bu sene hergün fiyat değişiklikleri oluyor. İnanın gelen maillere bakmıyorum bile.Zaten tarım'ın git gide azaldığı ülkemizde günlük hesaplar yapıyor her sattığım ürün için tek tek kar-zarar kıyaslaması yapar oldum...

    Ortalama olarak seene başından bu yana %25 ila %40 arasında bir fiyat artışı gösterdi bizim sektör.

    Sizler hangi sektörde faaliyet gösteriyorsunuz? Nelere ne kadar zam geldi son günlerde ?

    Buyrun açık açık konuşalım.



  • Biz artık tl ile teklif vermiyoruz devamlı teklif revize etmekten bıkınca tamamen dolar üzerinden fiyatlandırmaya geçtik.
  • Toptancılık;Bakkallar,Oteller, cezaevi eşya tedarik ediyoruz ve 2 tane market şubemiz bulunmaktadır.Şuanda gerçekten fiyat geçişlerine yetişemiyoruz.Sürekli zam geldiği için ya tedarik ettiğimiz kişiler ve tüketenlere laf yetiştiremiyoruz.

    İnşaat;Şuanda Anahtar teslim 4 Daire 1 dükkan binanın sadece 2 dairesini satmış bulunmaktayız.12 Tane yazlık projesinide yapıp teslim ettiğimiz zaman bu sektörden çekiliyoruz.Çünkü İnşaat sektörünün geleceğini pek parlak görmüyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.