Şimdi Ara

PIRANHA QUATTRO KULLANANLANICILARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
30.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"\windows\iexplorer.exe"

birşey sormak istiyorum size..
    bildiğin gibi naviextras quattro yu henüz göstermedi sitede..( inşaallah gösterir üvey evlat mı bu quattro )
    siz cihazı leon olarak gösterdim yeni harita ile güncelledim demiştiniz..

hangi leon seçeneği..?

Piranha modeller:
    •Voyager
    •Pathfinder/Diablo
    •Escalade
    •Leon
    •Locator
    •Voyager (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE
    •Pathfinder (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE
    •Escalade (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE
    •Leon (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE •Locator (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE
    •Explorer
    •Raptor
    •Patriot
    •Blazer
    •Galileo

naviextras da neden quattro modelini görüp güncelleyemiyoruz..
    diğer modeller gözüktü..bu niye yok..

cevap: diğer yeni modeller igo amigo kullanıyor..onların detayları kolay olduğu için yayınladılar..
    quattro igo8 kullnadığı için biraz gecikmesi normal..lütfen sabırlı olun..gözükecek..diyorlar..
    kendileride bu durumu bildirmiş..çalışmalar devam ediyormuş..

başka bir model ile güncelleme yapmayın..lisanslı kullanıcı olduğunuz için 1 yıllık hakkınız devam etsin diyorlar..

ne yapalım biraz daha bekleyelim bari..

igo8 ile igo amigo kıyaslaması yaptığınızda tercihiniz hangi yönde olur acaba..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanbaba -- 5 Mayıs 2010; 17:43:42 >
  • snopy2828

aman hocam dur atma ne yapıyorsun :) Şimdi sysn_gps i piranhada çalıştırıp ilk seçeneği seçip ok diyip diğer ekranada ok diyip arakadaki reset düğmesinden cihazı kapatın(kabloyu çıkarın) cihazı açın. PC'ye actsync ı kurmuşsunuzdur. Sağ alt köşede iconu vardır çalış vaziyette. Bu durumda iken GPS iaçın. tam olarak açıldığında kabloyu gps e takın. möutlaka otomatik olarak sync olur connected der pc. Bunları bir takrardan deneyin. verdiği hata bendede var onla bir ilgisi yok hocam. Dikkatlice tekrarlayın dediklerimi bence.

Piranha modeller:
    •Voyager
    •Pathfinder/Diablo
    •Escalade
    •Leon
    •Locator
    •Voyager (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE
    •Pathfinder (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE
    •Escalade (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE
    •Leon (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE
    •Locator (8.4.2.84684) IMPORTANT NOTE
    •Explorer
    •Raptor
    •Patriot
    •Blazer
    •Galileo
    •Quattro YAKINDA!

Orijinalden alıntı: isacubukcu

quattro su olupta rom yedeği ni bana gönderebilecek birini arıyorum?

ouattro muz var ama o işlerden pek anlamam malesef
  • öncelikle herkese iyi günler ben bi şey sormak istiyorum bu cihazın ekranının sol tarafındaki dürbün görüntüsü gibi şekli nasıl yok edip yerine öbür işaretleri getirecem hani şu sağa sola dönüş gibi işaretleri

Orijinalden alıntı: levent06y

Naviextrasta quattro modelin güncellemesi çıkmış arkadaşlar uğraştım bişeyler yaptım ama umarım olmuştur

bende az önce quattro mu güncelledim..nihayet 2009/12 harita döşendi..

sorun yok..navigasyona devam. :)
  • arkadaşlar çok uğraştım ama cihaz ekranının sol üstündeki dürbün yada basit modda çıkan ev resmini değiştiremedim hani o cihazın fotoğrafındaki gibi ekranın sol üst tarafında trafik işaretleri çıksın istiyorum acil yardım birde rota planlaması nasıl yapılıyor yardım edin

ben de quattro almak istiyorum ama bazı yorumlar okudum ve sorular oluştu aklımda...

sizin bilginiz varsa cevaplarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler...

bu aletin antenini (sanırım tv anteninden bahsediyor) aracın kendi antenine bağlayarak daha iyi bir sonuç aldığını (hatta mükemmel sonuç aldığını) yorum olarak yazan birisi var, kendisine ulaşamayacağım için burada soruyorum... böyle bir imkan var mı? yani anteni harici bir antene bağlaya biliyor muyuz? öyle bir giriş-çıkış birimi falan mı var?

cihazın ağır olduğunu ve yanında gelen araç aparatının taşırken risk oluşturduğunu okudum birisinin yorumunda? böyle bir şey var mı?

cihazın özellikle öğle vakitlerinde kullanılırken çoğu zaman ısındığı için kendi kendine kapandığını yazmış birisi? karşılaştınız mı böyle birşeyle?

başka söylemek istediğiniz birşey var mı :)

herkese teşekkür ederim, saygılarımla...

• arkadaşlar çok uğraştım ama cihaz ekranının sol üstündeki dürbün yada basit modda çıkan ev resmini değiştiremedim hani o cihazın fotoğrafındaki gibi ekranın sol üst tarafında trafik işaretleri çıksın istiyorum acil yardım birde rota planlaması nasıl yapılıyor yardım edin

Orijinalden alıntı: setas

arkadaşlar çok uğraştım ama cihaz ekranının sol üstündeki dürbün yada basit modda çıkan ev resmini değiştiremedim hani o cihazın fotoğrafındaki gibi ekranın sol üst tarafında trafik işaretleri çıksın istiyorum acil yardım birde rota planlaması nasıl yapılıyor yardım edin

yardım edin

• arkadaşlar yardım edin yav bu ekranın sol üst köşesinde çıkan dürbün işaretine kıl oldum yardım lütfen nasıl yok edecem vede nasıl rota planlaması yapacam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.