Şimdi Ara

Piston Alırmıydınız ? [SSler Geldi 04.05] Süs,Kalemlik,Küllük olarak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ferrari mağazalarında F1 aracından sökülme enjektör ve piston kolu satıldığını gördüm
  • nıghtman kullanıcısına yanıt
    Çok iyimiş
  • 1.6 motorun pistonu olsun ama Daha büyüğü bozar bizi
  • Bunlar arkadaşıma verdiğim temizlenmiş boyasız halleri ikisini aynı bulamadık ama o zaten çeşit istemişti @usain Buyur bak.@cesmuru hocam 1.6 pistonları şaka gibi gelir bunların boyutları çok güzel Birisi 1844 pistonuymuş yeni farkettim

Piston Alırmıydınız ? [SSler Geldi 04.05] Süs,Kalemlik,Küllük olarak. Piston Alırmıydınız ? [SSler Geldi 04.05] Süs,Kalemlik,Küllük olarak. Piston Alırmıydınız ? [SSler Geldi 04.05] Süs,Kalemlik,Küllük olarak. Piston Alırmıydınız ? [SSler Geldi 04.05] Süs,Kalemlik,Küllük olarak. Piston Alırmıydınız ? [SSler Geldi 04.05] Süs,Kalemlik,Küllük olarak. Piston Alırmıydınız ? [SSler Geldi 04.05] Süs,Kalemlik,Küllük olarak.

Piston Alırmıydınız ? [SSler Geldi 04.05] Süs,Kalemlik,Küllük olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 4 Mayıs 2014; 18:27:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Bunlar arkadaşıma verdiğim temizlenmiş boyasız halleri ikisini aynı bulamadık ama o zaten çeşit istemişti @usain Buyur bak.@cesmuru hocam 1.6 pistonları şaka gibi gelir bunların boyutları çok güzel Birisi 1844 pistonuymuş yeni farkettim

Hocam ne kadar liraya mal olacak bunlar bize?
  • Hocam o zaman pistonun bir tanesi 2 litremi oluyor? Böyle bir şey yaparsanız kaç lira olur ortalama fiyatı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim küllüğüm, Babam yapmıştı
  • Az önce yiğenimi aradım Hurdacı tanesini 15 tlden alıyormuş daha önceden 6 tane bir satmışlar.Benim amcamdan aldığım pistonlar bir 10 tane filan oldu bir daha alırsam ayıp olacak onada hurda bedelini vereyimde bozuşmayalım en azından.

15 TL Hurda bedeli + 10 TL de DH a özel ben kazanayım 25 + 1,5-2 Kg filan bir piston Kargosuda 6-7 TL Tutar.Yuvarlak 35 e patlıyor.Temiz piston istiyorsanız +5 TL benim vaktim var arkadaş temizlerim diyorsanız gaz yağıyla 2 saatte temiz oluyor.

Hani olmazda tutarsa aslında böyle Türkiye motorlu araç forumlarında satış yapabiliriz mantıklı geldi
  • Yaz beni hocam ben istiyorum. 40 gayme çalışır diyosun.
  • Ben alırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bir sürü var küllük için, geçen yaz attım bayasını.
  • 1.6 hdi için piston bulabilir misin ? mümkünse sağlam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

1.6 hdi için piston bulabilir misin ? mümkünse sağlam :D

Hocam sen zaten arabayı yüklemeye çalışmıyor musun yollayım şöyle mercedes pistonlarından birde mercedes bloğu olsun sana 400 beygir
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    Uymaz ki .
  • fiyat uygun olursa alınır bence.özellikle masa saati çok hoşuma gitti
  • Sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Sanmam

goodorevile yolluyorum bakalım.Kargoda su an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

Efsane
  • quote:

Uymaz ki .

Şaka yapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

Uymaz ki .

Şaka yapmıştım

pistonun tanesi 40 € , siz 40 liradan bulun istediğiniz kadar aliim. :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.