Şimdi Ara

PİRANHA TWİX ÇİFT HATLI CEP TEL. İNCELEMEM:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
28.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: VAYA CON DIOS

Üstat, AVATAR izlenmeyecek gibi değil ki... Büyük çocuklara hitap ediyor:D

Koca çocuk ha? bencede. güccük çocukların anlaması biraz zor. hava bükmek falan anlamaz onları.

yip yip
  • Kutusunda CD çıkıyormu ???
    MP3leri zil sesi nasıl yapıyorz ??
  • mp4 formatında video oynatıyor ben indirdiğim videoları mp4 formatında boyutunuda 176*144 olarak ayarladım hiç sorunsuz izliyorum
  • bende bu tlf. dan almak istiyorum ama 299a 5 taksit nerde bulamadım HB den kastınız hepsiburada olması lazım başka bi sitemi war acaba benim bilmediğim?? çünkü hepsiburada'da kdv dahil 398ytl ye satıyolar yardımcı olursanız sewinirim
  • hangi programla çeviriyosun mp4 e.sana zahmet eğer share edersen çok memnun olurum.birde ayar felan yapmak gerekiyormu
    quote:

Orjinalden alıntı: BladeOfChaoS

bende bu tlf. dan almak istiyorum ama 299a 5 taksit nerde bulamadım HB den kastınız hepsiburada olması lazım başka bi sitemi war acaba benim bilmediğim?? çünkü hepsiburada'da kdv dahil 398ytl ye satıyolar yardımcı olursanız sewinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BladeOfChaoS

bende bu tlf. dan almak istiyorum ama 299a 5 taksit nerde bulamadım HB den kastınız hepsiburada olması lazım başka bi sitemi war acaba benim bilmediğim?? çünkü hepsiburada'da kdv dahil 398ytl ye satıyolar yardımcı olursanız sewinirim

yeterkiiste de 349 YTL. 12 taksit
  • Arkadaşlar Piranha da 2 hat ile de bluetooth kulaklıkla konuşulabiliyor mu? Kullananlar bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
  • ben bugün watan bilgisayardan 365ytl ye 9 taksitle aldım,herhangi bi sorun olduğunda watanbil. ilgilendiğini söledi we çalışanlar daha hiç şikayet olmadığını belirttiler,tlf baya hoşuma gitti 2 hat kullanımı çok süper 2sinde ses çok iyi geliyor,bu paraya alınabilcek en tlf (şahsi fikrim)
  • tüm yorumları baştan sona okudum ve bu akşam hepsiorada dan 349 ytl ye sipariş verecem (50 ytl) çekide değerlendirmiş olurum ;)
  • pirana twix ile çekilmiş örnek resimler ve videoyu bu linkten indirebilirsiniz :http://www.dosyaupload.net/download.php?file=648506

en azından kafanızda bişeyler oluşur.çok fazla birşey beklemeyin kamerasından çok da kötü değil ama idare edecek seviyede. gün geçtikçe telefona aşık oluyorum galiba yaw. bi de servise yollayıp yazılımını güncelledilermi ohh yeme de yanında yat vallahi
  • Telefonu gördüm.Çok büyük.Cep bilgisayarı gibi aynı.Ben pek tavsiye etmem.telefon ince ama yinede maçta hakemin kafasına atılacak cinsten
  • arkadaşlar telefonun ekranı 2.6 inç kocaman ekranı var tabikide telefon büyük olacak 44 numara ayağa 41 numara ayakkabı alcak halimiz yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanoglumm

yani illaki 3gp oynatıcaz bu telefonda.......mpeg4 formatına bişekilde çevirmek mümkün olmuyormu.gerçekten yapabilen varmı acaba.bi yolu varsa süper olur.

Mpeg4 formatını oynatıyor telefon.Sadece video size 176-144 ve frame rate olarak 15 i seçin.Ben Imtoo 3gp ile mp4 formatında izleyebiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cotech

Arkadaşlar ben kullandım ama hemen iade ettim.Öncelikle çok kaba bir telefon çift hat olması mazeret olamaz zira raks ve superfone cihazları daha hafif ve daha estetik kamera 2 mp değil 0,2 mp işçilik ve malzeme son derece kalitesiz.Servis yetersiz ve heryerde yok.İkinci el piyasası yok,bluetoth 1,5 ve yetersiz ama bunların yanında çift sim olayında çok iyiler ve ses müthiş unutmadan *123* yaparak kontör sorgulamasıda yapılamıyor.

telsimde sorunsuz oluyor. ama tcell im olmadığından deneyemedim.
  • çifthatlı telefonlar süper ya...
    en azı iki telefon taşımıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cotech

Arkadaşlar ben kullandım ama hemen iade ettim.Öncelikle çok kaba bir telefon çift hat olması mazeret olamaz zira raks ve superfone cihazları daha hafif ve daha estetik kamera 2 mp değil 0,2 mp işçilik ve malzeme son derece kalitesiz.Servis yetersiz ve heryerde yok.İkinci el piyasası yok,bluetoth 1,5 ve yetersiz ama bunların yanında çift sim olayında çok iyiler ve ses müthiş unutmadan *123* yaparak kontör sorgulamasıda yapılamıyor.

arkadaşım öncelikle yanlış anlaşılmak istemem benim hattımda telsim kontür sorgulama bendede sorunsuz oluyo telefon çok kaba doğru ama 2.8'' ekrana bu boyut ancadır bence hem videoları tam ekran izleme olanağı var genelde mp4 çalarların ekranı 2.5'' buradan 0.3'' karınız oluyo malzemesi bence gayet iyi bazı yerlerde arka kapağı için dokunsan elinde kalır gibi şeyler yazılmış ama inanın o kadar değil sadece bilinen markalara göre biraz daha ince fotoğraf çekimi gerçekten insanı çok şaşırtır öyleki çekilen çoğu fotoğraf tahmin ettiğiniz gibi çıkmıyo ama gündüz çekimleri gayet yeterli bence hatta bi sefer evin içinde çektiğim bi fotoğraf inanın bana 6mp çekimi gibi oldu ama 1600x1200 ile çekmiştim bu arada değişik boyut çekim imkanıda var benim tek sorunum kulaklığın kalitesi müzik veya video izlerken ses pek cezbedici değil hatta normal kulaklıkla telefon görüşmesi yaparken dış ortamda karşı tarafı duyamıyorum gibi bişey ama sonuç olarak bu telefonun asıl özelliği çift hat olması bunun haricindeki dier özellikleri çok iyi bile denebilir bu kadar özelliği olucağını tahmin etmemiştim bile şahsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.soner -- 13 Mart 2008; 23:50:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: m.soner

arkadaşım öncelikle yanlış anlaşılmak istemem benim hattımda telsim kontür sorgulama bendede sorunsuz oluyo telefon çok kaba doğru ama 2.8'' ekrana bu boyut ancadır bence hem videoları tam ekran izleme olanağı var genelde mp4 çalarların ekranı 2.5'' buradan 0.3'' karınız oluyo malzemesi bence gayet iyi bazı yerlerde arka kapağı için dokunsan elinde kalır gibi şeyler yazılmış ama inanın o kadar değil sadece bilinen markalara göre biraz daha ince fotoğraf çekimi gerçekten insanı çok şaşırtır öyleki çekilen çoğu fotoğraf tahmin ettiğiniz gibi çıkmıyo ama gündüz çekimleri gayet yeterli bence hatta bi sefer evin içinde çektiğim bi fotoğraf inanın bana 6mp çekimi gibi oldu ama 1600x1200 ile çekmiştim bu arada değişik boyut çekim imkanıda var benim tek sorunum kulaklığın kalitesi müzik veya video izlerken ses pek cezbedici değil hatta normal kulaklıkla telefon görüşmesi yaparken dış ortamda karşı tarafı duyamıyorum gibi bişey ama sonuç olarak bu telefonun asıl özelliği çift hat olması bunun haricindeki dier özellikleri çok iyi bile denebilir bu kadar özelliği olucağını tahmin etmemiştim bile şahsen

aletin kulaklıkları çok dandirik.
    aslında GG'dan sahte cx-300 alıp mikrofonun bulunduğu yerden bağlamayı düşünüyorum. ama telefonun kulaklık ses çıkışının kötü olmasından korkuyorum.
    güzelim kulaklığı heba etmek istemiyorum açıkçası

• quote:

Orjinalden alıntı: guest olmakistemiyom

quote:

Orjinalden alıntı: m.soner

aletin kulaklıkları çok dandirik.
    aslında GG'dan sahte cx-300 alıp mikrofonun bulunduğu yerden bağlamayı düşünüyorum. ama telefonun kulaklık ses çıkışının kötü olmasından korkuyorum.
    güzelim kulaklığı heba etmek istemiyorum açıkçası

aynı düşünceler bendede var valla

• bu telefonun fiayatı çok çok uygun.alcak olanlara alın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: miyidogan

Arkadaşlar Piranha da 2 hat ile de bluetooth kulaklıkla konuşulabiliyor mu? Kullananlar bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.

evet konuşuluyor. benim 1. hattım avea 2.si turkcell ikisinde de çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.