Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ SMART Akıllı Cep Telefonu (Yeni Model) ‖‖ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
5
Favori
12.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Servis berbat. Bana da aynısını yaptılar. Servise gönderdiğim telefonu sonradan bilgi almak için aradığımda kayıt görünmüyor bizde yok diyorlar. Düzenbaz ve sahtekarlık yapıyorlar.

Servis kaydını bilerek almıyorlar. Çünkü yasal durumda bizde değildi telefon demek için. Çünkü sorunları cozmuyorlar ve Thh gittiğimızde savunma olarak bize telefon gelmesi kayıt yok demek için.
    Gonderdıgınızde dair kağıt vs varsa 21 işgünü olamaz lazım diye biliyorum geçtiyse Thh ye başvurun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadım ki nasıl bir olay bu! Telefonda genel bir sorun mu var acaba?
  • atlantikkkkk A kullanıcısına yanıt
    Nasıl telefonda genel bir sorun mu var derken
    Telefonun kronik sorunlu olmasını kastedıyorsanız evet biraz öyle.

• Batarya, yani şarj süresi filan genel sıkıntı mı acaba?
  • Hepsiburada en sonunda para iadesi yaptı. Hepsiburada' dan yeni bir tane sipariş verdim bakalım gelecek olanda da aynı sıkıntı olacak mı? Umarım olmaz. Yarın elime geçer sanırım haber ederim size.
  • atlantikkkkk A kullanıcısına yanıt
    NE aldınız aynı telefonu mu

• aynı telefonu aldım ama yine aynı sanırım. telefon kapalıyken % 56 iken (ilk şarjda) açıp kapattım. açıldığında % 56 şarjı gördüm ama kapatınca şarj seviyesi % 96 gösterdi. Yani ilk aldığım telefondaki gibi oldu. Şarjı % 11 den % 100 e 3 saatte çıktı. teste devam edicem ama sanki aynı olucak gibi.
  • İade ettim yine. Aynı sorun devam etti. 4.5- 5 saatte şarj oluyor.
  • kılıfı elimde kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantikkkkk

İade ettim yine. Aynı sorun devam etti. 4.5- 5 saatte şarj oluyor.

Bende iqsmart aldım hatta bitane de babama aldım.Telefon geç şarj oluyor ve şarjı günü çıkarmıyordu.bir saatte beklemede %10 a yakın şarj tüketimi vardı.Nette bayağı araştırdım bişeler yaptım bu sorunu ortadan kaldırdım.Telefonu iade etmek istemedim.Telefon gerçekten houma gitti.Fiyat özelik bakımından hoş bi cihaz.
    1-telefonun kendi uygulamalarından search service yi devre dışı bıraktım.(bu telefonu hızlandırdı.Bu bilgiye nette ulaştım)
    2-es görev yöneticisi yükleyerek arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapattım.(bunun şarja etkisi büyük oldu.Telefon tam boşken açıkken 3 saatte şarj oluyor ve yoğun kullanımda 4g açık 1.5 gün rahat şarj gidiyor.orjinal hlindeki gibi beklemedeyken şarj sömürülmüyor.%1 anca gidiyor bir saatte)

3 4 aydır kullanıyorum bu sorun sanırım bu modelde kronik,ama telefonun bazı güzel özellikleri hoşuma gidiyor.
    Yetkili servis olayı zayıf gördüğüm kadarıyla,suya ve yere düşürmedikçe biproblem çıkaracağını sanmıyorum.Büyük bi arıza çıkartırsa kaldırıp atmak en mantıklısı gbi geliyo.

• aynen katılıyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin011

quote:

Bende iqsmart aldım hatta bitane de babama aldım.Telefon geç şarj oluyor ve şarjı günü çıkarmıyordu.bir saatte beklemede %10 a yakın şarj tüketimi vardı.Nette bayağı araştırdım bişeler yaptım bu sorunu ortadan kaldırdım.Telefonu iade etmek istemedim.Telefon gerçekten houma gitti.Fiyat özelik bakımından hoş bi cihaz.
    1-telefonun kendi uygulamalarından search service yi devre dışı bıraktım.(bu telefonu hızlandırdı.Bu bilgiye nette ulaştım)
    2-es görev yöneticisi yükleyerek arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapattım.(bunun şarja etkisi büyük oldu.Telefon tam boşken açıkken 3 saatte şarj oluyor ve yoğun kullanımda 4g açık 1.5 gün rahat şarj gidiyor.orjinal hlindeki gibi beklemedeyken şarj sömürülmüyor.%1 anca gidiyor bir saatte)

3 4 aydır kullanıyorum bu sorun sanırım bu modelde kronik,ama telefonun bazı güzel özellikleri hoşuma gidiyor.
    Yetkili servis olayı zayıf gördüğüm kadarıyla,suya ve yere düşürmedikçe biproblem çıkaracağını sanmıyorum.Büyük bi arıza çıkartırsa kaldırıp atmak en mantıklısı gbi geliyo.

hocam peki bu cihazın yurt dışındaki muadili hangi telefon? bu bilgiye ulaşabildiniz mi? mesela gm discovery'nin karşılığı gionee elife e3 modeli. ama iq smart'ın karşılığını bilmiyoruz. bilsek, hem kılıf, ekran koruyucu , batarya ve diğer yedek parça konusunda iyi bir kaynak olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Orijinalden alıntı: tedirgin011

quote:

hocam peki bu cihazın yurt dışındaki muadili hangi telefon? bu bilgiye ulaşabildiniz mi? mesela gm discovery'nin karşılığı gionee elife e3 modeli. ama iq smart'ın karşılığını bilmiyoruz. bilsek, hem kılıf, ekran koruyucu , batarya ve diğer yedek parça konusunda iyi bir kaynak olurdu

maalesef çok araştırdım ama bulamadım.Yalnız türkcell t60 ın kırılmaz camı tam oluyor.Kılıfıda üst şarz yerini arka hoparlor yerlerini kesersen oluyor ama hoş durmuyor.25 liraya kendi kılıfını aldım t60 ında kırılmaz ekranını yapıştırdım öyle kullanıyorum.

• Kılıfı kalmıştı onu da sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantikkkkk -- 8 Şubat 2017; 21:36:57 >
  • quote:

Burada kılıf var.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-kullanilmadi-382459663/detay/ orijinal kılıf hemde uygun fiyata.

:D artık bir kılıfta bende var.Sabah hattı çıkarıp başka simkart taktım,Telefon birdaha açılmadı,iq smart ekranı geliyor orda kalıyor,Servise gönderecem büyük ihtimal bi bahane ile garantiye girmeyeceğini söyleyip 250 300 para isteyecekler (istatistikler öyle) Bende yaptırmayacağım tabi.
    Baya bi araştırdım brick olmuş telefon.

• Geçmiş olsun. Şarjı nasıldı? Benim bahsettiğim sıkıntılar sizde de var mıydı?
  • quote:

Geçmiş olsun. Şarjı nasıldı? Benim bahsettiğim sıkıntılar sizde de var mıydı?

ortalama 3 4 satte şarj oluyordu,Lakin şarj %70 te iken bataryayı söküp geri takınca şarj %15 e iniyordu,yine şarj %50 iken telefonu kapatıp bataryayı çıkarttım,sim kartı değiştirip tekrar taktım telefon iptal bidaha çalışmadı şarja bağladım gene açılmadı.ümitsiz bi şekilde garantiye gönderdim muhtemelen banada kullanıcı hatası deyip para isteyecekler.Görecez bakalım piranhanın garantisi nasıl mış.
  • piranha markasına öyle bi önyargı oluşmuş ki,arızalanan iq smart cihazımı garantiye yolladım,5 gün içinde yapılıp geldi,yapılan işlemleri piranha destek sayfasından telefona gelen kayıt numarasıyla an ve an takip ettim.Herhangibi ücret talep edilmedi,Garanti kapsamında yapıldı.(pin kırılmış+genel temizlik+bakım)
    piranhanın bu hizmetinden çok memnun kaldım.Yetkili servis gayet profesyonel ve ılımlı geldi.Sadece gidiş geliş kargo parasını 5+5 lira ben ödedim,olsun.piranha destek ekibinin hep böyle olmasını temenni eder,kendilerine teşekkür ederim.
  • Geçmiş olsun. Normalde kargo parası da alınmaması gerekirdi! Telefonun orjinal şarj cihazı 1 A'lik birde 2 A'lik bir şarj cihazıyla deneyin bakalım. Kaç saatte şarj olucak?
  • quote:

Geçmiş olsun. Normalde kargo parası da alınmaması gerekirdi! Telefonun orjinal şarj cihazı 1 A'lik birde 2 A'lik bir şarj cihazıyla deneyin bakalım. Kaç saatte şarj olucak?

süre aynı 2A ilede denedim 3 4 satte doluyo,Bugün sabah 5 te şarjdan çektim %100 dü.şuan saat 12 :00 7 saatte 15 dakika telefon görümesi yaptım,10 dakika kadar da internete girdim, şuan %91.
    Geç şarj oluyor ama günü rahat çıkarıyor,(arka planda çalışan gereksiz uygulamalar es task manager ile kapattım,uygulamalardan service searc ı devre dışı bıraktım,wifi açık konum kapalı)
    Birde telefonu 4G de kullanmıyorum,internet paketi çok çabuk bitiyor.3G de kullanıyorum internet pketi daha çok gidiyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.