Şimdi Ara

PİYASADA TEMİZ POLO 1.2 TDI TRENDLINE YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

quote:

Orijinalden alıntı: orhan.berkcan

Peki 2012 model 1.4 tdci trend fiesta mı önerirsiniz yoksa 1.2 tdi trendline polo mu

Fiesta tabikide ama 2013 bulabilirsen daha iyi olur.

2013 modellerine 40 milyardan fazla istiyolar yeni kasa olduğu için ,iki kasa arasında bariz farklar var mı ? 2012 model temiz denk getirirsek ne gibi eksiklerimiz olur dış görünüş dışında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam illa dizel mi arıyorsun?
  • Günlük yaklaşık okula git-gel 60km olduğu için dizel daha mantıklı geliyor

• Temiz 1.2 Tdi trendline bulursun sorun değil. Ancak arabayı almak için ayırdığın bütçe, o araç için istenen fiyatların en düşükleri seviyesindeyse temizini alman hayal olur. Filo çıkması yazanlar bilsin ki, Opel Corsa olsun, Ford Fiesta isterse de Renault Clio olsun hepsinde kira çıkması çok araba var. Türkiye geneline İstanbul'dan kullanılmış çok araba gider, bu araçların büyük kısmı da kira çıkmasıdır. Uzun dönem kiradan çıkan arabalar arasından düzgün araba bulunabilir ama günlük kiradan çıkan arabalarsa birkaç günde bir başka bir kullanıcı tarafından kullanıldığından temizini bulmak mümkün değildir.
    Ayrıca piyasada satılıkta olan 2015 model BMW 3 yada 5 serisi araçlardan ve Mercedes C ve E serisi araçlardan ciddi miktarda günlük kira çıkması otomobiller vardır.

Az yaksın diyorsan en az yakıtı Fransız dizel otomobiller yakar. Ayrıca yedek parça olarak en ucuz arabalarda yine Fransız araçlarıdır özellikle Peugeot orjinal yedek parça fiyatları konusunda oldukça ucuzdur, örneğin 1.6 hdi motorun orjinal Valeo şarj dinamosu 550 TL'dir, orjinal Peugeot kutusunda marş motoru 230 TL'dir, Garett 1544v orjinal VNT turbosu 1200 TL'dir. VW ise yedek parça fiyatları konusunda kendinden üst segment araçlarla yarışır yani pahalıdır.

• Neden temiz bulamiyorsunuz? Arabanin kirlenecek birseyi yok. Pedallari mi pis direksiyon mu pis? Zaten arabada baska da birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum

quote:

Orijinalden alıntı: 27serhat

Kesinlikle o araca verilen paraya yazık. Hayatımda bubkadar boş bir araç gormedim. Standart olması gerekn yağmur far park sensorleri bile yok. Almayin aldırmayın..

Standart olması gereken varsa o da güvenlik donanımlarıdır. Yağmur sensörü far sensörü gibi saçma sapan şeyler değil. Bu aracın alınmama sebebi 2 hava yastığı bulunması ve espsiz oluşudur.

ne yazıkki biz ona araç gözüyle bakmıyoruz :S ne olduğu belirsiz bir 4 teker ve direksiyondan ibaret sanki yeni bişeyler icat ediliyo gibi bişey adıda yok ne yazıkki daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Neden temiz bulamiyorsunuz? Arabanin kirlenecek birseyi yok. Pedallari mi pis direksiyon mu pis? Zaten arabada baska da birsey yok

Gerçekten çok espirilisin arkadaşım

• kia rio tavsiye ederim.eşdeğerlerinden daha iyi bir araç olduğunu düşünüyorum.

• Ne bu vw sevdası arkadaşlar mantikli olalim 40.000 TL gibi bir paradan bahsediyoruz ve aracın içi boş yol bilgisayarı ve 2 hava yastgndan başka hiç bir özelliği yok. Tabi şimdi vw sevdalıları yine eleştirecek beni ama neyse..

• 1.3 CDTI Enjoy Corsa, Jetta Comfortline'dan bile daha kaliteli malzemeye sahiptir.

• şirketlerin gözdesi olduğu için olabilir
  • quote:

Peki 2012 model 1.4 tdci trend fiesta mı önerirsiniz yoksa 1.2 tdi trendline polo mu

hocam fiesta tip,iç mekan,donanım ve sürüş zevki olarak polonun içinde gezdirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

quote:

Fiesta tabikide ama 2013 bulabilirsen daha iyi olur.

2013 modellerede 43-44 milyar para istiyolar sizce değer mi ve fiesta tahmini ne zaman kasa değiştirir, yüzü eskir mi hemen ?

• Polo trendline'de yalnız yol bilgisayarıda yok dikkatini çekerim hocam.
  • O arabayı alanlar zaten konforu falan boşver, çok yol yapıyorum diyenler. Sizin günde 60 km yapacak olmanız gibi. Corsa falan bulmak daha kolay olur bence, piyasada şahıs aracı olarakta çok fazla var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

O arabayı alanlar zaten konforu falan boşver, çok yol yapıyorum diyenler. Sizin günde 60 km yapacak olmanız gibi. Corsa falan bulmak daha kolay olur bence, piyasada şahıs aracı olarakta çok fazla var.

Fabrika verilerine bakıldığında polo hem 0-100 , hemde tork olarak daha yüksek

1.4 tdci fiesta ve 1.3 cdti corsa polonun performansını aratır mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

O arabayı alanlar zaten konforu falan boşver, çok yol yapıyorum diyenler. Sizin günde 60 km yapacak olmanız gibi. Corsa falan bulmak daha kolay olur bence, piyasada şahıs aracı olarakta çok fazla var.

Fabrika verilerine bakıldığında polo hem 0-100 , hemde tork olarak daha yüksek

1.4 tdci fiesta ve 1.3 cdti corsa polonun performansını aratır mı ?

Poloyu kullanmadım öncelikle. Fiesta ile çok uzun yol yaptım, yüksek hızlara pek gelmiyor araç, 100ü geçince zorlanıyordu (belki araçta da sorun olabilir bilmiyorum). Multijete gelince astra (aynı motorun 90 hp 6 vites olanı) 2007den beri bizde. Şehiriçi kalkışlarda biraz hantal, uzun yolda yüksek hızları rahatça yapıyor, sadece ani hızlanmalarda 1 yerine 2 vites düşürmek gerekebiliyor (6. vites etkisi). Corsa bu motorun 75 hp hali ancak 6 yerine 5 vites olması ve kasanın daha hafif olması sebebi ile kalkışta astradan iyi, uzun yolda astraya denk olduğunu düşünüyorum.

Fabrika verilerini de çok umursamayın. Toplam değerlerde birbirine çok yakın araçlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.