Şimdi Ara

Piremium Bitti , Peki Logos'a Nasıl Girecem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Piremium'um bitti , bugün bittiğinden beri hiç giremedim logos'a , nasıl gircem peki en geç 2 gün sonra tekrar alcam ama 2 güne kadar nasıl girebilirim ? girme saatleri falan var mı ?

Not: Öyle tek tık programıymış vs. programlar önermeyiniz.işim olmaz onlarla

• 1 saat deneme sonucu giriyon bişe yok bunda
  • logosa girmek bir hasır beklemek gibidir arkadaşım bende düşünüyorum preyi allah kısmet ederse onun için ama logosa girmenin bir yolu var sabah işin yoksa girebilirsin anca
  • hiç bir şekilde giremessin
  • bütün server'ların durumu aynı , hiç birine girmiyor ya! son 1 ay içinde çok zorlaştırmışlar oyuna girmeyi
  • Tek çözüm pre alcan :(
    Başka türlü çok zor, gece girebiliyodum bende sadec mecbur aldık pre.
  • pre al hemen geçsin kabus günlerin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler nedir bu pre muhabbeti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pardon ama b*k girersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: South_Park

Pardon ama b*k girersin

verdiğin bilgi için tşkrler

• sende 2 gün girme kafa dinle biraz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michelangelo.

quote:

Orjinalden alıntı: South_Park

Pardon ama b*k girersin

verdiğin bilgi için tşkrler

Görevimiz

• presiz logos a girmek imkansız ötesi
  • allah bilir
  • quote:

Bugün Piremium'um bitti , bugün bittiğinden beri hiç giremedim logos'a , nasıl gircem peki en geç 2 gün sonra tekrar alcam ama 2 güne kadar nasıl girebilirim ? girme saatleri falan var mı ?

• Logos u Bırak Hiç Bi Server a Girmio Pre Alana Kadar Pc i Açmıcaksın Bu Kadar BasiT
  • quote:

Orjinalden alıntı: CzHunterCz

quote:

Bugün Piremium'um bitti , bugün bittiğinden beri hiç giremedim logos'a , nasıl gircem peki en geç 2 gün sonra tekrar alcam ama 2 güne kadar nasıl girebilirim ? girme saatleri falan var mı ?

neden sadece alıntı yazdın bıraktın?

• giremiycen :D
  • quote:

yaw kardes charının ss si warsa koyabılır mısın kaç lwl oldu ben o charın 10 lwl olduu zmnları bılırım foruma yazmstın bi gun bende böle olucam falan shellı adam falan wardıı
  • pre bittiyse logos 1 i unut.diğerlerini de saatlerce denemen lazım.belki şansına girersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LanetliWampiR

quote:

yaw kardes charının ss si warsa koyabılır mısın kaç lwl oldu ben o charın 10 lwl olduu zmnları bılırım foruma yazmstın bi gun bende böle olucam falan shellı adam falan wardıı

peki , o shelli vs. olcak dediğim gibi oldu şu an 62 lvl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.