Şimdi Ara

Piranha Razor X Type W7 Titreşim Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Driver desteklerinde W7 yok. Uyumluluk moduyla falan da titreşim çalışmadı. Kullanıcıların düzenlediği bir driver'ı var mı bu ürünün titreşimini kullanabilmek için.

Blur ve Driver SanFrancisco oynarken titremesi çok güzel olurdu böyle ruhsuz kaldı oyunlar. Bu iki oyunda xBox360 Emulator kullanıyorum gamepadi kullanabilmek için bununla alakalı olabilir mi acaba?

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Driver desteklerinde W7 yok. Uyumluluk moduyla falan da titreşim çalışmadı. Kullanıcıların düzenlediği bir driver'ı var mı bu ürünün titreşimini kullanabilmek için.

Blur ve Driver SanFrancisco oynarken titremesi çok güzel olurdu böyle ruhsuz kaldı oyunlar. Bu iki oyunda xBox360 Emulator kullanıyorum gamepadi kullanabilmek için bununla alakalı olabilir mi acaba?

bende yeni aldım bu cihazdan , kaçtane oyun denediysem titreşimi çalışmıyor.
    Çözüm buldun mu?

Orijinalden alıntı: Roving

quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Driver desteklerinde W7 yok. Uyumluluk moduyla falan da titreşim çalışmadı. Kullanıcıların düzenlediği bir driver'ı var mı bu ürünün titreşimini kullanabilmek için.

bende yeni aldım bu cihazdan , kaçtane oyun denediysem titreşimi çalışmıyor.
    Çözüm buldun mu?

Hayir, daha dogrusu aramayi biraktim. W7 driver olmadikca calismaz titresim ama fiyatina gore is goruyor kollar 10 TL sonucta :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.