Bildirim
Pis Yedili izleyen var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
8 yaşındaki yeğenim kaçırmadan izliyormuş. Zaten o yaş grubuna hitap eden bir dizi. -
Izleyenlere ölüyorum Show Tv'yi silesim geliyor zaten artık izlenmiyor orası silsem 5 yıl farkedilmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orta 1 e giden kızkardeşim var ona sordum sizin sınıfta izleyen varmı diye ohoo herkes izliyor dedi tabi ben yasakladım bu tür diziler izlemesini izletmiyorum ve doğru yaptığımı düşünüyorum -
Neden izlemiyorsunuz peki, onu da söyleyin bakalım sayın forum üyeleri.
Bu arada yaş 20 -
Ya bu gülçicek mi nedir ya resmen diziye neden konulduğunu hala anlamış değilim nekadar gereksiz nekadar israf bi karakter ya insanı deli ediyor oyunculuğu saten çok yapmacık pfff. -
doğru söylüyosun bu kadar yapmacık olamazzz -
quote:
Orijinalden alıntı: Luis Figo
İsim saçma bir kere Pis 7'li.
Hadi onu geçtim bunlar fakirse ellerindeki iphone ne ?
Hadi onuda geçiyim bunlar fakirse nasıl tekne turuna çıkıyorlar,partiye gidiyorlar ?
Hadi onuda geçelim bir okulda nasıl böyle manyak, salak öğrenci olabilir.Bu rating hilesi tamam ama mantık sınırlarını zorladı artık.
Başlarda kaçırmazdım ama artık boş boş espriler, salak salak konuşmalar.Sözde 16 yaşındaki kızın 23 yaşında 18 yaşında oğlanın 30 yaşında 17 yaşındaki trafonun 35 yaşında göstermesini saymıyorum bile.Arka Sıradakiler'de oktay vardı ama o sarıyodu yine.
@uA_emir07
En iyisini yapıyorsun
Dostum Herşey saçma dizide Bi tek orço'yu beğeniyorum oda doğaçlama bişeyler yapmaya çalıştığı için.Kanallarda Tolga çevik olmadığı için onun bi alt modellerini izliyorumMesela Zeki karakteri tamamiyen reyting için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DE82338AF -- 14 Mart 2013; 18:15:36 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Destan47
quote:
Orijinalden alıntı: Luis Figo
İsim saçma bir kere Pis 7'li.
Hadi onu geçtim bunlar fakirse ellerindeki iphone ne ?
Hadi onuda geçiyim bunlar fakirse nasıl tekne turuna çıkıyorlar,partiye gidiyorlar ?
Hadi onuda geçelim bir okulda nasıl böyle manyak, salak öğrenci olabilir.Bu rating hilesi tamam ama mantık sınırlarını zorladı artık.
Başlarda kaçırmazdım ama artık boş boş espriler, salak salak konuşmalar.Sözde 16 yaşındaki kızın 23 yaşında 18 yaşında oğlanın 30 yaşında 17 yaşındaki trafonun 35 yaşında göstermesini saymıyorum bile.Arka Sıradakiler'de oktay vardı ama o sarıyodu yine.
@uA_emir07
En iyisini yapıyorsun
Dostum Herşey saçma dizide Bi tek orço'yu beğeniyorum oda doğaçlama bişeyler yapmaya çalıştığı için.Kanallarda Tolga çevik olmadığı için onun bi alt modellerini izliyorumMesela Zeki karakteri tamamiyen reyting için.
-
günde 7 saat yayınlanıyor doktorları geçicek gibi -
İgrenc bi dizi. Nasil mudahale edilmiyor sastim
böyle saçma bir diziyi show tvden başka kanal bu kadar ısrarla yayınlayamazdı gaiba.Genelde çocukların ilgisini çekiyor ama bence izletilmemeli ben yiğenime yasakladım beyin uyuşturan kareler var resmen -
izliyorum yaş otuz -
Hocam aslında bende izliyorum.Bazı saçmalıkları olsada.En bariz saçmalık saten kadroya sarı kızı almak olmuş(gülçiçek) -
hiç bişey olmadığında izliyorum yalan yok -
Tek program olsa yine izlemem. Aptal aptal hareketler yapan karakterler , espri diye söylenen saçma sapan sözler ... Hele bir de Burak Aksak'a geçirmeye çalışması yok mu Gani Müjde'nin . -
Beyin özürlülerin ve iğrenç esprilerin bulunduğu dizi...
Benim eski hatunun izlediğini öğrendiğimde kızdan soğuma sebebim oldu.Adı üstünde eski oldu
ismi geçen dizi Türkiye tv tarihinin yüz karası dizilerinden biridir bence oldukça gereksiz ve görüntü kirliliği oluşturan bir dizi. İzlemem ama kanal geçişlerinde karşılaşırım ve sinirlenirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: rescate
böyle saçma bir diziyi show tvden başka kanal bu kadar ısrarla yayınlayamazdı gaiba.Genelde çocukların ilgisini çekiyor ama bence izletilmemeli ben yiğenime yasakladım beyin uyuşturan kareler var resmen
yayınlar hocam diğer kanallarda yayınlar
örnek sihirli annem kanal d. selena atv ve daha niceleri
sırf reytingi var diye ekran kirleten lüzumsuz programlar. -
aynen öle beyin uyuşması yaratmaktan başka bir işe yaramıyorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X