Şimdi Ara

PIRANHA ULTRA TAB 7.0 -ANA KONU- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
4
Favori
26.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • detaylı inclerse örn mutfaktan oradan burdan kaç duvar var arada öle
  • arkadaşlar root atabilen varmı ? business tab 7 ye yapılan root bunada olurmu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

detaylı inclerse örn mutfaktan oradan burdan kaç duvar var arada öle

Ben 5 güne tablete kavuşacağım o zaman tam istediğin gibi bir inceleme yaparım.

Şimdilik şu yorumlar var;
    "wifi hakkinda soyle diyeyim,soyleki ben inca wireless adaptor(antensiz) aldim, onu uzerinden wirelessi aliyorum connectify programi yardimiyla,yani wireless modem veya routerim yok ,yan odadan hicbir sikinti yok bir kademe asagi iniyor ama hd canli tv programini indirdim ,sikinti yasamadan izledim,mutfaktada ciddi bir sikinti yasamadim,adaptorle arada 3 duvar var mutfakta,orta seviyede cekiyor tv izlerken veya webe girerken bir sikinti yasamadim,tabi 5-6 metre civari uzakliklar onuda soyleyeyim,yalniz salonda tv ve nette zorlandi,salonla arasinda 4 duvar ve 7-8 metre mesafe var.kanimca cok buyuk olmayan bir evde dogru konumlandirilmis guclu bir modemle evin her yerinden cekecektir sikinti olmadan,ha tabi diger alan arkadaslarda bu konuda yorum yaparlarsa iyi olur. "
    "bu tableti arkadaşım aldı bende bir gün kaldı wifisi iyi aynı odada full başka odada denemedim "

• quote:

Orijinalden alıntı: By.MaMBoS

arkadaşlar root atabilen varmı ? business tab 7 ye yapılan root bunada olurmu acaba ?

walla kardes rk30 lu cihazların rootları bundada olur bence
  • quote:

quote:

arkadaşlar root atabilen varmı ? business tab 7 ye yapılan root bunada olurmu acaba ?

ya bişiler paylaşın bişeyi alıp mağdur olmak istemiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Dostum bu model daha yeni çıktı sayılır, resmi sitede romları bile yayınlanmadı. kullanıcı sayısı artınca bişeyler yapılabilir ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa

quote:

quote:

quote:

Dostum bu model daha yeni çıktı sayılır, resmi sitede romları bile yayınlanmadı. kullanıcı sayısı artınca bişeyler yapılabilir ancak.

aynen romu yok facebookta bile çemkiriom bi link vermiolar

• quote:

aynen romu yok facebookta bile çemkiriom bi link vermiolar

İsmin Mehmet sanırım :) evet gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 5 Şubat 2013; 18:26:08 >
  • arkadaşlar biri ayrıntı videolu inceleme yapabilir mi? bu tableti almayı düşünüyorum menü geçişlerinde donma oluyor mu?
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    şöyle anlatayım:
    programlar ram bellekte çalışır ve bu tür aletlerin ram belleği arttırılamaz. eğer ingilizcen varsa google'da biraz araştırma yaparsan android 4.0 için 1GB bellek tavsiye edildiğini okursun. her versiyonla birlikte ram ihtiyacı artmaya devam edecektir. ramı yetersiz bir bilgisayara istediğin güçte cpu tak mutlaka kasılır ve daha kötüsü yetersiz bellek hatası da verebilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis
    şöyle anlatayım:
    programlar ram bellekte çalışır ve bu tür aletlerin ram belleği arttırılamaz. eğer ingilizcen varsa google'da biraz araştırma yaparsan android 4.0 için 1GB bellek tavsiye edildiğini okursun. her versiyonla birlikte ram ihtiyacı artmaya devam edecektir. ramı yetersiz bir bilgisayara istediğin güçte cpu tak mutlaka kasılır ve daha kötüsü yetersiz bellek hatası da verebilir.

Peki arkadaşım Ultra Tab 7 nin ram miktarı sence ne kadar?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardgame123

arkadaşlar biri ayrıntı videolu inceleme yapabilir mi? bu tableti almayı düşünüyorum menü geçişlerinde donma oluyor mu?

Menü geçişlerinde, web sayfalarında, oyunlarda donma yok. Bu tablet için çok inceleme olmasa da diğer Rockchip RK3066'lı modellerin incelemelerine bakabilirsiniz.
    Şu modellerin hepsinde RK3066 var:
    Artes D712, Dark EVOPAD R8020, Casper CTA-E10-12A, Artes DR9704, Codegen Ultimix99, Dark EvoPad R9720

Teclast P76e Dual-core, Teclast P76t, Teclast P98, Teclast P85, Window (YuanDao) N70S, Window (YuanDao) N101, Cube U9GT3, Cube U9GT4, Cube U21GT , Cube U30GT, Cube U9GT V, Cube U18GT Elite Dual Core, CHUWI V8 Dual-core, CHUWI V99, Aoson M11, Pipo S1, Ployer Momo8, Ployer Momo11, Ployer Momo12, FNF ifive X, FNF ifive mini, Prestigio 7.0 Pro Duo (5570C), Probox2 Ultimate, Minix Neo G4, Minix Neo X5, ICOO D70PROII, Imito MX1, Imito MX2, Rikomagic MK808, Rikomagic MK808B,Kilwa V73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Tsubasa -- 5 Şubat 2013; 18:53:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardgame123

arkadaşlar biri ayrıntı videolu inceleme yapabilir mi? bu tableti almayı düşünüyorum menü geçişlerinde donma oluyor mu?

Menü geçişlerinde, web sayfalarında, oyunlarda donma yok. Bu tablet için çok inceleme olmasa da diğer Rockchip RK3066'lı modellerin incelemelerine bakabilirsiniz.
    Şu modellerin hepsinde RK3066 var:
    Artes D712, Dark EVOPAD R8020, Casper CTA-E10-12A, Artes DR9704, Codegen Ultimix99, Dark EvoPad R9720

Teclast P76e Dual-core, Teclast P76t, Teclast P98, Teclast P85, Window (YuanDao) N70S, Window (YuanDao) N101, Cube U9GT3, Cube U9GT4, Cube U21GT , Cube U30GT, Cube U9GT V, Cube U18GT Elite Dual Core, CHUWI V8 Dual-core, CHUWI V99, Aoson M11, Pipo S1, Ployer Momo8, Ployer Momo11, Ployer Momo12, FNF ifive X, FNF ifive mini, Prestigio 7.0 Pro Duo (5570C), Probox2 Ultimate, Minix Neo G4, Minix Neo X5, ICOO D70PROII, Imito MX1, Imito MX2, Rikomagic MK808, Rikomagic MK808B,Kilwa V73

teşekkürler dokunmatiği ve görüntü kalitesi nasıl bulanıklık var mı? şarj süresi ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardgame123 -- 5 Şubat 2013; 19:20:45 >

• Neyse arkadaşlar tartışmayalım, cihazın 1 GB Rami var sonuç olarak, gayet yeterli bir miktar şu anki uygulama ve oyunlar için Android 4.1'de.
  • batarya ömrü nasıl? oyun oynamayacağım, sadece internette sörf yapacağım. kaç saat gider?
  • nt ye gelse wifi yi binanin icnde dnicem gerekirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

nt ye gelse wifi yi binanin icnde dnicem gerekirse

bende nt yi bekleyim bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Vatan'da satılan düşük model.. Ultra ile mukayese edilmez.. 40 lira daha verip, ultra modeli alsaydın keşke.. Diğer konuya da yazdım; aynısını iade ettim. Vasat bir tablet..

ustadım kolay gelsın ben vatandan 3 subatta 9 inc bussines II tab aldım ... ancak ıade ettım donma reset felan problemı vardı..

SORU 1

BU TABLETI ALDIKTAN SONRA IADE ETTIM ELIMDE SUAN 277 TL DEGERINDE IADE FISIM VAR... 1 YIL GECERLI...

SENCE GİDİP TEKRAR AYNISINDAN MI ALAYIM YOKSA ... UZERINE 3 5 KOYUP ULTRANIN VATANA GELMESINI MI BEKLEYEYIM...

BIDE BENIM TAKINTIM 7 INC OLMAYACAK EN AZ 9 INC MODELINI ISTIYORUM YORUMUNU VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: GiveMeurLove1

Arkadaşlar, Sabah Webdenal'a gittim tabletimi değiştirdim saolsunlar hemen yeni ürün verdiler.

istanbulda yaşamanın avantajları bi sorun olduğunda git elden değiştir cihazı =)

burada nt mağazalarına gelsede bizde baksak bi cihaza =)

VATAN A felan ne zmana gelır acaba kı reis .. cok surer mı elımde ıade fısı varda 277 tl lık ustune para koyup almayı planlıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: rakmer

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: GiveMeurLove1

Arkadaşlar, Sabah Webdenal'a gittim tabletimi değiştirdim saolsunlar hemen yeni ürün verdiler.

istanbulda yaşamanın avantajları bi sorun olduğunda git elden değiştir cihazı =)

burada nt mağazalarına gelsede bizde baksak bi cihaza =)

VATAN A felan ne zmana gelır acaba kı reis .. cok surer mı elımde ıade fısı varda 277 tl lık ustune para koyup almayı planlıyorum...

vatana git piranhadan siparis vermelerini iste piranhayla calisiyorlar dmek bence siparis ederler ama vatanda ben bunu yasadim zaten fis 2 tane ve a4 kagdi buyuklugnde bi dgsim icin assa kat senin depo benim yuka kat senin dolastim durdum;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.