Şimdi Ara

Piranha unique s type (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
0
Favori
27.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasanın ana hatları bitti. Cihazın açık olduğunu gösteren ledin tetikleyeceği bir devre yapacağım. Devre, cihazı kumandadan kapatığımda diskin enerjisini kesecek. Sonra sıra görünümü düzeltmekte. Piranhaya da üçbuçuk attırdım ya helal olsun bana

Piranha unique s type

Piranha unique s type

Piranha unique s type

Piranha unique s type

• Ben cihazı kampanyadan aldım ancak beklentilerimi karşılamadı. 149 TL ye yani aldığım fiyata kutusuyla garantisiyle sıfır olarak satıyorum. almak isteyenler olursa mesajlaşalım.
  • başarist tbrk..
    gercekten güzel bir calısma olmus..
  • Süper olmuş başarist, helal olsun...
  • bu ürün bende de var ama bir türlü 5.1 analog cıkısı calıstıramadım. elimde NEXT YE-5500A var. kablolamayı doğru yapmama rağmen yine de çalıştıramadım. yardımcı olmak isteyen var mı ?? diğer konularda bir sıkıntım yok
  • arkadaşlar bu cihaz hepsiburada da 468,83 TL lira başka sitelere baktım 200 lira civarı çıkıyor. Bu aradaki fiyat farkı neden olabilir sizce?

http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-unique-s-type-full-hd1080p-media-player-usb-wifi-donglehdmi-kablo-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=bd84841&categoryId=112123#
  • Selam,

Yanlışlık olmuştur, Ben 2010'da Hepsiburada.com'dan almıştım.

Sipariş Tarihi : 09.11.2010

1. Piranha Unique S Type Full Hd(1080p) Media Player + USB Wifi Dongle+Hdmı Kablo Hediyeli
    1 1 0 199,94 TL 199,94 TL 0,00 TL 199,94 TL
    Ara Toplam :
    199,94 TL
    KDV :
    35,99 TL
    Kargo Ücreti :
    1,82 TL
    Sipariş Toplamı :
    237,75 TL
  • HB ye bize sorun kısmından sordum. Bakalım ne cevap verecekler...
  • Hepsiburadadan sorumun yanıtı olmayan bir cevap geldi; "Bu üründe kampanyamız yoktur". Oysa ben 2010'da aldığım ürününü şimdi iki katı fiyatla satıldığını söyleyip, diğer mağazalardaki fiyatların iki katına sattıklarını belirtmiştim. TL yerine USD yazmışlardır kesin.

Esnaf olmayı ne zaman öğreceğiz çok merak ediyorum.
  • bana da şu cevabı vermişler.

Bize iletmiş olduğunuz sorunuza net bir cevap alamadığınızı, sorunun devam ettiğini düşünüyorsanız "Konuyla ilgili yeni soru sor" düğmesine tıklayarak yeni bir soru sorabilirsiniz.

Bende tekrar cevap yazdım

İyide soruma cevap vermediniz ki, net cevap alıp almadığımı düşünüyüm.
  • arkadaşlar bendede "seagate go flex tv" media player var konuda açmıştımda tam bir net cevap alamadım konunuzu okudum sanırım kablosuz olarak pc içini görme işini çözmüşsünüz bendede aynı sıkıntı var aslında çok önemli değil ancak olmasıda çok güzel olur işletim sistemim win 7 media playerden pc nin içine girmek isteyince şifre passworld falan istiyo bunun kolay bir yolu varmı anlıyacağım dilde basitce bir izah ederseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihonline

bana da şu cevabı vermişler.

Bize iletmiş olduğunuz sorunuza net bir cevap alamadığınızı, sorunun devam ettiğini düşünüyorsanız "Konuyla ilgili yeni soru sor" düğmesine tıklayarak yeni bir soru sorabilirsiniz.

:) Bu sefer şikayet yazdım bakalım ne diyecekler?
  • Sistemsel hata olduğunu söyleyip düzelttiler :)
  • banada şunu yazmışlar :))

---------
    melih bey
    Almış olduğunuz zaman zarfında Kampanya dönemi olmuş olabilir. şuanda üründe kampanyamız mevcut değil. başka mediaplayer ürünlerimizde kampanyalar mevcuttur.
    http://www.hepsiburada.com/liste/media-player/department.aspx?CategoryId=112123
    teşekkürler
    ---------

şimdi baktım fiyatına 250 TL olmuş :)))
  • kopyala-yapıştıra benzer kalıpsal cevaplar kullanıyorlar ama en azından Siz'e adınızla hitap edip, teşekkür etmişler bu bile bir şey aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi başarist -- 28 Nisan 2011; 0:19:11 >
  • Vatanın kampanyasından bende aldım. Ürünü 1 gün denedim, kapattım. daha sonra başka bir gün açtım. hiç açılmadı. servise yolladım. (kargo parası benden.) İlgilendiler cevap falanda yazdılar. 10 gün sonra yolladılar. (Kargo parası gene benden) Dün elime geçti denedim hiçbir sorun yok görünüyordu. Düğmesinden kapattım. (Adaptörü fişten çıkarmadım) Bugün açtım, aynen geçen seferki gibi yine açılmıyor. Servise mesaj attım. Tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyledim.
    İşin acaibi ilk bir ay içinde arızalanan ürün ayıplı ürün sayılır, diyorlar ama benim ki bir ay içinde ikinciye arızalanıyor. Bakalım verecekleri cevaba göre hareket edeceğim.
  • Sahsen cihazdan memnunum. Sadece altyazilara biraz daha golge verip belirginlestirselermis cok daha iyi olacakmis. Umarim yeni bir FW cikarsa (ki Piranhanin bu yonde kabiliyetli bir servisi olacagini hic sanmiyorum) bu altyazi sorunu halolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepsahin

Vatanın kampanyasından bende aldım. Ürünü 1 gün denedim, kapattım. daha sonra başka bir gün açtım. hiç açılmadı. servise yolladım. (kargo parası benden.) İlgilendiler cevap falanda yazdılar. 10 gün sonra yolladılar. (Kargo parası gene benden) Dün elime geçti denedim hiçbir sorun yok görünüyordu. Düğmesinden kapattım. (Adaptörü fişten çıkarmadım) Bugün açtım, aynen geçen seferki gibi yine açılmıyor. Servise mesaj attım. Tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyledim.
    İşin acaibi ilk bir ay içinde arızalanan ürün ayıplı ürün sayılır, diyorlar ama benim ki bir ay içinde ikinciye arızalanıyor. Bakalım verecekleri cevaba göre hareket edeceğim.

Geçmiş olsun. Bende de önce ses arızalandı. Tamir ettiler. Sonra sizinki gibi açılmadı bu sefer de yenisiyle değiştirdiler. Yenisi de birkaç gün sonra usb yi görmez oldu. USB seçeneği aktif görünmüyor menüde. Flashdiske elektrik geliyor ama kumandadan USB menüsüne geçiş yapamıyorum. Tekrar servise göndermek de istemiyorum. Bıktım.

Siz nasıl bir ses sistemi kullanıyorsunuz? Ben 5+1 PC sistemini bağladım. Normalde 3 stereo girişli hoparlörler, stereo kabloyu analoga çeviren kablolardan aldım. Piranhanın arkasındaki 6 çıkışa taktım. Böylece 6 kanal ses alabildim. Ama Bu çevirme işlemi yüzünden mi böyle sık sık bozulyor cihaz kuşkulanıyorum.

• Ondan olduğunu sanmıyorum. Ama maliyet için ucuz parça kullanıyorlardır. Benim ürün geldi hemen denedim çalıştı. bilerek adaptoru üstünde bırakıp yarım saat sonra yine açtım açılmadı tabi beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Ertesi gün servise göndermeden önce deneyeyim dedim açıldı. şimdi birkaç gündür işim bitince adaptörü çekiyorum bir sorun yok gibi ama adaptörü üzerinde bırakırsam yine açılmayacağına eminim.
    Ben de bıktım yani.
    Sesi falan çeşitli şekillerde deneyemedim çünkü zaten servise göndermekten deneyemedim ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihonline

bana da şu cevabı vermişler.

hepsiburada ya soru sorupta cevapmı bekliyorsunuz imzamdaki linki okuyunda anlayın:) bunların müşteri hizmetlerinde beyni olmayan tenekeden bir robot var sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.