Şimdi Ara

Pire sorunu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşimin doğum izni bitti ve geçen hafta işe başladı. İşe başladığı yerde bikaç tane kedi var. Muhtemelen pire var ve eşimi ısırıyorlar. Ayrıca eşim muhtemelen bunları eve de taşıyor. Akşamları yanında yatan oğlumuzu da bir pire ısırmış durumda, eşimde daha çok ısırık var. Bende bişey yok (aynı yatakta yatmamıza rağmen). Evde temizlikçi kadın 1 pire öldürmüş. Eşim de bugün işyerinde bikaç tane öldürmüş.

Evimizde ve komşularımızda evcil hayvan yok.

Evimiz laminat kaplı ama 2 oda da halıfleks var. Odalardan birini geçen Cuma böcek ilacı ile ilaçladık (biz herhangi bir böcek sanmıştık) ve ayrıntılı temizledik. Pire veya böcek bulamadık. Temizlikçi ise dün bulmuş o tek pireyi...

Eşimin taşıdığı pireler bizim evimizde çoğalır mı? Kurtulmak için ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 17 Şubat 2020; 14:10:1 >

• sizde olan pireleri gebertip kedileri pire tarağı ile tararsanız bir sorun olacağını sanmıyorum ayrıca kedinin vücut sıcaklığı insandan fazla olmasına rağmen size nasıl geçti onu anlayamadım doğrusu
  • İLİŞKİDE OLDUĞUNUZ KİŞİLERDEN VE BİNALARDAN GELİYOR OLABİLİR İLAÇ LAMA AMA ÇOCUKLARA DİKKAT
  • karanlıkta yeşil ışığın pireleri çektiğini bir belgeselde izlemiştim. odanın ortasına geniş bir leğene su doldurun. tavandan kabloyla leğenin ortasına suya 5-10 cm yakın olacak şekilde yeşil ışığı sarkıtın. dikkat edin lamba suya temas etmesin. sabahleyin kalktığınızda ışığa zıplayan pirelerin suya düşüp boğulduğunu göreceksiniz...

tekrar ediyorum suyla lambaya giden elektrik sisteminin temas etmemesine dikkat edin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.