Şimdi Ara

Piranha Twix Çift Hatlı Cep Telefonu ve superfone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
39.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlklerin Öncüsü Piranha'dan Çift Hatlı Cep Telefonu

Çift Sim Kart Teknolojisi Özellikleri
    - İki farklı hattı aynı anda kullanabilme
    - Birinci hatla konuşurken, ikinci hatta çağrı gelince;
    ilk hattı beklemeye alıp ikinci hattı cevaplayabilme, ikinci hatla konuşurken birinci hattı beklemeye alabilme
    - Birinci hatla konuşurken, (hattı kapatmadan) ikinci hattan yeni bir çağrı başlatabilme
    - Çağrı yönlendirme
    - İki farklı hat için ayrı ayrı SMS gelen kutuları

Bağlantı Özellikleri
    - Bluetooth Var Bluetooth 1,5
    - Bilgisayar bağlantısı var
    - GPRS var Class 12
    - E-mail desteği var
    - MMS var
    - SMS var
    - Wap var, Wap 2.0

Ekran Özellikleri
    - Dokunmatik Kullanım
    - Ekran türü TFT
    - Ekran boyutu 2.8 inç
    - Renk çözünürlüğü 262000
    - Çözünürlük 240 x 320 piksel
    - Ekran kalemi var (+1 kalem yedek)

Kamera Özellikleri
    - Çift Kamera
    - Arka Kamera çözünürlüğü 2.0 MP
    - Ön Kamera çözünürlüğü 300K Piksel
    - Kamera yakınlaştırma 4X
    - Video kayıt var
    - Sesli video kayıt var
    - Video oynatma var

Ses Özellikleri
    - Zil tipi 64 Polifonik + 3 Mp3
    - Stereo Hoparlör Çift hoparlörlü
    - Handsfree konusma var
    - Harici Ses kayıt var
    - Yapılan Görüşmeyi kaydetme var

Eğlence Özellikleri
    - Mp3 müzik çalma var
    - MPEG4Video çalma var
    - MMS var
    - Oyun var

Hafıza Özellikleri
    - Kendi kullanımında hafızası 256 MB
    - Arttırılabilir hafıza var
    - Hediye Kart 1 GB SD kart
    - Telefon rehberi hafızası 1000 kayıt + SİM1 ve SİM2 kart kapasitesi
    - SMS mesaj hafızası 1000 SMS

Güç Özellikleri
    - Bekleme Süresi / Maksimum 240 Saat
    - Konuşma süresi / Maksimum 288 Dk.
    - Pil Li-on
    - Kapasite 1000 mAh
    Yedek pil

Diğer Özellikler
    - Şebeke 900/1800
    - Titreşim var
    - Alarm var
    - Ajanda var
    - Not Defteri var
    - Vcard Gönderimi var
    - Türkçe Metin Hızlı Giriş var
    - Dünya Saati var
    - Birim Çevirisi var
    - Hesap Makinesi var
    - Gruplama Yaparak Toplu SMS Maksimum 50 kişilik
    - Arama engelleme var
    - Güvenilir arayanlar listesi var
    - Konuşma süresi sayacı var

Paket İçeriği
    Cihaz, pil, yedek pil, Şarj aleti, ekstra masaüstü şarj standı, yedek ekran kalemi, USB kablo, mikrofonlu kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanyalıal -- 3 Ekim 2007; 13:40:08 >

• fiyat 499 satış yokyoki
    bu telefon alınırmı

• birde süperfone var

• hangisi daha iyi ki daha cok resim inceleme vs adresi bilen varsa verebilirmi beyler iyi biseye benziyo
  • Çift sim kartta ayağa düştü.Piranha bile telefon yapar oldu
  • iyide bunların teknik servisleri varmı, hangi ülke üretimiler
  • piranhanın mp3 çalarları ucuz diye peynir ekmek gibi satıyor.servisi falan vardır heralde...
    telefonu alınır mı acep???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöyle bir baktım da piranhanın boyutları biraz büyük ve ağır.
    ayrıca usb den şarjı var mı belli değil.
    flash bellek olarak kullanılıyor mu belli değil.
    webcam olabiliyor mu belli değil.
    çift kamera olayı da biraz gereksiz.3g olmadığına göre...
    hepsiburada ve yokyokki de 499 ytl ye satılırken hizlial da 483 ytl ye satılıyor.

superfone 84 gr iken bu tam 145 gr.
    kısacası superfone piranhadan daha üstün özelliklere ve daha küçük boyuta sahip.
    ancak superfone denen aletin ne mal olduğu belli değil.en azından piranha biliniyo az çok....

şu markalı teller de çift sim olayına girse de şu çinlilerden kurtulsak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 4 Ekim 2007; 8:42:03 >
  • Bence bu kadar parayı veriyorsanız doğru dürüst bir marka alın.Özellikleri biraz az olur ama kafanız rahat olur.Mesela ben 1 yıllık W810 telefonumu hafıza kartını görmeme problemi ile servise vermiştim.Hemen yenisi ile değiştirdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Bence bu kadar parayı veriyorsanız doğru dürüst bir marka alın.Özellikleri biraz az olur ama kafanız rahat olur.Mesela ben 1 yıllık W810 telefonumu hafıza kartını görmeme problemi ile servise vermiştim.Hemen yenisi ile değiştirdiler.

orası öyle tabii de konumuz çift simli teller.
    o yüzden de dandirik çin malı telleri konuşmak durumundayız şuan için.....
  • alınır mı bu piranha patlar mı acaba ilerde??
  • http://www.trioelektronik.com.tr/

isimli site türkiye piranha yetkili distrübütörü. servis kalitesi çok düşük, mp3 player den dolayı biliyorum.
    ama en büyük güzelliği %90 oranında tamirat yapmamaları ve direk muadil bir ürünle değiştirmeleri.
    tabi biraz uzun bi süreç buda...

benim piranha hakkındaki görüşlerim ise, tecrübelerimede dayanarak, kesinlikle malzeme kalitesi alt seviyede. krullanılabilirlik çok yüksek ancak arızalanma olayı diğer markalara göre %80 daha fazla.

yazılım ve firmware desteği mevcut.

istanbulda bir iş hanında faaliyet gösteren distrübütörleri var. başkaca bir şubesi yok.
    piranhanın belli bir kısmı samsung a ait. samsung un desteği var, ama bu durum sadece yurt dışında.

her ne kadar samsung desteği olsada pranha özelliği bol ancak kalitesiz ürünler üretiyor.
    benim şahsi görüşüm pranha marka bir telefon almaktan uzuk durulması, şunada emin olun ki mutlaka servise gidecektir eğer alırsanız...

• ne yani simdi biz bu piranhayı almayıp da

cebitte stand acmayan ve her yıl milyonlarca dolar para kazanan nokia ve sonyericsonn mu alıcaz.

pirhana cebitte stand acıp telefon kullanıcılarını önemsemistir.
    ama bu önemi diger büyük markalar vermemistir. yani muhtesem ikilimiz soneric ve nokya

yanlarına karmı kalıcak simdi

ben alırım böyle bir telefonu ne olucaksa olsun
    400 küsür ytl den olurum sadece

beni önemsemiyen markaları ben niye önemsiyim.

ayrıca raks da alınabilir süperfone da
    arkadaslar bırakalım artık su büyük markaları
  • piranha nedense apple'i kendine idol edinmiş durumda. Neredeyse birebir taklit nanoları peynir ekmek gibi gitti. Şimdide iphone'un meşhur duvar kağıdıyla giriş yapmış. Hayırlısı
  • daha güzel ucuz telefonlar girsede su piyasaya

büyük markalarda artık baslasa ucuzlamaya
  • bu arada cebitte bu superfone un standına gittim.
    baya yoğun bir ilgi vardı.
    ancak standtakiler ilgisizdi.sorulara zoraki cevaplar verdiler.
    anladığım kadarıyla kırtasiye mantığıyla çalışan bir firma.
    web sitelerini de bir ilkokul öğrencisi yaptı heralde!!!
    bu kafayla giderlerse birkaç ay sonra kimse dönüp suratına bakmaz bu telin.
    ayrıca paket içeriğinde hafıza kartı yedek pil masaüstü şarj yedek kalem vs de çıkmıyor bilginize....
  • -Fuar da NG mobile gören oldumu?
    -Birde Drv vardı onlarda kayıp!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

bu arada cebitte bu superfone un standına gittim.
    baya yoğun bir ilgi vardı.
    ancak standtakiler ilgisizdi.sorulara zoraki cevaplar verdiler.
    anladığım kadarıyla kırtasiye mantığıyla çalışan bir firma.
    web sitelerini de bir ilkokul öğrencisi yaptı heralde!!!
    bu kafayla giderlerse birkaç ay sonra kimse dönüp suratına bakmaz bu telin.
    ayrıca paket içeriğinde hafıza kartı yedek pil masaüstü şarj yedek kalem vs de çıkmıyor bilginize....

baska forumlardan süperfone alıpda memnun olmayan yok gibi birsey.

ilk alanların acıklaması cok iyi bir telefon oldugu

tabi birde satanlar cok iyi olsa

hakikaten siteleri cok cok basit ya
    ve kim nerde satıyo belli degil hala

nerde satıldıgını bilen varmı

gideyim bir inceliyeyim alırım belki.

bende bıktım su iki cep telefonu tasımaktan ( w800i ve 6600 var suan)
    belki alırım gercekten
    raks, pirhana ,süperfone ve bir kac uzak dogu markası daha var hem ucuzlar hemde dehset özellikleri var

• arkadaslar bir siteden buldugum süperfone ile ilgili yazısmalar. gercekten güzel telefonmus

..................................................ALINTI..................................................................................................
    caner dedi ki,10-5-2007 tarihinde, saat 11:52:18 ya arkadaşlar günlerdir bu telefonu nereden bulabileceğimi arıyorum bana bir yardımcı olurmusunuz..
    satın alan arkadaşlar nereden aldığınızı bir yazarsanız sevinirim tşk..

ali dedi ki,10-5-2007 tarihinde, saat 12:42:55 tüyapta cebit telecom fuarı 7 hal 470 numaradan aldım cok güzel bi telefon cok menmun kaldım sizede tafsiye edrim

hande dedi ki,10-5-2007 tarihinde, saat 12:47:08 superfone yi biz borsa karaköydeyken kullanmıştık telsiz telefonlarını sadece superfone cekiyordu oradan hatırımda kaldı cok kaliteli cihazdı

bugra dedi ki,10-5-2007 tarihinde, saat 13:41:59 barış bey durumu çok iyi özetlemişsiniz bugun inceledim bir ekran kalitesi gercekten çok iyi ikincisi ses kalitesi olarak gerçekten gördüğüm en iyi telefon

sim a sim b şeklinde calışıyo rehber ıkıye ayrılmıs numarayı yazıyosunuz iki tus (sim a sim b hangisiyle arıcaksanız ona basıyosunuz )

aynı sekılde gelen çağrı da aynı şekilde kalemiyle ekranda cıkan klawyede rahat msj yazımı

kullanılılan sistem linux gibi geldi gerçi cep telefonlarından cok anlamıyorum yrn buyuk ıhtımalle alıcam artık cıft telden kurtulmak ıstıyorum sorularınız olursa gene cevaplamaya çalışırım

@caner cebitte satılıyo şuan bende ordan almayı düşünüyorum

iyi günler ..

hüseyin dedi ki,10-5-2007 tarihinde, saat 13:44:21 selam arkadaşlar bende bu cihazdan alcam aslında eniştem aldı çok memnun gerçekten süper bir cihaz acaba bişe sorcam bu yeni çıkacak olan bi sistem var görüntülü konuşma o varmı bu telefonda ve ali bey bu telefondan almış ankarada da o fiyata bulabilirmiyiz biz istanbuldan 550ye aldık da daha ucuzsa veya ankarada nerden bulabilirim bilginiz varsa ve bana yazrsanız mutlu olurum teşekkkürler saygılar:)

Barış Atasoy dedi ki,10-5-2007 tarihinde, saat 13:58:22 İşletim sistemi kesinlikle Linux değil. %99.9 Windows Mobile CE 6 olması gerekir. Hala distribütörden ses yok ama işlemcisi çok kuvvetle muhtemel ARM11, işletim sistemi Windows Mobile CE.

Barış Atasoy dedi ki,10-5-2007 tarihinde, saat 13:59:44 En sonunda bayi olup ben satacağım:) Gariptir ki, buradaki bilgi, ithalatçının sitesinden daha çok:)

caner dedi ki,10-6-2007 tarihinde, saat 03:17:09 barış bey superfone’u piranha twixle kıyasladım ekran ve pixel aynı ama piranhada extra çift hoperlor ve çift camera var fiyat olarak da 50 ytl daha düşük sizin böyle bir araştırmanız varmı ne dersiniz??

Barış Atasoy dedi ki,10-6-2007 tarihinde, saat 03:38:06 Evet, doğru. Aslında merak ettiğim el yazısı tanıma özelliklerinin durumu, çekşm kalitesi. onun dışında sayısal verilere sahibiz zaten. Elbette bir de kalite hissi.

bugra dedi ki,10-6-2007 tarihinde, saat 08:06:33 arkadaşlar bgn alacaktım tam alıcakken sorma ihtiyacı duydum dedi ki beyaz rengi gelecek bende onu bekliyeyim dedim almadım bayram sonrası beyaz renk gelir dediler fakat onlarda ya ınternette tek bı resım yok bu nasıl iştir anlamadım

Harun dedi ki,10-8-2007 tarihinde, saat 09:30:28 Arkadaşlar superfone 9080 telefonu cebit fuarından aldım.yıllardır nokia veye samsung telefon kullandım,en son nokia n70…
    telefonun çift hatlı olması en güzel özelliği.cihaz tasarım olarak şık,çekim gücü gayet iyi,cihazı fuarda yaklaşık yarım saat inceledim çift hat denedim ,herşey gayet iyi.bana göre bir eksiği handsfree özelliği yok,yani konuşurken sesi dışarı vermiyor,mp3,mpeg4 video izlerken sesi dışarı veriyor,ebatları gayet iyi kaba bir telefon değil.şarj durumu ise bana ilk şarjda 1.5 gün gitti,(yoğun telefon konuşması,telefonu kurcalama vs).bununla ilgili servisi aradım dedikleri bir kaç şarj dan sonra telefonun daha verimli olacağını söylediler.şimdilik bunlar.
    Sorularınız olursa cevaplamaya calışırım.

Ayse dedi ki,10-10-2007 tarihinde, saat 14:03:18 Ben de bu telefonu cebitten aldım, 3-4 gündür kullanıyorum, çift sim kartı sorunsuz çalıştırıyor ama ben çok telefonla konuştuğum için mi bilmiyorum ama 1-1,5 gün gidiyor şarjı:(
    ama ne kadar bilinmedik bir marka da olsa bence gayet şık, biraz fazla renkli ekranı böyle cicili bicili sahte ipodlar var ya onlara benziyor:)
    açıkçası çok araştırma yapmamıştım almadan önce hakkında ama, önceliği çift sim kart ve şıklık olanlar için uygun bir telefon bence.
    böyle yorumların bir ürünü araştırırken ne kadar önemli olduğunu bildiğimden iki cümle etmeden kaçmayayım dedim:)
    selamlar,
    ayşe.
    .........................................................ALINTI..............................................................

• Açıkcası uzunca zamandır büyük markaların çift simkartlı telefon çıkarmalarını bekledim. Bluetooth olmazsa olmazdı. Superfone 15 gündür kullanıyorum. simlerde sorunla karşılaşmadım, yalnız kalemle yazarken sayılar ve harfler arasında geçmek istediğimde reset atıyor telefon. yakın olduğu için gidip yüzyüze konuştum, geçici olarak tuşları kullanarak sorunu aştık. kalıcı çözüm ise birkaçgün sonra gelecek olan yeni versiyon firmware ile olacakmış. (tam gün de verdiler, 18inde gelecekmiş.)
    makinede yaşadığım yegane sorun bu, bluetooth sorunsuz (eski 7610 da bazen görmeme sorunları yaşıyordum, bu yönden özellikle test ettim.) nokiadan sonra keşke olsaydı dediğim birkaç şey var tabi ama symbian işletim sisteminin esnekliğini bekleyemeyeceğimin farkındaydım zaten.
    keşkeler neler mi: başta Java(cep şifrematiğimi kullanamayacağım artık), not alınabilecek bir not defteri olsaydı, nette kullandığım bir sürü şifremi yazabileceğim bir m-cüzdan olsaydı....

neyse yeniliklere alışmakta hep zorlanırım zaten sonuç olarak pişman değillim, gayet ince ve hafif; görünümü de bence çok şık ve sade. çift telefon taşımaya üşendiğim için şişen faturalarım artık epey düşecek.

Ek: Yazmayı unuttum Superfoneda çift hoparlör, ekolayzer, ve 3D ses efekt özellikleri var. Ayrıca USB ile pcye bağladığımızda bir menü çıkıyor ve telefonu web-cam olarak mı yoksa usb-drive olarak mı kullanacağımızı soruyor. kamera iken telefon aktif ama drive seçeneğini seçince telefon otomatik olarak kapanıyor. (araştırdım bu hata değilmiş, başka örnekleri de var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akineton -- 17 Ekim 2007; 2:24:37 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.