Şimdi Ara

Piranha Leon 5' Bluetooth-Fm-Multimedia-i go (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
8
Favori
142.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar itiraf etmek istiyorum. hayatımda gördüğüm en iğrenç cam tutacağına sahip.

Bu kadar güzel bir cihaza nasıl bu kadar basit ve kullanışsız bir cam asma aparatı üretebilmişler hayret doğrusu.
  • Arkadaşlar cihazın açıklmasında maximum 4GB a kadas SD kart desteği diyor. Hekimogle kardeş sen 8 GB çalıştırıyor demiştin, ona göre 8GB SD alacağım, bir sorun çıkmıyor değil mi?

Bir de arkadaşlar benim şarz olması çok uzun sürüyor. saat 18:30 da şarza koydum. Şu an 23:50 ve kapalı konumda olmasına rağmen halen şarj oluyor. Bu normal mi? Yoksa benim şarj adaptöründe mi bir sorun var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lleoni510

Arkadaşlar cihazın açıklmasında maximum 4GB a kadas SD kart desteği diyor. Hekimoglu kardeş sen 8 GB çalıştırıyor demiştin, ona göre 8GB SD alacağım, bir sorun çıkmıyor değil mi?

Bir de arkadaşlar benim şarz olması çok uzun sürüyor. saat 18:30 da şarza koydum. Şu an 23:50 ve kapalı konumda olmasına rağmen halen şarj oluyor. Bu normal mi? Yoksa benim şarj adaptöründe mi bir sorun var?

Bu 8 GB Kart desteği muhabbeti 4.3" Voyager de de olmuştu. Destekleyen de var desteklemeyen makinalarda var diye.

Tekrar şöyle bir açıklık getireyim. Hiç sorunsuz çok güzel çalışıyor...

Bende 2 adet Voyager 4.3" makina var. Aynı gün 2 adette 8 Gb kart aldık. Bir kart sadece bir makinada çalıştı. Diğer makinaya taktığımızda çalışmadı.
    Yani Kartlarda bir gariplik var. Makinada sorun olsa diğer kartı da çalıştırmazdı. Ama bir tane 8 Gb lık kart sadece 1 makinada çalışıyor. Diğer kart ise her iki cihazda da çalıştı.

Şimdi gelelim en ivcivli kısma. Çalışmayan kartı da 5" Leon a taktım onda da çalıştı.

Son kez söylüyorum fotoğrafıda 8GB ekleyerek bilerek çektim. ÇALIŞIYOR Hemde hiç sorunsuz... Full doldurdum 5 GB ın üstünde bilgi var yavaşlama yok.

saygılar...

• Selam arkadaşlar,

Birşeyi çok merak ettim, bu cihazı almak istiyorum ancak kafama takıldı ve tam olarak da bir cevap bulamadım forumlarda.

Eğer bu cihazı alırsam, 2010 yılının sonuna kadar ücretsiz harita güncellemesi yapabiliyormuyum ? Eğer yapamıyorsam da, bir şekilde ücreti dahilinde harita güncellemesi yapabilirmiyim ? Yani ürünü alıpta sonra hiçbirşekilde harita güncellemesi yapamama durumu var mıdır ? Ayrıca güncelleme yapılırken igo mu yoksa başarsoft un harita yazılımı mı güncellenmektedir ?

Eğer ben bu ürüne harita güncellemesi yapabileceksem almayı düşünüyorum, şimdiden teşekkür ederim cevaplar için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erai

Selam arkadaşlar,

Birşeyi çok merak ettim, bu cihazı almak istiyorum ancak kafama takıldı ve tam olarak da bir cevap bulamadım forumlarda.

Eğer bu cihazı alırsam, 2010 yılının sonuna kadar ücretsiz harita güncellemesi yapabiliyormuyum ? Eğer yapamıyorsam da, bir şekilde ücreti dahilinde harita güncellemesi yapabilirmiyim ? Yani ürünü alıpta sonra hiçbirşekilde harita güncellemesi yapamama durumu var mıdır ? Ayrıca güncelleme yapılırken igo mu yoksa başarsoft un harita yazılımı mı güncellenmektedir ?

Eğer ben bu ürüne harita güncellemesi yapabileceksem almayı düşünüyorum, şimdiden teşekkür ederim cevaplar için...

Ne yazık ki firma bu konuda yanlış bilgilendirme yapmaktadır. Satış sitelerinde 2009 haritasi yüklü ibaresi olmasına rağmen yukarda cihaz alan arkadaşların yazdığı gibi 2008.10 haritasi ile gelmektedir.

Harita güncellemeleri için henüz anlaşma yapılmadığıda harita sağlayıcı firma tarafından açıklanmıştır. Yani güncelleme ile ilgili belirsizlik devam etmektedir.

İthalatçı firma Piranha'nın daha duyarlı ve etik davranıp cihazına sahip çıkarak eksik/yanlış bilgilendirmeleri düzeltmesi gerekir.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: azzurami

Ne yazık ki firma bu konuda yanlış bilgilendirme yapmaktadır. Satış sitelerinde 2009 haritasi yüklü ibaresi olmasına rağmen yukarda cihaz alan arkadaşların yazdığı gibi 2008.10 haritasi ile gelmektedir.

Harita güncellemeleri için henüz anlaşma yapılmadığıda harita sağlayıcı firma tarafından açıklanmıştır. Yani güncelleme ile ilgili belirsizlik devam etmektedir.

İthalatçı firma Piranha'nın daha duyarlı ve etik davranıp cihazına sahip çıkarak eksik/yanlış bilgilendirmeleri düzeltmesi gerekir.

Saygılar.

Şimdilk bu üründen uzak durmakta fayda var o zaman, çok teşekkür ederim cevabınız için...
  • yav arkadaşlar 2010 yılı sonuna kadar güncelleme var mı diye hepsiburada ya mesaj attım cevaba göre var. bu işin içinde çıkarsa ancah Alim Bey çıkar, lütfen bize bir cevap verim. indirim galiba bugün son ona göre alalım ya da almayalım.

önce benim yazdığım dangıl dungul mesaj

26.04.2009 19:29:16 piranha leon 5"

piranha leon 5" lik modelinizin güncellemesi 2010 yılı sonuna kadar diyor. ama ben yetkili kişilerle görüştüm böyle birşey yok diyorlar. bu nasıl iştir anlamadım. sizin sitenizden alacağım bütün ürünler için sizi muhattap alırım. dolayısıyla yazdıklarınızdan dolayı sizi sorumlu tutarım. bu konuya bir açıklık getirin.

şimdi hb nin cevabı, kara sizin...

29.04.2009 09:12:21 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Merhabalar bu konu hakıında pirhana yetkili servisinden aldığım bilgiye göre 2010 yılı sonuna kadar güncelleme ücretsizdir. Yılda bir yada iki kere güncelleme olmaktadır. Bilginize..

• 4 GB SDHC kartı aldım hepsiburada dan sorunsuz çalıştı bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfymfy

yav arkadaşlar 2010 yılı sonuna kadar güncelleme var mı diye hepsiburada ya mesaj attım cevaba göre var. bu işin içinde çıkarsa ancah Alim Bey çıkar, lütfen bize bir cevap verim. indirim galiba bugün son ona göre alalım ya da almayalım.

önce benim yazdığım dangıl dungul mesaj

26.04.2009 19:29:16 piranha leon 5"

piranha leon 5" lik modelinizin güncellemesi 2010 yılı sonuna kadar diyor. ama ben yetkili kişilerle görüştüm böyle birşey yok diyorlar. bu nasıl iştir anlamadım. sizin sitenizden alacağım bütün ürünler için sizi muhattap alırım. dolayısıyla yazdıklarınızdan dolayı sizi sorumlu tutarım. bu konuya bir açıklık getirin.

şimdi hb nin cevabı, kara sizin...

29.04.2009 09:12:21 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Merhabalar bu konu hakıında pirhana yetkili servisinden aldığım bilgiye göre 2010 yılı sonuna kadar güncelleme ücretsizdir. Yılda bir yada iki kere güncelleme olmaktadır. Bilginize..

Yazmayacaktım,yazınca taraflısınız deniyor,ama dayanamadım.

İlgili firmanın radyo reklamları,tv reklamları,gazete reklamları,bilişim dergilerinde reklamları,teknoloji dergilerinde reklamları falan olsa gerek bu kadar baba firmanın herhalde vardır diye düşünmekteyim ve oralarda bu tarihleri beyan ediyordur diyede içimden geçiriyorum,ama aylardır arıyorum bulamıyorum bir yerde bilgi.

Bir kere arkadaşlar 2008.10 haritası olan bir ürüne en son 2009 haritası diye yazmanın uyanıklılığı olmaz,zaten 2008.10 haritası 2009 yılında derlenir ve tabiki derleme tariki olarak 2009 yazar,ama data 2008'dir bu kadar basit.

http://piranha.web.tr/Website/Products.aspx?ProductID=238 burada bile süre bilgisi yok,oysa ciddi firmalar boy boy yazılar yazıyorlar,beyanda bulunuyorlar,bu kadar zormu bu yazıyı yazdırmak ? Yada kullanıcıyı yanlış bilgilendirmek ?

Ayrıca alim bey açıklamasını net olarak yapmış zaten...

• valla dostum ben de bişey anlamadım. makine süper ama servis ve destek sıfır. galiba almayacam ya da biraz daha beklemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfymfy -- 30 Nisan 2009; 21:05:31 >
  • Cihaz bugün elime geçti, çok beğendim, ince ve kibar. Büyük ekran hakkaten güzel.
    Biraz kurcaladım ve internetten bulduğum IGO Amigo' yu cihaz üzerinde çalıştırabildim.
    Ancan wince ekranını açmayı beceremedim birtürlü, fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mediamerkezi -- 30 Nisan 2009; 22:34:26 >
  • Aldığınız cihazın illegal kullanım şeklinin bu forum ile alakası olduğunu düşünmüyorum.....
  • merhaba arkadaşlar ben de leon almayı düşünüyorum merak ettiğim konu video oynatmasıyla ilgili video oynarken sesin aracın ses sisteminden aux kablo veya transmitter özelliği sayesinde alınması mümkün mü acaba bilgilendirirseniz sevinirim
  • coasar dostum cihazdan video veya mp3 lerini dinlerken aux ile ve transmitter özelliği ile fm frekansı üzerinden ses alabiliyorsun. Aracında aux girişin varsa hiç problemsiz çok net ses alıyorsun. Ben aux ile video ve mp3 leri dinliyorum.
  • Firmanın garip ve müşteriyi aldatıcı bir reklamı var.

Cihaz olanlardan ricam Türkiye haritasına bir baksınlar tam olarak ne yazıyor yani 2008.10 olduğunu zaten herkes biliyor 2009 bir harita yok.Ama uyanıklar ya derlenme tarihini yazıyorlar.Derlenme tarihinde ileride 1 firma bilirim o kadar,o nedenle tam ne yazıyor yazarsanız bir bilgilendirme yazısı hazırlıyorum.

kolay gelsin
  • şimdi doğru anlamışmıyım videoyu örneğin klibi bu aletin ekranından izlerken sesini de aracın ses sisteminden alabiliyoruz e süper bi multimedya aracı o zaman haksız mıyım millet in dashlara dubledinlere dünyanın parasını veriyor bu alet pekala bu işi de yerine getiriyor.arkadaşlar bi sorum da boyutlarıyla ilgili eni boyu cm olarak nedir bu aletin?bi de zahmet olmazsa vakum çapı. teşekkürler.
  • 2DIN'lerde In-Dash'lerle bu tip cihazları kıyaslamayın,kıyaslama grubuna bile girmezler
  • lütfen daha açıklayıcı olurmusunuz neden girmezler?
  • Sevgili arkadaşlar daha önce piranha pathfider kullanıyordum ama şimdide bu leon u görünce dayanamadım daha bugün yeni aldım sadece fm transmitting ve bloototh özelliklerinden dolayı fakat bir sorunum var çözemedim içinden çıkan video kablosuyla video in girişine discman tipinde dvd player bağladım sarı görüntü kırmızı beyaz ses girişleri olarak fakat leon un üzerinden görüntü almama rağmen ses alamıyorum denemediğim kalmadı anlayamadım bi deneyiminiz varsa paylaşırsanız sevinirim selamlar. csof
  • Bu cihazı alalı bir hafta oldu. Birkaç gün problem yoktu. ncak dün cihazı kullanmak için açtım. Nvigasyona girmek istediğimde
    Fatal Application Error
    Application MobileNavigator.exe has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persist, contact the program vendor.
    Program : MobileNavigator.exe
    Exception : 0xC000005
    Address : FF518DE0

hata mesajı ile karşılaştım ve bir daha navigasyona giremedim. Teknik servisi defalarca aramama rağmen hiç bir muhatap bulamadım.

Bu sorunu nasıl çözebilirim. Bilgisi olan var mı acaba. Ayrıca bu cihazdan sahip olanlardan bir arkadaş bana cihaz içinde gelen yazılımı gönderebilir mi? Sadece mobilenavigator.exe yi kopyalayarak çözebilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.