Şimdi Ara

Pişmanlıklarım hayatımı mahvediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukluğumdan beri o kadar yanlış , saçma sapan şeyler yaptım ki pişmanım. Davranışlarımdan , seçtiğim okula kadar. Ve şimdi yaptığım hataların bedelini ödemeye çalışıyorum. Ödeyemezsem hayatım daha da berbat bir hal alacak bu yüzden sürekli geçmişi düşünüp eski hatalarım sonucu geldiğim noktaya bakıyorum ve , benliğimden nefret ediyorum. Keşke geriye gidebilseydim demek istemeyen ben , geceleri uyumadan keşke yarın uyandığımda doğduğum zamana dönsem diyerek uyumaya çalışıyorum ...

• eninde sonunda sen ve tanıdığın herkes ölecek ve sonsuza kadar yokolacak moruk. hiçbirşeyin bir anlamı yok takma kafaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

eninde sonunda sen ve tanıdığın herkes ölecek ve sonsuza kadar yokolacak moruk. hiçbirşeyin bir anlamı yok takma kafaya

İşte o "son"a kadar nasıl dayanabilirim bilmiyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullSpeedAhead

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

eninde sonunda sen ve tanıdığın herkes ölecek ve sonsuza kadar yokolacak moruk. hiçbirşeyin bir anlamı yok takma kafaya

İşte o "son"a kadar nasıl dayanabilirim bilmiyorum ...

psikiyatriste git moruQ
  • keşkelerini düşünerek yaşayacağına iyikilerini düşün. yoksa bir amacı yok. sadece düşünür durursun. neresinden dönersen kârdır düzelt bazı şeyleri. ben de istediklerimin %80 ini yapamadım ama böyle olacağı varmış demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepydragon

keşkelerini düşünerek yaşayacağına iyikilerini düşün. yoksa bir amacı yok. sadece düşünür durursun. neresinden dönersen kârdır düzelt bazı şeyleri. ben de istediklerimin %80 ini yapamadım ama böyle olacağı varmış demekki.

Hocam iyiliklerimi düşünsem pek iyiliğim yok işte , ilkokulda zorba falandım , o tip şeylerden pişmanlık duyuyorum ...

Ailemle ilgilenmek istiyorum ama vaktim olmuyor iş güç dolayısıyla , nasıl iyilik yapabilirim diye düşünüp duruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan hayatımı mahvetti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.