Şimdi Ara

Piyasa sürdüğüm ilk EDM müziğim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.1.5 senedir prodüktörlük yapıyorum.Müzik yapıyorum.Geçen sene yaptığım müziğim bu sene bir müzik şirketi tarafından piyasaya sürüldü.Bana destek vermek isterseniz diye Tidal ve Spotify linklerini aşağıya bırakıyorum ve şu an Fenerbahçe 100.yıl marşı remix üzerinde çalışıyorum.Onun da drop tarafını dinlemek isterseniz diye İnstagram linkini de bırakıyorum.Bu arada takip ederseniz de benim için çok iyi olur.Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.

Spotify:https://open.spotify.com/track/0Ks5QnUOSX13Iw3l2rwlqq?si=-7zM2o8BQtS2svzCDHJurQ

Tidal:https://tidal.com/browse/track/115560908

Fenerbahçe 100.Yıl Marşı Remix:https://www.instagram.com/p/B2jwZLpDq8n/ (İnstagram ses kalitesini mahvetmiş)

• Merhaba. Hangi Programla Yapıyorsunuz Müziğinizi??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FL Studio'da yapıyorum.
  • Bende de FL Studio Var. Sizde Demo mu yoksa Tam Sürümmü? Eğer Tamsa Kaç Liraya satın aldınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sürüm.Hatırlamıyorum kaç para olduğunu.Sen de mi müzik yapıyorsun ?
  • Ben Daha Yeni Başladıım. 1 hafta Falan Önce. Yani Profosyonel diyilim. Bide soru Sora Bilirmiyim?
    Bu Gün Remix Yapmak İstedim. Şarkı Falan seçdim. BPM Ni buldum. 115 BPMdi. Fakat 4 Tane kick koyup ve Metronomu Açtığımda Bazı yerlerde Aksama Oluyor. Nedeni Nedir acaba?

• Fl studio'nun BPM'ini 115'e ayarladın mı ? Hangi BPM'de yapmak istiyorsan FL Studio'Da bpm'i ayarlayıp şarkıya sağ tıklayıp detect tempo demen lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Onu Da Yaptım. Ama Bazı yerlerde aksama oluyor.
    Bir Soru Da sorucam. Remix Yapa biliyormusunuz? Eger biliyorsanız bir kaç soru sorucam İzninizle.

• Tabi sorabilirsiniz.
  • Remix Yaparken Şarkıyı FL Studiodamı Kesiyorsunuz? Kesiyorsunuzsa zormu? Ben Bugün Yapmak İstedim Yapamadım ama. Forumdan Bir Arkadaşa sordum Bana Acid Foundry Sonic Önerdi. Bide Fl Studioda Şarkının altyapısını kese biliyomuyuz? Yalnız Vokal Kala Bilirmi? Şimdiden Teşekkürler.

• Bide Şimdi Aklıma geldi. FL Studionun BPMini Seçdikten sonra dedected tempoya basmadım. Orda Rakamlar oluyor Eğer 115 se. 100-200 mü seçiyim?

• Ben remix yaparken internetten acapella bulup remix yapıyorum.Vokal ayırmayı FL Studio'dan yapabilirsin.Youtube'da videoları var ancak tam anlamıyla temiz olmaz.Onun için farklı programlar var ancak ben bilmiyorum.

Bu arada detect tempo değil fit tempo yap sonra en üstteki tempoya bas.
  • Çok Teşekkür Ederim.

• Çok Teşekkür Ederim.

• Bide Ücretsiz Sampler Pack Siteleri Önerirmisiniz? Yada Link?

• cymatics.fm var,soundpacks.com var.Buralardan indirebilirsin.Youtube'dan da video izleyebilirsin.Oralarda daha iyi sample packleri gösteriyorlar.
  • DJ Keresto'dan etkilenilmiş bariz belli. Çok başarılı.
  • Teşekkür Ederim.

• Keresto kim :D Kendim bir şeyler yapmaya çalıştım.Kimseye özenmedim
  • Bende uzun zamandır müzikle uğraşıyorum. Tek pattern üzerinde çalışmışsın. Bass line, kick, midileri göremedim net. Ama kulağa güzel geliyor (instagram videonu izledim). Başarılar yolun açık olsun dostum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.