Şimdi Ara

Piyasada Çözümlü soru bankası var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öss ye 2.kez hazırlanacağım ve dershaneye falan gitmeyeceğim.Çevremde çözemediğim soruyu sorabileceğim kimse yok.Bu yüzden çözümü olmayan soru çözmek istemiyorum.En azından konuyu iyice öğreninceye kadar.

Bu yüzden çözümlü soru bankası arıyorum var mıdır acaba?Celal aydın işlem hammallığı yaptırıyor o yüzden düşünmüyorum.Benim aklıma gelenler ekolhocadaki soru çözüm videoları,konu anlatım kitaplarındaki çözümlü sorulardan çalışmak.Ama ekolhocada da sadece matematiğin bütün konuları var.Sizin tavsiye edeceğiniz birşey var mı?Fizik,kimya,biyoloji için çözümlü soru bankaları var mıdır acaba?

• harbi ya var mı ?
  • Güvenderin görmüştüm matematik vardı sanırım diğer derslerin varmı bilmiyorum
  • baba hangi okuldansın filan bilmiyorum ama bu konu hakkında eğer okula gidersen senin sorularını çözebilcek bir öğretmen bulabilirsin. Ya sonuçta sen o okuldan mezun oldun, iyi kötü bir muhabbetin varsa hocalarla aranda bir problem olmadıysa boş derslerinde git ilgilenirler herhalde. sonuçta çalışan kişiye kimse hayır demez herhalde
  • Ben Uğur Dershanelerine gittim bizim dershanenin Uğur Tv adı altında eğitim platformu var bütün sene dershanede anlamadığım konu olduğu zaman akşam evde tekrar o konuların videosunu izledim.Eksiklerimi kapattım böylece.Bütün dersler için her konu var fakat sadece dershaneye kayıtlı öğrenciler girebiliyor oraya.Aynı şekilde dershane ' Uğurluevim ' diye bir site açtı eğer dershaneye gitmeyeceksen bu paketten almanı tavsiye ederim hem konu videoları hemde çözümlü sorular var, konu anlatım dergileri, yaprak testler var. Yaprak testlerde cevapları kontrol et diyorsun yanlışlarını gösteriyor çözümü izle diye bir buton çıkıyor hocalar çözüyor.Oturduğun yerde eğer varsa Uğur Dershaneleri şubesi gidip dershaneden fikir edinebilirsin.Tabiki bu paketin bir ücreti var ama değer.Tercih senin gene de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen

baba hangi okuldansın filan bilmiyorum ama bu konu hakkında eğer okula gidersen senin sorularını çözebilcek bir öğretmen bulabilirsin. Ya sonuçta sen o okuldan mezun oldun, iyi kötü bir muhabbetin varsa hocalarla aranda bir problem olmadıysa boş derslerinde git ilgilenirler herhalde. sonuçta çalışan kişiye kimse hayır demez herhalde

Benim arkadaş gitmiş 2-3 kere sınavlar yaklaşırken herkesin rapor alıp gelmediği zamanlarda.Gayet soğuk karşılamışlar,bizim ark da biraz pişkindir üstlerine gitmiş.3. sefer gittiğinde hocayla soru çözerken yanında 2 hoca varmış biri diğerine yine mi geldi bu salak falan diye fısıldaşıyolarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: FenderX5

quote:

Orijinalden alıntı: oarsiyuen

baba hangi okuldansın filan bilmiyorum ama bu konu hakkında eğer okula gidersen senin sorularını çözebilcek bir öğretmen bulabilirsin. Ya sonuçta sen o okuldan mezun oldun, iyi kötü bir muhabbetin varsa hocalarla aranda bir problem olmadıysa boş derslerinde git ilgilenirler herhalde. sonuçta çalışan kişiye kimse hayır demez herhalde

Benim arkadaş gitmiş 2-3 kere sınavlar yaklaşırken herkesin rapor alıp gelmediği zamanlarda.Gayet soğuk karşılamışlar,bizim ark da biraz pişkindir üstlerine gitmiş.3. sefer gittiğinde hocayla soru çözerken yanında 2 hoca varmış biri diğerine yine mi geldi bu salak falan diye fısıldaşıyolarmış

hoca mı be onlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer sonuç istediğim (beklediğim) gibi gelmezse ben de istemeye istemeye seneye tekrar hazırlanacağım. Bu sene dershane yüzünden çok sorun yaşadım. Yine elimden geldiğince bir şeyler yaptım bakalım. Ben de senin gibi dershaneye falan gitmek istemiyorum ama bölüm sayısal olunca dershane az - çok gerekiyor gibi. Bence konu anlatımlı kitap olarak piyasanın en iyilerini (Esen ya da Final YGS/LYS Biyoloji vs.) al öncelikle. Zaten bunlarda çok fazla test olmuyor çözebildiğini çözer, çözemediğini bırakırsın. Eğer konu anlatımı çok uzun olmasın diyorsan; Edam Yayınları'nın özet kitapçıkları var onlarla çalışabilirsin ama bu tür kitapçıklar daha çok konuyu iyi anladıktan sonra periyodik tekrarlar için ideal. Çözümlü soru bankası olarak bu sene Mat2 için Sıradışı Analiz Yayınları bir kitap çıkartmıştı. Mat2 için ona bakabilirsin. Yine A Yayınlarının 44 Yılın ÜSS- ÖYS- ÖSS Soruları ve Ayrıntılı Çözümleri kitapları var. Her ders için çıkarmışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bernoilli

Ben Uğur Dershanelerine gittim bizim dershanenin Uğur Tv adı altında eğitim platformu var bütün sene dershanede anlamadığım konu olduğu zaman akşam evde tekrar o konuların videosunu izledim.Eksiklerimi kapattım böylece.Bütün dersler için her konu var fakat sadece dershaneye kayıtlı öğrenciler girebiliyor oraya.Aynı şekilde dershane ' Uğurluevim ' diye bir site açtı eğer dershaneye gitmeyeceksen bu paketten almanı tavsiye ederim hem konu videoları hemde çözümlü sorular var, konu anlatım dergileri, yaprak testler var. Yaprak testlerde cevapları kontrol et diyorsun yanlışlarını gösteriyor çözümü izle diye bir buton çıkıyor hocalar çözüyor.Oturduğun yerde eğer varsa Uğur Dershaneleri şubesi gidip dershaneden fikir edinebilirsin.Tabiki bu paketin bir ücreti var ama değer.Tercih senin gene de.

Teşekkürler düşünücem bunu.

@wasell esas mesele bu işte çözemediğimi bırakmak istemiyorum.Söylediğin kitaplara bakıcam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manif3sto -- 28 Haziran 2010; 21:40:57 >

• Ekip yayınları fizik , kimya ve biyolojileri cözümlüdür .
  • Fem'in çıkardığı femsetlerden bulabilirsen internetten çözümlerine bakabilirsin.
    http://sanalofis.fem.com.tr/
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: vazzie

Ekip yayınları fizik , kimya ve biyolojileri cözümlüdür .

ekip yayınlarının sadece fiziği çözümlü die biliyorum ?
  • evet fizigi cozumlu ama digerleride olabilir genede bak sen
  • sıradışıanalizin mat2 sinden sonra mat1de çıktı. şimdi detüm seti çıkırıyorlar evde çalışmak için ideal olabilir.
  • Çözüm yayınlarının var fiziği bende gayet iyi anlatıyor soruları tamamı çözümlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ram512

sıradışıanalizin mat2 sinden sonra mat1de çıktı. şimdi detüm seti çıkırıyorlar evde çalışmak için ideal olabilir.

sıradışı analiz nasıl kardeşim beyendın mı sorular fazla kasıntı mı ?
  • şöyle bir inceleme fırsatım oldu. en basitten başlıyorlar. mat1 e baktım. bildiğim işlem bilgisinden başlamışlardı. sonra test test zorlaşıyor. ama çözümlü diye satılan kitaplar gibi ilk testi çözüp gerisini bırakmamışlar. tamamı çözümlü.. o yüzden soru zor olsada cevabını görebiliyorsun. sbs ye de el atmışlar. bu sene isimleri çok duyulacak gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ram512

şöyle bir inceleme fırsatım oldu. en basitten başlıyorlar. mat1 e baktım. bildiğim işlem bilgisinden başlamışlardı. sonra test test zorlaşıyor. ama çözümlü diye satılan kitaplar gibi ilk testi çözüp gerisini bırakmamışlar. tamamı çözümlü.. o yüzden soru zor olsada cevabını görebiliyorsun. sbs ye de el atmışlar. bu sene isimleri çok duyulacak gibi..

tşkler :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.