Şimdi Ara

pitbull vb ... tarzi kopeklere sahip olmanin bireysel silahlanmadan ne farki var ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
6.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jokerwill

quote:

Orijinalden alıntı: 1Garipkul

quote:

besleyebilecek o kadar sevimli kopekler varken sehrin ortasinda boyle yirtici kopekleri besliyen insanlar sizce bireysel silahlanmaya mi calisiyor ?

Keşke genelleme yapmasaydınız...
    Bir insan evine hırsız girmesin diye bakıyor olabilir.
    Bahçesine bir bekçi istiyor olabilir.
    Bir insan güvence istiyor olabilir. v.s v.s
    Liste bu şekilde uzarda gider.

Sizin sevimli bulduğunuz köpekler ile bunları sağlayamazsınız.

Bu mesajınızdan anladığım kadarıyla köpeklerden korkan bir insansınız.
    Siz köpeklerden korkuyorsunuz diye sizin İTİCİ olarak gördüğünüz köpeklere insanlar bakmayacak diye bir şey söz konusu olamaz.

hadi koyde, kasabada korunacak bir yeri olanlari anlarimda sehrin ortasinda kime karsi neyden korunuluyor onu anlamis degilim

eve hirsiz girmesin diye eve kopek mi alinir ? unutmayin bunlar hayvan alarm sistemi degil ustelik bu soyledigim kopeklerin hirsizligini yapan bile var bir ilacli et yeterli o hayvani etkisiz hale getirmek ayrica korunma amacli kopek alacagina git silah tak beline birak pitbull u, rottweiller i ayidan, panterden daha cok korkutur adami

Hala yanlış düşünüyorsunuz.
    Asıl köyde kasabada pek gerekmez köylerin nüfusu ne kadar ki?
    Herkes neredeyse herkezi tanıyor zaten...
    Hayatında köpek bakmadığın belli.
    Üstte siyah punto ile belirttiğim yerde.

Boşuna yazıyorum sanırım... köpek her zaman daha caydırıcıdır.
    Bakmasını eğitmesini bildikten sonra bir silahtan her zaman daha kullanışlıdır.

Ek olarak şunu yine söylüyorum sizin sevimli olarak gördüğünüz köpekler ilk mesajımda yazdığım işlere kesinlikle uygun değildir.
    Siz gelip benim kapımda 24 saat karın tokluğuna bekçilik yapacaksanız ben köpek filan bakmayacağım bundan sonra.

• _____________________________

• O değilde doberman sahibine çok sadık çok iyi huylu bir köpektir.

Turkcell T20 & Huawei Sonic U8650 Anakonu
    İşletim Sistemi: Android OS v2.3.5 Gingerbread || Uygulama Mağazası: Android Market || İşlemci: 600 Mhz. Qualcomm MSM7227 || Grafik İşlemci Ünitesi: Andreno 200 ||
    RAM: 256 MB || Ekran: 256K TFT || Dokunmatik: Kapasitif || Ekran Çözünürlüğü: 320x480 piksel || Ekran Boyutu: 3.5 inç (~165 ppi) || Hafıza: 512 MB ROM + 4 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: HSDPA 3.6 Mbps, HSUPA || Bluetooth: 2.1 || Kamera: 3 MP (2048x1536), 480p video kaydı. || Çoklu Medya: FM Radyo, NFC
  • rott weiler besliyorum , henüz 1 yaşında ama etrafa saldırma faln yok , he bana saldırıyor oda sinirlendirince o başka xD , haricinde bahçeye biri girdim hemen taşın arkasına siper alıp havlıyor. En az 3 kişi bahçeye girerken düşercesine girip çıktı(1 i çkarkn) .Ama hiç bi yabancıyı ısırmadı ( yada öle bi eğilim göstermeddi)

Siyah renk olayı saçma bncede .Benim bildiğim karanlıkta , etle beslersen diye bişey vardı

Orijinalden alıntı: Skywalke®

quote:

Orijinalden alıntı: Slang_1903

cahıl cahıl konusmayın bu kopeklerı bu hale getırenler yıne ınsanlar benım arkdaslarımda da var pıtbul hıc de gordugu adama saldırmıyoo aksıne oyun oynamak ıcın sekılden sekıle gırıyo sızın anlatıklarınızı pıtbulu hıc gormeyen bırısı okusa ölüm makınesı sancak kopekerı

başladılar yine

He valla ya..
    Breaking Bad - Californication - Deadwood - Dexter - Game of Thrones - Hell on Wheels - Mad Men - Misfits - Modern Family - My Name is Earl - New Girl - Nip/Tuck - Shameless - Six Feet Under - Spartacus - The Vampire Diaries - The Walking Dead - True Blood
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisipisicik

quote:

quote:

cahıl cahıl konusmayın bu kopeklerı bu hale getırenler yıne ınsanlar benım arkdaslarımda da var pıtbul hıc de gordugu adama saldırmıyoo aksıne oyun oynamak ıcın sekılden sekıle gırıyo sızın anlatıklarınızı pıtbulu hıc gormeyen bırısı okusa ölüm makınesı sancak kopekerı

bazi seyler genetik insanlar belli bir yere kadar egitebiliyor ufak bir siddet aninda canavara donusebiliyor bu pitbullar niye anlamak istemiyorsunuz ?

Arkadaşım ne kadar biliyorsun pitbullu duyorsunuz bir yerden dna iç güdü çenenizden kurtulunmuyor. Merak etmeyin insanlardan daha zararsız. Bende karşıyım cahil insanlara verilmesine kursu falan olsa ehliyet gibi çok güzel olur.

yahu yapmayin etmeyin bu hayvan labaratuvar kopegi genleriyle oynanmis bir canavar

yok sahibinin yetistirmesine bagliymis ta bilmem neymis te gecin bu ayaklari ben hic oyunbaz havlamiyan doberman, rotweiller gormedim yada komsunun cocugunu parcaliyan golde, fino duymadim bunlarin hepsi genetik daha ne diye hala savunuyorsunuz onu anlamiyorum

• Dostum yemin ediyorum benim rot weiler aileden birini gördümü önce şaha kalkıyor sonra atlıyor.Hatta evin dışındaki 1 metrelik bariyerden atlıyor bizi görünce. Nasıl oldugu çözülemdi ama bi günü yakalıycam iti :D

Ama kafası bozuksa ( istemediği bi yere bağlayınca , mesela kapıya uzak biyere) bana bile saldırıyor :D artık oyun içinmi bilmem ama omzuma kadar bi çizikle gezdim 2gün
    MSI X99A Gaming 7, Nvidia Gtx980, Core i7 5820K, Dark N10, Logitech Z523, Samsung 46C750, Philips 273ELH, Samsung Note 10.1, iPhone 6 Plus 64GB, Razer Kraken 7.1, Sony PS4,
  • bulundugum yerde bir suru pitbull var ikidebir eve giderken kendini tellere dogru firlatiyo havliyo kiyameti kopartiyo

kiz arkadasim bana laptop umu getirirken bu it havliyarak yine kendini tellere dogru firlatti korkudan laptop u dusurdu laptop un ekran kirildi dunyanin parasini verdim 1 degil 2 degil hep boyle biktim artik bu havlama seslerinden milletin kopege bagirma seslerinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokerwill -- 28 Ağustos 2010; 3:10:21 >

quote:

quote:

quote:

bazi seyler genetik insanlar belli bir yere kadar egitebiliyor ufak bir siddet aninda canavara donusebiliyor bu pitbullar niye anlamak istemiyorsunuz ?

Arkadaşım ne kadar biliyorsun pitbullu duyorsunuz bir yerden dna iç güdü çenenizden kurtulunmuyor. Merak etmeyin insanlardan daha zararsız. Bende karşıyım cahil insanlara verilmesine kursu falan olsa ehliyet gibi çok güzel olur.

yahu yapmayin etmeyin bu hayvan labaratuvar kopegi genleriyle oynanmis bir canavar

yok sahibinin yetistirmesine bagliymis ta bilmem neymis te gecin bu ayaklari ben hic oyunbaz havlamiyan doberman, rotweiller gormedim yada komsunun cocugunu parcaliyan golde, fino duymadim bunlarin hepsi genetik daha ne diye hala savunuyorsunuz onu anlamiyorum

www.habervitrini.com/haber.asp?id=405802 izle ve gör.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

izle ve gor

• quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

doppel köpeği tasmazsız gezdiriyon heralde ? silah durduk yere ateş açmıyor demişinde. Silahında bi tetiği olur heralde

Köpek pitbullsa tasma bir işe yaramaz.

Dipnot: Silahı kullanan insan. Biri durup dururken kimseye ateş açmaz. Ama köpek bilinçsiz bir canlı. O an saldırganlık duygusu kabardıysa, önüne gelene saldırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 28 Ağustos 2010; 3:17:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

izle ve gor

Yetiştirme farkı diye buna diyor zaten.

• Kimi kalkmış yetiştirme demiş. Kimisi de sahibini parçalayan Golden haberinin linkini paylaşmış. Yahu kardeşim, bir Husky, bir Golden, aşırı derecede vahşi olsa bile, ne kadar zararlı olabilir? Bir insanı öldürebilir mi misal? Hadi boğazınıza saldırdı diyelim. Köpeğe yumruk atarak, onu sersemleterek, etkisiz hale getirebilirsiniz. Ama bir pitbullu, kim etkisiz hale getirebilir? Videoda da görüldüğü üzere, kafasına tekme atıldığı, süpürge ile vurulduğu halde bile, ısırdığı köpeği zar zor bırakıyor. Bir Golden'ın kafasına vursanız sersemler. O kadar güçlü bir köpek değil çünkü. Fakat bir pitbull saldırdığı zaman, onu etkisiz hale getirmek zordur. Bazıları da yok pitbullar saldırgan değil. Yok en iyi aile köpeği de bilmem ne diyerek saçmalıyor. Kardeşim, aslanlar da eğitilebiliyor, ona kalırsa. Hatta evcil hayvanlardan daha zararsız olabilecek kadar eğitiliyor. Fakat, bu hayvan, saldırganlaştığı zaman, bu hayvanı kim durdurabilir? Aslanlar da eğitilebiliyor. Aslanları beslemek de serbest olsun, o zaman. Sizin dediğiniz olay çok küçük ihtimaller. Çünkü, bu köpeği besleyenler, genelde, köpeği kendi emellerine hizmet etmek üzere sahiplenen kişiler. Bu yüzden, söyledikleriniz, boş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Kimi kalkmış yetiştirme demiş. Kimisi de sahibini parçalayan Golden haberinin linkini paylaşmış. Yahu kardeşim, bir Husky, bir Golden, aşırı derecede vahşi olsa bile, ne kadar zararlı olabilir? Bir insanı öldürebilir mi misal? Hadi boğazınıza saldırdı diyelim. Köpeğe yumruk atarak, onu sersemleterek, etkisiz hale getirebilirsiniz. Ama bir pitbullu, kim etkisiz hale getirebilir? Videoda da görüldüğü üzere, kafasına tekme atıldığı, süpürge ile vurulduğu halde bile, ısırdığı köpeği zar zor bırakıyor. Bir Golden'ın kafasına vursanız sersemler. O kadar güçlü bir köpek değil çünkü. Fakat bir pitbull saldırdığı zaman, onu etkisiz hale getirmek zordur. Bazıları da yok pitbullar saldırgan değil. Yok en iyi aile köpeği de bilmem ne diyerek saçmalıyor. Kardeşim, aslanlar da eğitilebiliyor, ona kalırsa. Hatta evcil hayvanlardan daha zararsız olabilecek kadar eğitiliyor. Fakat, bu hayvan, saldırganlaştığı zaman, bu hayvanı kim durdurabilir? Aslanlar da eğitilebiliyor. Aslanları beslemek de serbest olsun, o zaman. Sizin dediğiniz olay çok küçük ihtimaller. Çünkü, bu köpeği besleyenler, genelde, köpeği kendi emellerine hizmet etmek üzere sahiplenen kişiler. Bu yüzden, söyledikleriniz, boş...

mantikli yorum diye buna derim ben

• Köpeklerden korkan bir insan olarak en nefret ettiğim durum TASMASIZ gezdirilen köpekler.Arkadaş tamam köpekleri sevebilirsin benim kuzenimde köpek manyağı ama tasmasız gezdirdiğini görmedim bi günden bi güne.

Pitbull konusuna gelince :

1884'te Vero Shaw'un yazdıklarına göre;bir Pitbull,içgüdüleri ile,karşılaştığı her köpeğe karşı agresif davranışlar ve üstünlük güdüsüyle hareket eder.Fakat çok az sayıda Pitbull,diğer hayvanlara karşı agresif davranışlar sergiler ve bu çok nadir sergilenen bir davranıştır!Yalnız bu,çok erken yaşlarda,köpek 6-7 aylıkken,karşılaşılabilecek bir durumdur.Bu yaşlardaki bir köpek,diğer hayvanları keşfetme merakıyla onlara yaklaşacak ve onlara üstünlüğünü kanıtlamaya çalışacaktır!Bu alası agresif davranışlara anında müdahale ederek,eğitimle bu davranışın devamlılığı engellenmelidir..Kaynakwh: pitbull köpekleri hakkında

Köpek eğitiminde en önemli faktör,köpeğin diğer hayvanlara ve insanlara nasıl davranması gerektiğinin öğretilmesidir!
    Tabi ki,Pitbull'ların bu saldırgan hareketleri hakkında yazılan yazıları,kulaktan kulağa yayılanları duyan bazı insanlar,bu köpekleri alıp yetiştiriyor ve başka hayvanlara saldırmalarını da normal olarak görüyorlar!

Ama yinede pitbull yetiştirmek isteyenler bence büyük bir bahçesi olan evde beslemeli ve sahiplerinin çok işlek yerleri götürdükleri zaman dikkatli olmaları gerek sonuçta benim gibi köpeklerden korkan insanlar azımsanamıyacak kadar çok

• quote:

Orijinalden alıntı: __By_CiN_oO__

Köpeklerden korkan bir insan olarak en nefret ettiğim durum TASMASIZ gezdirilen köpekler.Arkadaş tamam köpekleri sevebilirsin benim kuzenimde köpek manyağı ama tasmasız gezdirdiğini görmedim bi günden bi güne.

Pitbull konusuna gelince :

1884'te Vero Shaw'un yazdıklarına göre;bir Pitbull,içgüdüleri ile,karşılaştığı her köpeğe karşı agresif davranışlar ve üstünlük güdüsüyle hareket eder.Fakat çok az sayıda Pitbull,diğer hayvanlara karşı agresif davranışlar sergiler ve bu çok nadir sergilenen bir davranıştır!Yalnız bu,çok erken yaşlarda,köpek 6-7 aylıkken,karşılaşılabilecek bir durumdur.Bu yaşlardaki bir köpek,diğer hayvanları keşfetme merakıyla onlara yaklaşacak ve onlara üstünlüğünü kanıtlamaya çalışacaktır!Bu alası agresif davranışlara anında müdahale ederek,eğitimle bu davranışın devamlılığı engellenmelidir..Kaynakwh: pitbull köpekleri hakkında

Köpek eğitiminde en önemli faktör,köpeğin diğer hayvanlara ve insanlara nasıl davranması gerektiğinin öğretilmesidir!
    Tabi ki,Pitbull'ların bu saldırgan hareketleri hakkında yazılan yazıları,kulaktan kulağa yayılanları duyan bazı insanlar,bu köpekleri alıp yetiştiriyor ve başka hayvanlara saldırmalarını da normal olarak görüyorlar!

Ama yinede pitbull yetiştirmek isteyenler bence büyük bir bahçesi olan evde beslemeli ve sahiplerinin çok işlek yerleri götürdükleri zaman dikkatli olmaları gerek sonuçta benim gibi köpeklerden korkan insanlar azımsanamıyacak kadar çok

Tamam da, bir köpeğin, hayvanlara ve insanlara nasıl davranacağı eğitimini nasıl vereceğiz? Eğitmen değiliz ki, gösterelim. Ha, agresif tavırlar gösterdiği zaman, ceza verilebilir. Fakat bu, nasıl davranması gerektiğini değil, nasıl davranmaması gerektiğini gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger
    quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

doppel köpeği tasmazsız gezdiriyon heralde ? silah durduk yere ateş açmıyor demişinde. Silahında bi tetiği olur heralde

Köpek pitbullsa tasma bir işe yaramaz.

Dipnot: Silahı kullanan insan. Biri durup dururken kimseye ateş açmaz. Ama köpek bilinçsiz bir canlı. O an saldırganlık duygusu kabardıysa, önüne gelene saldırabilir.

emin ol senden daha bilincli bir varlik. belki mantik yurutemiyor, ic gudu ile hareket ediyor fakat buradaki cogu kisi gibi mantiksiz degil...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.