Şimdi Ara

Piranha Mp3 Player Alacaklar Dikkat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 ay önce piranha discovery plus 2gb mp4 player almıştım 3,5 ay kadar sonra elimden düşürdüm ve yanındaki play pause tuşu basılamaz duruma geldi.Servisine gönderdik aradılar tuşu düzeltmek için 20 ytl istediler ama hala 2 yıllık garanti süresi devam ediyordu biz ödemeyeceğimizi söyledik yapıp göndereceklerini söylediler gönderdiler ama yapmamışlardı!geldiği gün aradım cevapları yanlışlıkla gönderdikleriydi ertesi gün gönderdik 13.03.08den beri serviste piranhadan birşey alacaklara servisin müşterisiyle nasıl ilgilendiğini göstermek istedim.

• Teşekkürler dostum Piranha tek başına bir marka mı yoksa yan kuruluşmu ?
  • Arkadaşım,kendin elinden düşürmüşsün.Kullanıcı hataları garanti kapsamında tamir edilmez.
  • Bende bi Tv almistim balkonda mac seyrederken 4. kattan asagi dustu, servise gonderdim bendende para istediler ne garip dimi ilisonist bi dusun bakalim garanti niye verilir
  • Kullanıcı Hataları Garantiye Dahil değildir !
    Lütfen aldığınız aletin garanti şartlarını okuyunuz !
  • bende almıştım mp3 player ses çıkışı arızalandı tuşları kaydı. Askerdeyken, 7 gün izne gelmiştim geldğim gün verdim 3. gün haber geldi... gitmeme 1 gün kala deiştirip yenisini gönderdiler... hiç bi sorunda yaşamadım sizin arızalarınız garanti dışı kullanıcı hatası ve hiç bi firma garanti kapsamında tamir yapmaz...
  • Benım de var piranha mp4 playerım... dusurup de sorun yasadıgım halde ucret almadan tamır edıp gerı gonderdıler..senın sanssızlıgın falan oldu galıba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.