Şimdi Ara

Pitbull Saldırısına uğradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün gece eve gelirken sahibi olan bir pitbull tarafından saldırıya uğradım sağ bacağımda aşırı ciddi olmasada diş izi vs yaralar var hastanede kuduz aşımı vs. oldum daha 4 doz alacakmısım gidişata göre inş bişey olmaz çok korkuyorum orası ayrı neyse arkadaşlar ben sahibinden şikayetçi olmak istiyorum adli rapor felan aldım hastaneden fakat hastane polisi kayıt tutarken şubeyi aradı felan. Bana saldıran pitbull öldürüşmüş veterineri vs. varmış ama sahibini bulamamışlar.Yarın emniyete gidip şikayetçi olmaya çalıssam sahibini bulabilirler mi çünkü yolda arabadan inen bi abi sopayla beni kurtarmasa ciddi yaralar alıp ölebilirdim veya başka bir yerimi ısırsaydı vs. etimi parçalasaydı her neyse sizce şikayetçi olsam polisler yardımcı olur mu sahibini bulabilirler mi ayrıca 17 yasındayım çocuk şubeye gitmem gerekiyor sanırım ? yardım edin lütfen. Birda arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilir mi kuduz olmaktan vs. korkuyorum

• modern hayatın modern insanlarının modern sorunları

acaba eski insanlar ne yapıyodu
  • Doktor erkenden önlemini almışsa ciddi bir sorun çıkmaz büyük ihtimalle çok fazla takıntı yapma psikolojin bozulur sonra düşüne düşüne.

Ayrıca şu pitbull köpeklerinden aşırı bir şekilde nefret ediyorum. Elime geçse işkence yapa yapa öldürürüm. Geçen gün forumdan birine daha saldırmıştı. Yarın öbür gün bize saldırmayacağı ne malum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Pueblo Unido E kullanıcısına yanıt
    pitbull sahibi nasıl eğitirse öyle olur lakin senin "Elime geçse işkence yapa yapa öldürürüm." diyişin senin sahibinin seni iyi eğitemediği kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Pueblo Unido

Doktor erkenden önlemini almışsa ciddi bir sorun çıkmaz büyük ihtimalle çok fazla takıntı yapma psikolojin bozulur sonra düşüne düşüne.

Ayrıca şu pitbull köpeklerinden aşırı bir şekilde nefret ediyorum. Elime geçse işkence yapa yapa öldürürüm. Geçen gün forumdan birine daha saldırmıştı. Yarın öbür gün bize saldırmayacağı ne malum.

üstteki adamın demesi üzerine düşündüm ki;şimdi eski zamanlarda kuduz aşısı falan yoktu.Köpek bi ısırsa direk ölüceksin zaten.O yüzden muhtemelen görülen her köpeğe salıdıryor belki öldürüyorlardı insanlar.Onlar da bu şekilde psikoloji olarak kesin bize saldırcaklar şeyine önce onlar saldırmak için böyle işte ok hıhı by aHAHAHAEHAEHAÜEHÜAÜHAÜHEÜHÜAÜHÜAÜHÜAH

• Arkadaşlar cidden psikolojim bozuldu ya dalga geçmeyin iğrenç bir 2 dakikaydı
  • El Pueblo Unido E kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rüyamda köpek saldırdı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş şu pitbull denen yaratıklardan acayip nefret ediyorum. Geçmiş olsun bir hayvan bu kadar sevimsiz iğrenç lanet olabilir mi? Bir de küçük çocukları falan bayağı parçalıyorlar ya...

• Pitbul işte tehlikeli köpek sahibi ne yaparsa yapsın tehlikeli.

Sanki diğer köpek türlerinin sahipleri mükemmel bakiyoda sadece pitbul sahiplerimi kötü yetiştiriyor.

Neyse geçmiş olsun şikayet işlerinden anlamam doktor birşey yok dediysede yoktur pek takma bence

• Beyler pit nerde pit bul diyorsunuz da bulamadım pit felan
  • O videodan sonra tamamen yetiştirmeyle alakalı olduğuna karar verdim ama krds türkiye bura ne beklion
    Bu arada teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingRagnarLothbrok -- 21 Haziran 2015; 0:13:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Pueblo Unido

Doktor erkenden önlemini almışsa ciddi bir sorun çıkmaz büyük ihtimalle çok fazla takıntı yapma psikolojin bozulur sonra düşüne düşüne.

Köpeği eğitmene baglı o olay her köpek saldırgan değildir en iyi örnek köpeklere fısıldayan adam da pitbull a bakmanı öneririm ayrıca hayvan haklarını savunucularındanım cok yalnış düşünüyorsun senin gibiler yüzünden dolu kişi hayvanları öldürüyor tecavüz ediyor zihniyete bak döve döve öldürürmüş sana aynı şeyleri yapsalar sen ne yaparsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.