Şimdi Ara

Pixsel shader 2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar ekran kartım ATI Readon 2100 pixsel shader 2.0 (512 mb) çoğu oyunu açamıyorum bana destekli oyunları yazarmısınız?

• O kartın devri bitti artık.2009 ve öncesi oyunlara bak.

(Gerçi ben X1550 ile MW3 oynuyordum low'da neyse.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes 2010 felan oynayabiliyorum.2009 öncesimi ?

RAM:2 GB
    DirectX Version: DirectX 11
    ATI Radeon 2100 (Microsoft Corporation - WDDM)

Peki bana yeni ekran kartı al derseniz nasıl birşey almalıyım sistemime göre.100-150 TL arası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Destekli oyun diye birşey yok ayarlar kısılırsa açılabilir

Oyuna girse kısıcam zaten ama 2011 oyunları bile pixsel shader 3.0 istiyor bizim 2.0.İlla yeni ekran kartı almam lazım anladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon59

quote:

Oyuna girse kısıcam zaten ama 2011 oyunları bile pixsel shader 3.0 istiyor bizim 2.0.İlla yeni ekran kartı almam lazım anladım :)

benim ekran kartında da pixsel shader 2 var. dolayısıyla vertex shader 0. Aslında bizim ekran kartları pes 2012yi bile açar ama vertex shader 0 olduğu için açmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

quote:

benim ekran kartında da pixsel shader 2 var. dolayısıyla vertex shader 0. Aslında bizim ekran kartları pes 2012yi bile açar ama vertex shader 0 olduğu için açmıyor

Sende hangi oyunlar var ya ? yükleyicek oyun bulamıyorum ? Hangi oyunları kaldırır ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sende hangi oyunlar var ya ? yükleyicek oyun bulamıyorum ? Hangi oyunları kaldırır ?

need for speed most wanted var. hiç donmadan oynuyorum. Gta sanandreas var. Pes 2009 var. pes 2010u sevmediğimden 2009u indirdim yani 2010uda çalıştırıyor. Call of dutty türü hiçbir oyunu açmıyor bu ekran kartı. ama önceden cod 2 oynamıştım nasıl açtı bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0.1 low fps problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

need for speed most wanted var. hiç donmadan oynuyorum. Gta sanandreas var. Pes 2009 var. pes 2010u sevmediğimden 2009u indirdim yani 2010uda çalıştırıyor. Call of dutty türü hiçbir oyunu açmıyor bu ekran kartı. ama önceden cod 2 oynamıştım nasıl açtı bilmiyorum

Pes 2010 sevilmezmi ya Bence pes 2011 den daha güzel :) yada benim pc birtek Pes 2010 u açtığından onu savunuyorum oda olabilir :)

• sistemin nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pixel shader 3.0 olmalı en az güncel oyunlar için . Mesela pes2010 sm 2.0 la açarken, pes2011 den sonra sm 3.0 olmalı . Eğer illa oynamak istiyorum diyorsanız ikinci el X1650 alın .

Edit : 100-150 tl bütçeyi yeni gördüm HD3650-AGP alabilirsiniz 1 GB DDR2 pes serisini rahatça kaldırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 30 Eylül 2012; 18:42:29 >
  • 2. elden 26xx serisi ve üzeri bir ekran kartı alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acan97

Hocam pixel shader 3.0 olmalı en az güncel oyunlar için . Mesela pes2010 sm 2.0 la açarken, pes2011 den sonra sm 3.0 olmalı . Eğer illa oynamak istiyorum diyorsanız ikinci el X1650 alın .

Edit : 100-150 tl bütçeyi yeni gördüm HD3650-AGP alabilirsiniz 1 GB DDR2 pes serisini rahatça kaldırır.

Ekran kartı fiyatlarını pek bilmediğim için 100-150 dedim demek daha pahalı.Neyse ayarlıyıcam bişeyler sağolun.
  • anakartın pci-e destekli ise 5670-6670 bakabilirsin agp destekli ise 3650,4650

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.