Şimdi Ara

Pitbull beslenir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu ana kadar hiç evcil hayvanım olmadı ama pitbulla baş edebileceğime inanıyorum onu en iyi şekilde eğitebilirim günde en fazla 2 saatimi ayırabilirim ancak. sizce almalımıyım ?

• Bence tecrübe edinmelisiniz ilk köpek olarak pitbull biraz erken :) Ha ''ama'' kendinize güveniyorsanız alın ''pitbull'' diye canavar degıl sonuçta ''normal'' yetiştirirseniz normal olur. Yavruyken sık sık gezdirerek. tanımadığı ve mümkün olan herşeyle tanıştırarak, sosyal bir köpek haline getirebilirsiniz.
    Karanlık cömert ve sabırlıdır. Adaletin içine acımasızlık tohumlarını eken, merhametin içine hor görü damlalarını sızdıran ve sevgiyi şüphe tanecikleri ile zehirleyen şey, karanlıktır. Karanlık sabırlı olabilir, çünkü en ufak yağmur damlası bu tohumların filizlenmesine neden olacaktır. Karanlık sabırlı olabilir ve tohumlar filizlenir, çünkü onların büyüdüğü toprak, üzerlerini örten bulutlar, onlara ışık veren yıldızların arkasında bekleyen karanlıktır. Karanlığın sabrı sonsuzdur. Eninde sonunda, yıldızlar bile söner...
  • Ilk kopeginiz olucaksa onermem cunku insan ilk deneyimini onda yasiyor yanlis bir hareketiniz , davranisiniz size kotu mal olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim adam yemez rahat ol inatçı bir köpektir ama yerıne göre sahibini deli gibi sever her köpek gibi ama hayvan bakmak zor iştir ufaklık zamanında senı cok yoracaktır bunları iyi düsün almadan şehir merkezindeysen kesinlikle pitbull diyorum
  • "Hiçbir köpek kötü değildir, sahibi kötüdür" muhabbeti gerçektir ve özellikle pitbull gibi hayvanlar için gerçek bir önermedir. Ancak pitbull ilgi beklentisi ve inadı açısından biraz da riskli ruhu sebebiyle ilk köpek olmak için biraz zorlu bir hayvandır. Daha kolay bir türle 8-15 yıllık bir tecrübenin ardına veya sırasında (Evet bir köpek alacaksanız bu ömürde yaşayacağını ve sorumluluğunu hatırlamalıyız) ikinci bir köpek olarak pitbull almanı öneririm. Önce kendini geliştirmek önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bahçede hayvan beslemek suç mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence ilk köpeğini pitbul alıp insanlara ve haberlere daha fazla malzeme verme.Daha basit bir ırkla başlaman çok çok daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ilk deneyim olarak pitbull pek tavsiye edilmez.fakat gene onun türevlerinde biri olan american staff'ı tavsiye edebilirim.güzel bir ırktır.fakat diğer arkadaşlarında dediği gibi daha kolay bakılabilicek ırtklar tercih etmen senin için daha uygun olabilir.mesela alman kurdu iyi bir seçim olabilir.
  • günde 2 saatini bitkiye ayırsan solar yahu hayvana mı bakıcan günde 2 saat:D
  • pitbull aslında doğası gereği çok iyi huylu bir hayvandır ama ne yazık ki o kadar yanlış tanındıki ve bir kesim inatla hala bu köpeği yanlış tanıtıyorki onları kötü yetiştirerek ismi çıkdı .. cesar millan köpeklere fısıldayan adama bakın iki eğitim köpeğide pitbull ilki daddy ismili köpeği üstüne dövüş köpeği onu sonradan dövüş yerinden kurtarıp alıp eğitip eğitim köpeği yapdı yani pit ler aslında bir o kadarda en kötü şartlarda bile eğitilebilir köpekler yeni eğitim köpeği juniorda öyle pitbull...

özellikle eğitim köpeği yapmasının nedeni pitbulların ne kadar güzel huylu saldırgan olmayan bir köpek olduğunu göstermek ve o kötü imajını silmek..

pitbull evinde kedileriyle besleyen insanlar var.. hayvanı nasıl eğitirsen sen ne yöne itersen o yöne gider..

her hayvanın karakteri farklı bazısı zorludur bazısı kolay pitbullar zaman ve emek istiyor bence en büyük hatada burda yapılıyor.. alıyorlar insanlar sabah işe gidiyor akşam işden geliyor köpeğe ayırdığı vakit insanların bir iki saat.. yumuşak huylu bir köpeğe yeter belki ama pitbull gibi emek zaman ve bol sevgi isteyen bir köpeğe yetmez sonra hayvan niye sinirli asabi dominant oldu deniyor..

pitbulların tek kötü yanı sosyal ortamda büyütülmezlerse asosyal içlerine kapanık saldırgan dominant bir hayvan haline geliyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

pitbull aslında doğası gereği çok iyi huylu bir hayvandır ama ne yazık ki o kadar yanlış tanındıki ve bir kesim inatla hala bu köpeği yanlış tanıtıyorki onları kötü yetiştirerek ismi çıkdı .. cesar millan köpeklere fısıldayan adama bakın iki eğitim köpeğide pitbull ilki daddy ismili köpeği üstüne dövüş köpeği onu sonradan dövüş yerinden kurtarıp alıp eğitip eğitim köpeği yapdı yani pit ler aslında bir o kadarda en kötü şartlarda bile eğitilebilir köpekler yeni eğitim köpeği juniorda öyle pitbull...

özellikle eğitim köpeği yapmasının nedeni pitbulların ne kadar güzel huylu saldırgan olmayan bir köpek olduğunu göstermek ve o kötü imajını silmek..

pitbull evinde kedileriyle besleyen insanlar var.. hayvanı nasıl eğitirsen sen ne yöne itersen o yöne gider..

her hayvanın karakteri farklı bazısı zorludur bazısı kolay pitbullar zaman ve emek istiyor bence en büyük hatada burda yapılıyor.. alıyorlar insanlar sabah işe gidiyor akşam işden geliyor köpeğe ayırdığı vakit insanların bir iki saat.. yumuşak huylu bir köpeğe yeter belki ama pitbull gibi emek zaman ve bol sevgi isteyen bir köpeğe yetmez sonra hayvan niye sinirli asabi dominant oldu deniyor..

pitbulların tek kötü yanı sosyal ortamda büyütülmezlerse asosyal içlerine kapanık saldırgan dominant bir hayvan haline geliyorlar..

ya arkadaş allah razı olsun yemin ediyorum pitbulllar hakkında o kadar önyargılı şeyler okudum ki böyle bilinçli yorumlar okuyunca çölde su bulmuş gibi oluyorum. dediklerine aynen katılıyorum kelimesi kelimesine. zaten bazı ülkelerde dadı köpek deniyor pitbull için, çocuklara karşı sabırlı olmasından ve acı eşiğinin yüksek olmasından. pitbulllarla ilgili haberlere baktığımda köpeklerin geçmişi hep ortak. ya dövüş köpeği olarak yetiştirilmiş, ya kötü davranılmış silah niyetine kullanılmış bilerek agresif yapılmış, hele ki bu haberhttp://www.hurriyet.com.tr/gundem/25200595.asp soldaki fotoğrafa baktığınızda köpeğin çenesi sağlamlaşsın diye halata tutundurmuşlar dişleriyle. arkadaşlar allah aşkına söyleyin bu muammeleyi gören hayvan ordan iner inmez başka ne yapabilir sizce? sen hayvana agresif olmayı ve dişlerini kullanmayı öğretiyorsun o da buna uygun bir şekilde davranıyor. ama sonra suçlu sahibi değil köpek oluyor. adil mi?
    aşırı ilgi ve özen isteyen hayvanlar eğer bunlar gösterilirse kedi gibi oluyor hayvan. bir de kapalı ortamda beslenmesi doğru değil hayvan büyüyüp dana kadar olduğunda 4 tarafı kapalı bir ortamda kendini hapis gibi hisseder ve agresyona neden olur bu durum, en iyisi bahçeli ev. istediği gibi koşturur, istediğinde eve girer. temiz.

• ayrıca dünyanın en güzel bakan köpeklerinden biridir bence, insanın içine işliyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.