Bu klavyenin Mibox 4k ile uyumu nasıl acaba ? Kullanan var mı tavsiye eder misiniz ? |
Piranha Kablosuz touchpadli mini Klavye A101 39,95 (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhabalar;
Mi Box'ta Firefox ve Puffin Browserda adresi girip Enter tuşuna basınca çalışıyor mu?
Birçok klavye ve air mouseda Enter tuşu internet tarayıcı uygulamalarda çalışmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhalif13
Türkçe klavye ama tanix tx6 desteklemiyor. İngilizce klavye olarak gördü. İkinci a101 de son 1 taneyi arefe günü aldım. Air mouse özelliği yok.
-
Bu televizyonlara kablosuz ya da kablolu klavye mouse bağlanamıyor mu kendi usb'leri üzerinden? Çalışıyorsa usb çoklayıcı aparat alıp öyle bir çözüm yaratmak istiyorum.
-
Evet kumandanın çoğu fonksiyonunu gerçekleştiriyor kullanamıyorum sadece netflix e falan girdiğimde klavyesi i kullanabiliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsiburada da 52 lira. touch pad nasıl bir tane almayı düşünüyorum.
-
Türkçeye çevirebilecek olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
A101 e tekrar gelmis (air mouse seklinde olan)
Yazin 50 tl idi 60 olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X