Şimdi Ara

Pirelli PRG E4202G Modem Ayarıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 198.168.1.1 'ye giriyorum kullanıcı adı: admin şifre: admin yapıyorum ama olmuyor. Giriş yapamıyorum.Demek ki değiştirmişim ama hatırlamıyorum nasıl bulabilirim.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 25 Eylül 2013; 23:14:35 >

• Bir el atın beyler acil.
  • şifre: Admin olarak dene A büyük harf olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

198.168.1.1 'ye giriyorum kullanıcı adı: admin şifre: admin yapıyorum ama olmuyor. Giriş yapamıyorum.Demek ki değiştirmişim ama hatırlamıyorum nasıl bulabilirim.?
    Modem açıkken arkadan reset tuşuna kalem ya da ucu sivri olan bir şeyle basılı tutun.Kapanıp açılınca modem sıfırlanacak.Wifi şifren de değişir.Ama bulması kolay:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksbrky

quote:

198.168.1.1 'ye giriyorum kullanıcı adı: admin şifre: admin yapıyorum ama olmuyor. Giriş yapamıyorum.Demek ki değiştirmişim ama hatırlamıyorum nasıl bulabilirim.?
    Modem açıkken arkadan reset tuşuna kalem ya da ucu sivri olan bir şeyle basılı tutun.Kapanıp açılınca modem sıfırlanacak.Wifi şifren de değişir.Ama bulması kolay:D

Teşekkür ettim bir şey daha sorayım bu işlemlerden sonra telefondan wifi ye bağlanamamaya başladım bir hata vermiyor bağlandı diyor ama girmiyor nete neden olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksbrky

quote:

Teşekkür ettim bir şey daha sorayım bu işlemlerden sonra telefondan wifi ye bağlanamamaya başladım bir hata vermiyor bağlandı diyor ama girmiyor nete neden olabilir.

Dediğim gibi işte şifre değişti onu admin admin girerek değiştirebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zyxel modem QoS ayarı hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.