Şimdi Ara

Pirates of th Carribbean: On Strange Tides (2011) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
22.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Johnny Depp'in ayrılığımı öyle şey olur mu arkadaşlar eğer böyle birşey olursa bu filmi hiç çıkarmasınlar hatta hafızalarından bile silsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Johnny Depp'in ayrılığımı öyle şey olur mu arkadaşlar eğer böyle birşey olursa bu filmi hiç çıkarmasınlar hatta hafızalarından bile silsinler

Aynen

Zaten nedense zorlama bir film olacak gibi hissettim, biraz ilk 3 filmin ekmeğini yiyelim havası var gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Bard

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Johnny Depp'in ayrılığımı öyle şey olur mu arkadaşlar eğer böyle birşey olursa bu filmi hiç çıkarmasınlar hatta hafızalarından bile silsinler

Aynen

Zaten nedense zorlama bir film olacak gibi hissettim, biraz ilk 3 filmin ekmeğini yiyelim havası var gibi?

İlk üç filmin elde ettiği başarıların dörtte elbette etkisi var ama zorlama bir film olacağını sanmıyorum. Bizlere yine aksiyon ve eğlence dolu anlar yaşatacaktır.

• ilk film gerçekten güzeldi. ikinci film süper olmasa da fena değildi. üçüncü film ise kesinlikle kötüydü ilk ikinin ekmeğini yediler. dördüncü filmde ise 3d furyasının ekmeğini yiyecekler belli oldu
  • Orlando Bloom oynamayacakmış sanırım biraz hayal kırıklığına uğradım.Eski kadroyu muhafaza etselerdi keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Orlando Bloom oynamayacakmış sanırım biraz hayal kırıklığına uğradım.Eski kadroyu muhafaza etselerdi keşke.

bu film hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ancak bildiğim kadarıyla, film prequel olacak. yani Jack'in Siyah İnci'de kaptan olduğu zamanlar. Daha sonra Barbossa ona karşı isyan çıkartacak falan filan. o dönemde Orlando Bloom oynadığı karakterin (Will) olmaması normal.

kişisel görüş : filmlerdeki en zayıf halka Orlando Bloom'du. oynamaması bence bir şey kaybettirmez. asıl sorun yönetmen değişikliğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -genjuro-

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Orlando Bloom oynamayacakmış sanırım biraz hayal kırıklığına uğradım.Eski kadroyu muhafaza etselerdi keşke.

bu film hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ancak bildiğim kadarıyla, film prequel olacak. yani Jack'in Siyah İnci'de kaptan olduğu zamanlar. Daha sonra Barbossa ona karşı isyan çıkartacak falan filan. o dönemde Orlando Bloom oynadığı karakterin (Will) olmaması normal.

kişisel görüş : filmlerdeki en zayıf halka Orlando Bloom'du. oynamaması bence bir şey kaybettirmez. asıl sorun yönetmen değişikliğinde.

Anladım x-men orijin'de olduğu gibi olacak.Yinede izlenir valla

• Imdb de kesin olmamakla birlikte birçok oyuncu gözüküyor

imdb
  • Ooo 3d bir de. Baba her türlü gidecez
  • Megan Fox var dedik kimse tınlamadı ya. Johnny Depp mi ilginizi çekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Megan Fox var dedik kimse tınlamadı ya. Johnny Depp mi ilginizi çekiyor?

koptum yok dostum senin mesaj sayfanın en altında kalmış o yüzden neredeyse kimse görmemiş ayrıca megan kötü kadın olsun jack le çarpışsın taş gibi olur he

• quote:

Ondan değil JD resmen filmin yüzü olmuş artık, şahsen oynamazsa bende hüsrana uğrarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 6 Haziran 2010; 18:11:59 >
  • waoh heycanla bekliyoruz
  • quote:

Megan Fox gibi binlerce hatun var.. İstediğin zaman sanal ortamda veya gerçek hayatta şansını deneyebilirsin.
    Ama..
    Johnny Depp'in Jack Sparrow'u canlandırdığı gibi bir oyunculuk deneyimini her istediğin zaman göremezsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zikaçu

quote:

Megan Fox gibi binlerce hatun var.. İstediğin zaman sanal ortamda veya gerçek hayatta şansını deneyebilirsin.
    Ama..
    Johnny Depp'in Jack Sparrow'u canlandırdığı gibi bir oyunculuk deneyimini her istediğin zaman göremezsin..

Doğru söylüyorsunda Megan'ın Transformers'da domaldığı gibi bu sefer gemide domaldığını düşünmek bile heycanlandırıyor beni.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zikaçu

quote:

Ama..

Doğru söylüyorsunda Megan'ın Transformers'da domaldığı gibi bu sefer gemide domaldığını düşünmek bile heycanlandırıyor beni.

• Gelsin şu film artık ya..
    Bu arada Megan Fox oynuyorsa artık seviniim mi üzülim mi anlamadım..Her şeyde oynuyor kadın.Taman güzel ( çok güzel ) ama hiç iyi bi oyuncu değil bence olmasa da olurdu ..
  • Bence Megan'ın oynamasının bir getirisi olmaz, bundan önceki filmlerdede çok güzel bayan oyuncular vardı. Megan sadece onların yerini doldurur oyunculuğunu doldurur mu meçhul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 6 Haziran 2010; 20:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

son film harikaydı

içine etmezler inşallah

ederler ederler bak gör.
  • Megan Fox güzel bir hatun zaten "güzelliğine" hayranımdır ama oyunculuğu öyle bir filmi alıpta bulunduğu noktadan daha ileriye götürecek düzeyde değil. Bulunduğu filme sadece görsel anlamda birşeyler katıyor Megan Fox. İlerleyen zamanlarda oyunculuğunu çok ileri düzeye taşır o ayrı ama şuan için sadece görsellik kazandıran bir oyuncu.

Karayip Korsanları 4'de oynarsa filmin geçtiği dönemin en seksi giyim şekli ile karşımıza çıkacak ve izleyicinin gözlerini bayram ettirecektir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.