Şimdi Ara

Pirates Of The Caribbean The Legend Of Jack Sparrow

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bekleyenlere duyurulur

• Berbat oyun hiç bulaşmayın derim.
  • Gerçekten o kadar berbatmı filmi müthiş oynu vasat o zaman.
  • Bakalım 2 gün sonra lost bitince indirip bakarım zaten oynayacak doğru düzgün bir oyun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Berbat oyun hiç bulaşmayın derim.
    İlk oyun güzeldi yavGrafikler falan iyiydi aslında gerilemiş mi bu adamlar.Oyunda çok deli potansiyel vardı demek kullanamadılar
  • Gerçekten güzel bir oyun, kılıç savaşları felan yapılıyordu Anneni Babanı, kız kardeşini kurtarıyordun.Tavsiye ederim

• tam bilmiyomda galiba oyun konsolda var ve hiç beyenilmemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyenilmemişse demek adamlar güzel oyun yapcaz diye cıvıtmışlardır birincidende kötü yapmışlardır
  • oyun başlarda iyi, ama hep aynı şeyler yapıldığı için monotonlaşıyor........
  • bi link olsa da bakınsaydık
  • Neyse birkaç gün sonra oyunu alırım bi bakarım
  • filmi mayak güzeldi ama
  • Arkadaşlar oyunun rip'lenmiş versiyonu çıkmış durumda,150mb civarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altwo

Arkadaşlar oyunun rip'lenmiş versiyonu çıkmış durumda,150mb civarında...

nerden indirebiliriz?
  • ilk oyunu oynayan bunuda oynar

bathesda imzası taşıdığı için şans vereceğim

edit: vermeyeceğim isonewsdeki yorumlardan sonra durdurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 9 Temmuz 2006; 1:16:41 >
  • indirdim, baktım ama bu oyun pc için uygun değil. gamepadsiz oynamak hele mümkün değil. görüntü kalitesi ise tam bir felaket. boşa indirdik 1.2Gb yi :)
  • 1. filmin dos oyunu iğrençtii
  • quote:

indirdim, baktım ama bu oyun pc için uygun değil. gamepadsiz oynamak hele mümkün değil. görüntü kalitesi ise tam bir felaket. boşa indirdik 1.2Gb yi :)

Deemee yaa 1. fena değildi tabi bi kaç yerde eksiklik hissediliyodu ama oyunun geneli kurtarıyodu su dokusu gibi bence bu 2. tutlmassa idda ediyorum 3. süper bi şekilde gelcek (inş. 3. çıkar )

Bi kaç ss atabilirmisin @FireFox
  • ne zaman çıktı yahu?
  • Yıllar önce seaddogs ile başlamıştı, filmini çok sevdiğim bu pirates of the caribbean a dönüşüverdi, "sea dogs" oyunu. Böylece filmi güzel oyunu da basit ve sığ bir seri çıktı ortaya, açıkçası o güzel oyun motoru ile ne müthiş rpgler yapılırdı, ama işin içine disney girince bizim hayallerde suya düştü. Umarım bu oyun da söylenildiği kadar kötü olmamıştır. Oyun yapımcıları zaten filmin isminden para kazanıyor, kendilerini fazla sıkıp sağlam bir rpg için uğraşmıyorlar anlaşılan.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.