Şimdi Ara

Pirelli Discus DRG A226G modemin Acces Point Özelliği varmıdır? Acil Yardım lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar elimdeki bu modemi komşunun modemle acces yapmaya çalıstım.fakat bır turlu sonuc yok .modemı modeme tanıtıyorum fakat ınternet yok bu urunun acces point ozellıgı yokmu yada bılen kımse varsa yardımcı olursa sevırım..saygılar....
     Pirelli Discus DRG A226G modemin Acces Point Özelliği varmıdır? Acil Yardım lütfen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polizia -- 26 Mart 2014; 5:25:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: polizia

merhaba arkadaslar elimdeki bu modemi komşunun modemle acces yapmaya çalıstım.fakat bır turlu sonuc yok .modemı modeme tanıtıyorum fakat ınternet yok bu urunun acces point ozellıgı yokmu yada bılen kımse varsa yardımcı olursa sevırım..saygılar....

Kablosuz tekrar biraz zor kablo cekerseniz olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• walla kablo uzanması ımkansız hocam... bunun acces poınt ozellıgı varmı bılıyormusunuz bu modelı.? ben rastlayamadım ınternette yoksa satıcam bunu yada çekılıs yapmayı dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: polizia

walla kablo uzanması ımkansız hocam... bunun acces poınt ozellıgı varmı bılıyormusunuz bu modelı.? ben rastlayamadım ınternette yoksa satıcam bunu yada çekılıs yapmayı dusunuyorum

acces pointte cihaza kablo girilir sizn yapmak istediğiniz wds
    evet cihazda istediğiniz özellik var hatta deneme bile yapmıştım ama nafile
    sebebi ise cihazın wep şifreleme yöntemi bit olarak modemden farklıydı hadi dedim şifresiz yapalım bütün ayarlar tamam olmasına rağmen modem cihaza ip vermedi dedim herhalde bu seferde çipsetten dolayı olmadı yada ben beceremedim ölece kalmıştı forumdan yine bir arkadaşla denemeştik sonra bıraktık

• anladım bu modemden hayır yok bana hocam zaten araştırdım bu modemlerın cok guvenlık açıgı var kendıme net cekıcem dıye butun mahalleyı modemın basına yıkmak ıstemıyorum. yenı bır acces poınt bakayım kendıme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.