Şimdi Ara

Pİyasada Kablosuz F klavye var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Kablosuz F klavyesi almayı düşünüyorum. Nette kısa bir araştırmadan sonra böyle bir klavye bulamadım. Acaba piyasada gerçekten bir klavye satılmıyor mu? Satılıyorsa nerde satıldığını söyleyebilir misiniz?

• kimse cevap vermediğine göre böyle bir klavye yok sanırım
  • dostum bildiğim kadarı ile yok ama bence bir toptancıya sormalısın yaşadığın şehir hangisi ise mesela izmrideysen çankayaya gidebilirsin
  • Benq marka kablosuz klavye ve mouse seti var. Bir bilgisayar mağazasında görmüştüm ama modelini hatırlayamıyorum. Rengi beyazdı.
  • BenQ AM805 RF klavye + optik mouse, Türkçe F

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=726&IID=7842
  • quote:

Orjinalden alıntı: karmaşık

BenQ AM805 RF klavye + optik mouse, Türkçe F

http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=726&IID=7842

ama malesef stoklarda mevcut değilmiş... dostum en kötü ihtimal normal bir kablosuz klavye mouse seti alıp windows'da f klavyeyi etkinleştirip, klavyenin üzerine de stickerlar ile harfleri yapıştırabilirsin. bakmadan yazabiliyosan zaten sorun yok. biraz amele işi bir öneri oldu ama piyasada yoksa başka ne yapabilirsin ki

• Klavye üreticileri sanki Türkiyede hiç F klavye kullanan kişiler yokmuş gibi davranıyorlar, F klavye kullanan yüzlerce kişi var , kablosuz F klavye yapmak sanki çok zor , eminim böyle bir slim model yapsalar yok satar bence , ilk alacak kişilerden bir tanesi de ben olurum, bir çok kişiyede tavsiye ederim, nerdesiniz donanım üreticileri , bizi duymuyormusunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bence sticker a gerek yok,windows tan f klavyeye ayarlarsınız, sonra da klavye nin tuşlarını söküp(tabi önce f klavye resmi bulun) f klavyeye göre taakarsınız , olur biter,yanlış mıyım?
  • Tuşların yükseklikleri uymayabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Tuşların yükseklikleri uymayabilir.

aynen katılıyorum hatta şekilli klavyelerde tuşlar yerlerine oturmayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Tuşların yükseklikleri uymayabilir.

aynen katılıyorum hatta şekilli klavyelerde tuşlar yerlerine oturmayabilir

doğru olabilir ama denemekten zarar geleceğini zannetmiyorum uzun zamandır bunu yapmayı pilanlıyordum hazır elim değimişken b deneyelim bitince sorun yaşamassam resimleri koyarım
  • az önce lx500 olan klavyemde F ile q nun yerini değiştirmek istedim ama uymadı nedini ise orta sıradaki tuşların girişleri dikey şekilde üstterkiler ise yata şekilede sıralanmış yani logitech LX500 için etiket kulanmaktan başka çare kalmıyor arkadaşlar...

HTPC sistemimde kullandığım kablolu A4tech dizüstü klavyesinde ise sorunsuz değişti...
  • arkadaşlar zaten klavyenin tuşlarını başka bir klavye ile değil aynı klavye ile değiştireceksiniz yha dielim elinizde 1 tane Q klavye war pc nizden bi tane F klavye resmi bulun daha sonra Q klaveyeyi dağıtıp o resme baka baka Q klavyenizin tuşlarını geri takın yani ne kasada ne klavyenin içinde hiç bi değişiklik yapmıcaksınız yine aynı klavye olacak ama tekfark Q dan F e dönüşmüş olacak !!!
  • http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A4%2Csxbia%3A16%2Csxmi%3A63&sxpg=1

Arkadaşlar burda apple'ın 1-2 F klavyesi var biraz pahalı ama (durum izin verse direk alıcam) daha klite F klavye üreteni görmedim daha şimdilik en kaliteli üretim F ler bunlar galiba...:)

apple canım benim alıcam seni hehehh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNeO -- 4 Mayıs 2008; 12:17:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadex

arkadaşlar zaten klavyenin tuşlarını başka bir klavye ile değil aynı klavye ile değiştireceksiniz yha dielim elinizde 1 tane Q klavye war pc nizden bi tane F klavye resmi bulun daha sonra Q klaveyeyi dağıtıp o resme baka baka Q klavyenizin tuşlarını geri takın yani ne kasada ne klavyenin içinde hiç bi değişiklik yapmıcaksınız yine aynı klavye olacak ama tekfark Q dan F e dönüşmüş olacak !!!

Microsoft naturel 4000 de degişiklik nasıl yapılıyor anlata bilirmisin ?

tuşların boyları birbirini tutmuyor ki yüksekliginden vazgeçtim...:)

mecbur yapışkan(sticker da neymiş) kullancaz...
  • Hortt!

2007de yokmuş ama 2011de belki üretmişlerdir. Apple haricinde wi-fi F klavye tavsiye edecek birileri var mı? Yoksa mecbur Q alacağım. Kullanıp da memnun kaldığınız uygun fiyatlı modelleri yazarsanız ona göre seçmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanpayi -- 30 Ağustos 2011; 15:12:38 >
  • F klavye üretim cephesinde yeni bir şey yok.
    F istediğine göre yazmaya önem veriyorsun. Microsoftun yumuşak tuşlu wireles laser destkop serisine (5000, 6000, 7000 ... gibi) bak. Beğendiğini al ve F klavye etiketi kullan.
  • benq kablosuz f var demiş arkadaşlar üstlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: akincoskun

benq kablosuz f var demiş arkadaşlar üstlerde

100 klavye için pahalı malesef. o yuzden çıkartmalar daha mantıklı geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

F klavye üretim cephesinde yeni bir şey yok.
    F istediğine göre yazmaya önem veriyorsun. Microsoftun yumuşak tuşlu wireles laser destkop serisine (5000, 6000, 7000 ... gibi) bak. Beğendiğini al ve F klavye etiketi kullan.

Cevap beklerken ben de biraz araştırdım. Ve q klavye alıp çıkartma kullanabilirim. Piyasada wireless tek klavye satmıyolar sanırım. Birkaçtane gördüm fiyatları uçuk. Neyse büyük mağazalardaki neredeyse tüm modelleri inceledim. İsteğime uygun klavye buldum sanırım.

- Benim için kablosuz ve nano alıcılı olması önemli.
    - Yön tuşları ctrl ve shifte yapışık veya alt hizasından aşağıda olmayacak. Örn: Win7 Ekran klavyesi.
    - Enter tuşu büyük olacak.
    - Solda Num pad.
    - Mümkün olduğunca ince olmalı.

Şu klavyeyi almayı düşünüyorum. Fare de var yanında ama onu kullanmam. Tek eksiği enterın küçük olması. Hepsiburada'da olumlu yorumlar var. Yarın Vatan açık olursa almayı düşünüyorum. Benq'nun yarı fiyatına satılıyo. Acerı anmak bile istemiyorum. Bir de yakından bakarım beğenirsem alırım.

• arkadaşlar yokmu bildiğiniz biyerler. Nerede bulacaz bu kablosuz f klavyeyi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.