Şimdi Ara

Piranha nasıl bir markadır ? Piranha Zen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
13.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu yanlış yere açtıysam bildirirseniz sevinirim. Bir sorum olucaktı 'Piranha' markası nasıl bir markadır bir kaç kişi servisi berbat demiş ama aşağıda linkini verdiğim telefonu getirtmişler bir nevi General Mobile Discovery gibi özellikleri iyi fakat markadan çok sıkıntı olucak gibi GMD alcaktım ama bu telefonu görünce bir soruyim dedim cevaplar için teşekkürler

Link:http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-zen-8-gb/productDetails.aspx?productId=telceppirzen16&categoryId=371946&navq=categoryid%3d371965%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d84%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelceppirzen16%26fh_lister_pos%3d91%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965%257d%26fh_refview%3dlister

• Bence piranha zen daha iyi ama fiyatı gmdeb yüksek olur diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 699 Tl gibi fiyati var ama markadan korkuyorum

• Daha önce böyle bir marka duymadım. Güvenmiyorum.
  • Ben duydum ve güveniyorum gm da kendisi üretmiyor piranhada
  • Bu nasıl bir reklam kampanyasıdır ki bir tane video yayınlanmaz . Böyle promasyon mu olur ?
    Nasıl karar vereceğiz.
    Tek yaptığım donanım karşılaştırması
  • depeche35 kullanıcısına yanıt
    Aynen hiç bir videosunu bulamadım telefonun sadece karşılastırma donanım özelliklerine bakma bi videosu yada bu işi bilen birinden birazda inceleme olsa tam olcak ama yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servisi berbat olan bir markadır.Uzak durun.
  • Tek dertleri para uzak dur bi defa aldım ürününü bi daha da almam zaten

• onu alacağına 16 gb lık discovery al gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir beklentin olmaz ise idare eder.
  • İlk kullanıcı yorumlarını beklemekte fayda var. General Mobile Amerika merkezli bir Türk şirketi, Piranha da bir Türk şirketi ancak ürünler dışarda (özellikle Çin) yapılıyor. Casper'ı da aynı kategoriye koymak mümkün. Piranha usb bellek ile başlayarak bir çok elektronik üründe başarılı sonuçlar elde etti diye düşünüyorum. Bu ürünlerinin ve satış sonrası destek hizmetlerinin çok kaliteli olduğu anlamına gelmesin.

Benim söylemek istediğim bu tür firmaların ürünlerini kıyaslarken firmaları mukayese etmenin pek mantıklı olmayacağı. Ürünlerin üretildikleri yer, dizaynları ve özellikleri çok benzer. Hesaplı ama çok yönlü kullanabileceğim bir telefonum olsun diyenler bu saydığım üç firmadan (veya daha fazlasından) beğendiğini kaçırmasın alsın derim. Bir Sony, Samsung, Lg vs. kalitesi beklenmesin. Onların kendi üretim bandları, tasarım mühendisleri, satış öncesi aylar süren test aşamaları var. Onlarda arıza çıkmıyor mu? Elbette çıkabilir. Sadece büyük firmaların hata oranları daha düşüktür. Ama bu iş kısmet işi. Küçük bir firmadan 10 ürün alırsınız sağlam çıkar. Büyük firmadan 2 ürün alırsınız sorun yaşarsınız ve hemen bir daha tövbe bu markadan almam dersiniz. General Mobile fiyatları daha geriye çekmedikçe veya Discovery 2'de Zen'in çok üstüne çıkmadıkça, Piranha daha fazla tercih edilir kanaatindeyim.

• GMD al bence

• bıktık artık şu telefon neymiş yerli ama çinde yapılıyor,orada merdiven altında çinliler imal ediyor deyin ikide bir yerli marka diyenlere acayip ifrit oluyorum..
  • piranha zen aldım kafama zıçayım ,1 donuyor 2 , 13 megapiksel sonny lensli diye övdükleri kamerası beş para etmez .samsung galaxy s3 mini bundan bin kat daha iyi, müşteri hizmetlerine durumu aktardım hala kameranın sony lensli ve 13 megapiksel olduğunu iddaa ediyorlar, artık mahkemede öğrenirler kaç megapiksel olduğunu, sakın almayın paranıza yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cüneyt dal

piranha zen aldım kafama zıçayım ,1 donuyor 2 , 13 megapiksel sonny lensli diye övdükleri kamerası beş para etmez .samsung galaxy s3 mini bundan bin kat daha iyi, müşteri hizmetlerine durumu aktardım hala kameranın sony lensli ve 13 megapiksel olduğunu iddaa ediyorlar, artık mahkemede öğrenirler kaç megapiksel olduğunu, sakın almayın paranıza yazık

Lafım meclisten dışarı.Biz anlatıyoruz Sony Lg Motorola alın diyoruz sonra noluyor fanboy deniliyor bizede.Herzaman düzgün markayı tercih ediceksin şunu bilin.Konuyu açan arkadaş uzak dur telefondanda boşver bunu.O fiyata Motorola Moto G harika cihazdır tavsiye ederim.
  • Tmm motog iyi ama

Ekran kucuk
    Sanal tuslar yer kapliyor
    Kamera 5mp
    Batarya degistirilmiyor
    Sd kart girisi yok

Bunlarda - eksileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.