Şimdi Ara

Pişman oldum.netload download %96-97 ye gelip kesiliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar netload dan permium hesap aldım fakat pisman oldum.ne indirirsem indireyim %96 ya gelince kesiliyor.flashgetle denendim olmadı jdownloader denendim yine aynı problem.dawnload kesilince baska bir seyi indiriyorum oda kesiliyor sonra yarım kalana tekrar devam diyorum anca öyle indirebiliyorum.aynı problemi yasayan var mı.yoksa sorun bende mi

• idm ile dene birde"internet download manager"
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoQi

idm ile dene birde"internet download manager"

+1
  • İnternet DOWNLOAD Manager ile deneyiniz
  • ben lısanslı IDM kulanıyorum gercekten mukemmel
  • idm forever and ever. idm yi ilk çıktığı günlerden bu yana kullanırım inşallah hep böyle kalır..
  • JD güncellemeleri tamamsa sorun olmaz. dlc ve ''free'' hariç kullanmak gereksiz zaten. Flashget ise ara sıra o sıkıntıyı yaşatır. Sürekliliği yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya idmyi harddiske yazma özelliği olmadığı için tavsiye etmiyorum.Orbit ve ya jdownloader ile deneyin.tavsiyemdir.
  • ya arkadslar denedim jdowloaderı da dendedim idmyi de dendedim bazen hiç bi sorun olmadan indiriyor bazaen bi kesiliyor birdaha indiremiyorum.en iyisi rapide devam etmek bıktım netloaddan
  • Belki aranızda bana kızan olacaktır ama hep söylerim, hep söylüyorum ve bu gidişle hep söyleceğim: Rapid-Share!! Adamlar bu işin hakkını veriyor gerçekten.

Ben bir uploadçı olarak 2007'de 6 aylık premium hesap aldım hala o hesabı kullanıyorum çünkü uploadcısını bu şekilde kendine çekiyor. Jdownloader ile 1 yıldır download yapıyorum sorunsuz. Ve en önemlisi 2007'de yüklediğim dosyalar hala mevcut. Tekrarlıyorum adamlar bu işi biliyor asla vazgeçmem bu gidişle!
  • arkadasim anti virüs programlari genelde engelliyor devre disi yap anti virüs programini öyle bir dene.
  • sorun sizden değil netloadın harddisk crash leri yüzünden kaynaklanıyor olabilir dosya taşınması yada silinmesi siz o dosyası indirmeye başladıktan sonra meydana gelmesi downloadunuz kesilmesine neden olmuştur tekrar bağlandığınızda da dosyanın yeni yerini tekrar bulup devam etmesi durumu söz konusu olabilir sadece mantık yürüttüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y.E.K

arkadasim anti virüs programlari genelde engelliyor devre disi yap anti virüs programini öyle bir dene.

yok baba ondan değil antivürüs programı kullanmıyorum zaten şimdi bir de orbiti deneyecem bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.