Çocukluğumdan beri o kadar yanlış , saçma sapan şeyler yaptım ki pişmanım. Davranışlarımdan , seçtiğim okula kadar. Ve şimdi yaptığım hataların bedelini ödemeye çalışıyorum. Ödeyemezsem hayatım daha da berbat bir hal alacak bu yüzden sürekli geçmişi düşünüp eski hatalarım sonucu geldiğim noktaya bakıyorum ve , benliğimden nefret ediyorum. Keşke geriye gidebilseydim demek istemeyen ben , geceleri uyumadan keşke yarın uyandığımda doğduğum zamana dönsem diyerek uyumaya çalışıyorum ...
eninde sonunda sen ve tanıdığın herkes ölecek ve sonsuza kadar yokolacak moruk. hiçbirşeyin bir anlamı yok takma kafaya
quote:
Orijinalden alıntı: AlphaFéin
eninde sonunda sen ve tanıdığın herkes ölecek ve sonsuza kadar yokolacak moruk. hiçbirşeyin bir anlamı yok takma kafaya
İşte o "son"a kadar nasıl dayanabilirim bilmiyorum ...
quote:
Orijinalden alıntı: FullSpeedAhead
quote:
Orijinalden alıntı: AlphaFéin
İşte o "son"a kadar nasıl dayanabilirim bilmiyorum ...
psikiyatriste git moruQ
keşkelerini düşünerek yaşayacağına iyikilerini düşün. yoksa bir amacı yok. sadece düşünür durursun. neresinden dönersen kârdır düzelt bazı şeyleri. ben de istediklerimin %80 ini yapamadım ama böyle olacağı varmış demekki.
quote:
Orijinalden alıntı: sleepydragon
keşkelerini düşünerek yaşayacağına iyikilerini düşün. yoksa bir amacı yok. sadece düşünür durursun. neresinden dönersen kârdır düzelt bazı şeyleri. ben de istediklerimin %80 ini yapamadım ama böyle olacağı varmış demekki.
Hocam iyiliklerimi düşünsem pek iyiliğim yok işte , ilkokulda zorba falandım , o tip şeylerden pişmanlık duyuyorum ...
Ailemle ilgilenmek istiyorum ama vaktim olmuyor iş güç dolayısıyla , nasıl iyilik yapabilirim diye düşünüp duruyorum