Şimdi Ara

PİRANHA PLUS ÜYELİK ALINMALI MI?(49TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

piranha infiniti navigasyon cihazı aldım hepsiburada'dan 197tl karşılığında. ömür boyu ücretsiz harita güncelleme ve ömür boyu garanti gibi şeylerden bahsediliyordu. ancak kutu üzerinde ilk üç gün içerisinde 49tl ödenerek(cihazın ücretinini 4'te biri) piranha plus üyeliği alınması gerektiği yazıyor. bunu yaparak garanti süresi 2 yıl'dan 5 yıla çıkacakmış ve bu şekilde ömürboyu ücretsiz harita güncelleme gerçekleştirilebilecekmiş.

şu anda kutuyu açmadım bekliyorum. bu konuda tecrübeli arkadaşlar, almalı mıyım bu üyeliği? cihaz arabada kullanılacağı için sık sık bozulacağını tahmin ediyorum.

• Renklam kokan hareketler bunlar, gidin 246 liraya daha iyi bir cihaz alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Renklam kokan hareketler bunlar, gidin 246 liraya daha iyi bir cihaz alın

biraz açar mısınız 246 liralık olan hangisi? bu tür ürünlerde aşağı yukarı aynı şeyler kullanılır bir ürün 3 iken diğerinin 5 yıldızlık olabileceğini düşünmüyorum.
  • Çok şey yazmıyayım;

BURAYI ve BURAYI ve BURAYI okuyun müsait zamanınızda.

Cihaz tavsiyesi derseniz; ben NEXT YE-G525 kullanıyorum; çok da memnunum. Ben de aracımda ve sürekli bağlı kullanıyorum hiç bir şey olmadı.

Keyifli forumlar dilerim

• alt modeli fuga aldım. geçen elimden kaydı camı çatladı 180 liralık cihaza tamir ücreti 120 tl istediler. cihazı çöpe attım. ya cihazı geri verin yada plus paketi almayın zaten iki yıl garanti ve güncellme var. takdir sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac-73 -- 21 Ocak 2012; 5:59:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.