Şimdi Ara

Piranha iQ+ inceleme videosu '5,5' Ekran, 8 çekirdek işlemci, Parmak izi okuyucu ve fazlası' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
4.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 15hakan07

Mesut abi güzel bir inceleme videosu olmuş fiyat performas telefonu dyebiliriz. Ancak buna rakip olan victor u2 cihazını da incelemenizi bekliyorum.

Victor U2 gereksiz, şaçma bir model.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock uygulamada reklam göstermek ancak bizim ülkenin dolandırıcı firmalarına layık olabilirdi zaten.

• Sözlerinin arkasında durmayan, çıkardığı üründen desteğini çeken bir markanın ürünü alınmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Mesut abi güzel bir inceleme videosu olmuş fiyat performas telefonu dyebiliriz. Ancak buna rakip olan victor u2 cihazını da incelemenizi bekliyorum.

Piranha yetkilisi misin arkadasim. Allahı var u2 guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Piranha yetkilisi misin arkadasim. Allahı var u2 guzel

Kullandığım için sadece u2 için yorum yaptım. U2 güzelse ben güzel cihaz görmedim. Prinhanın bu modelini kullanmadığım için yorum yapmam yanlış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 8 Şubat 2015; 2:59:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

reklam için yaptığınız işler yüzünden soğuyoruz forumdan, siz de biliyosunuz bu telefonların incelemeye değer bile olmadığını. özetle çöp

Merhaba,

Valla biz de sizin gibi klavye başında atıp tutanlar nedeniyle inceleme yapmaktan soğuyoruz. Önce videoyu izleyip, olmadı yazıları okuyup yazın ki içi dolu olsun. Böyle komik duruyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Mesut bey eğer firma sattığı ürünün arkasında durmuyorsa o ürün çöptür.

• bilende bilmeyende sallıyor.ben o büyük markalardanda kullandım çok rahat bir şekilde garanti dışı veya yazılım yükledik deyip savuşturdular ama sıkıntım devam etti ondan sonra pahalı olan iyidir mantığını bıraktım.yanlış hatırlamıyorsam 2008 de raks r220 aldım çok memnun kaldım önemli f/p dır.buda genelde yerlilerdedir kötüleyeceğinize firmaları onları daha iyi nasıl olur hem tüketici hem ülkem nasıl kazanır deyin.
  • s A mesut bey ben yeni piranha ıq aldım da diğer arayüzleri marketten nasıl bulacağım yardım ederseniz çok sevinirim

• yunussakin Y kullanıcısına yanıt
    Play store'dan launcher diye yazıp arayın. Nova launcher iyidir

• Ben telefonu aldim ve kullaniyorum tek sorunum arayuz ve ingilizce menuler onun disinda f p olarak bu fiyata en iyisi oldugu kanaatindeyim ama umarim firma arkasinda durur eger durursa gayet basarili olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

Artık geriye Bim'in telefon çıkarmadığı kaldı. Bim Le 5 modelini en kısa zamanda raflarda görmek istiyoruz

A101'e altın vuruş yapabilir.

En üst düzey işlemci, gpu 720p ekran, yüksek amperli değiştirilebilir batarya, hafıza kartı desteği, üst düzey carl zeiss sensör ve fiyatı da 600 TL olsun.
  • Mesut Abi Merhabalar,

Videoda bildirim ledinin olmadığı belirtilmiş. Fakat videonun altındaki teknik özelliklerde "bildirim ışığı" ifadesi var. Gözden kaçmış sanırım.

İnceleme her zamanki gibi harika. Son zamanlarda yapılan şiddetli ve boş yorumlara ben de tanık oluyorum. Açıkcası bu yorumlar nedeniyle moralini bozmanı istemiyoruz. İncelemelere, programlara yani en önemlisi emeğe saygısız biçimde saldıran bu arkadaşların yanında büyük bir kesim videoları severek izliyor. Bu noktada kötü eleştiri yapılmasın denmiyor. Olumsuz eleştiriler de yapıcı olabilir. Yıkıcılık ise bambaşka bir konu. Bazı arkadaşlar sanırım bu önemli ayrıntıdan haberdar değil.

Saygılarımla
  • Discovery 2plus dan çok daha iyi bir cihaza benziyor, tabii donanımsal sorunları yoksa. Birçok arkadaşın söylediklerinin aksine ben böyle firmalarin daha da fazla piyasaya girmesini isterim. Bu ve bunun gibi markaların piyasada çeşitlilik sunması hem tüketiciyi memnun edecek hemde, piyasayı tekeline almış büyük firmaların ciroları düşüreceği için kendilerini hizaya çekmeleri neden olacaktır. Her ne müşteriye yapılan haksizliklari kabullenmek mümkün olmasada piyasanın hareketlenmesi gerekli. Bırakın çıkarsınlar arkadaşlar, daha çok çıkarsınlar, hepimizin aklı var hepimizin mantığı var, hangisi en iyisi ise hangisi daha ucuza yüksek performans sunuyorsa onu tercih ederiz.

• Telefonu bugün öğlen 12:30 da aldım, direk elime alıp kullanmaya başladım.
    %61 şarjla şu ana (12:32 %7 ) yaklaşık 12 saat gitti. bu sırada bir dünya kullandığım uygulama indirdim karıştırdım bızıkladım fotograf çektim vesaire.
    Telefon tam bir f/p ürünü. discovery etkisi yaratıcak cinsten. tek kötü yanı 5"5 olması bana göre, ellerim küçük olmasa da küçük ekran daima tatlı-kullanışlı ve kibardır.
    büyük ekranın getirdiği 2800 mAh'ın da hatırı sayılır.
    Kutu içeriği kötü bir şey beklemeyin adaptör hadi neyse de kulaklık çöp.
    Antutuda nedense 24k puan alıyor. GTA Sa da her şeyi fullediğimde 20 fps civarı alıyorum. parmak okuyucusu aslında stabil fakat kullanımı zor.
    Önceki telefonum discovery idi, parasını son kuruşuna kadar hakettiğini düşünüyordum, bunun da öyle düşünüyorum.
    Marka takıntınız yok sa (kargaya yavrusu şahin görünür) alın derim. 700 liram var derseniz iyi markaların çöplerini alırsınız yada gururu bir kenarı bırakır paranızın karşılığını alırsınız.

• merhaba ben piranha iq aldım. hafıza kartındaki müzikleri uygulamaları okuyor ancak resimleri okumuyor. bilgisi olan yardım etsin lütfen. başka kart taktım yine aynısını yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanrap

reklam için yaptığınız işler yüzünden soğuyoruz forumdan, siz de biliyosunuz bu telefonların incelemeye değer bile olmadığını. özetle çöp

pardon ama sen bu yorumu neden yazdın? sizin gibilerin "bu telefonların" tabirinden kastınızı çok iyi bilirim. apartmanımızın altında bir telefoncu var. 16-17 yaşında iki genç işletiyorlar. 10 m2 kutu gibi bir dükkan. 1 yıl önce kontör almak, ve telefonlar hakkında birşeyler sormak için iki üç kez gittim sorduklarım karşısında iki genç de sıfır çektiler. benim discoverye burun kıvırdılar. kitkat güncellemesi için bir kaç soru sordum. birisinin kitkat tan haberi yok, diğerinin haberi var ama onu sadece bir çikolata sanıyor olmalı... o anda dükkanda bulunan yine 16-17 yaşlarındaki bir arkadaşları, benim telefonun kitkat i kaldırmayacağını, kilitleneceğini, donacağını falan küçümseyerek söyledi. diğerleri de burun kıvırarak onu onayladılar. ben de genç oldukları için hoş karşıladım. onlara göre telefon s5, m8, z3, iphone... diğerleri amele telefonu. konuşmalarından onu anladım. tabi bunlar lafta. peki işin gerçeği ne? kitkat hakkında biraz konuştuktan sonra gençlerin kullandıkları telefonlarını merak ettim ve sordum. birisi galaxy mini diğeri ise nokia c5 kullanıyor. Allah tepenizden baksın dedim en son. kullandıkları telefonlara bak, artislik yaptkları mevzuya bak... o dükkanı da muhtemelen telefon için değil, telefon ayağına karı-kız takılmak için açmışlar... bu teknoloji siteleri de böyle tiplerle dolu. kendisi 2010 model telefon kullanır ama lafa gelince iphone dan aşşasını beğenmez.

herkesin s5, m8, z3, iphone alacak durumu olmayabilir. facebook ta ikinci el telefon sayfalarına bir göz gezdirmen, durumun ne düzeyde olduğunu anlaman için iyi olacaktır. hala daha nokia c3 telefonun ikinci elini alıp almamakta tereddüt eden insanlar var. flash tv deki ixperia trident falan telefonlara rom arayan binlerce insan var. ekonomik durumları dramatize edip duygusal takılmak için söylemiyorum. örneğin ben galaxy note 3 alabilecekken gidip discovery aldım. neden aldım. mevcut durumuma en uygun telefon oydu. note 3 ün özelliklerinin yarısından fazlasını kullanmıcaktım. ne demeye gidip (o günün parasıyla) 1.700 tl vereyim ki. 700 tl ye her işimi gören orta halli bir telefon aldım. 1,5 senedir de canavar gibi kullanıyorum ve hala daha memnunum. çevremdeki yüzlerce tanıdıklarım da benim gibi orta halli telefon kullanıorlar. iphone, s4-s5 kullanan 2-3 kişi var o kadar.

donanımhaber de benim gibi kullanıcıları da düşünerek hareket ediyor.

bu tür cihazlar saha hitap etmiyorlarsa haberle ilgilenmezsin, videoyu izlemezsin, dolayısıyla foruma yorum da yazmazsın, yazmadığın yorum için de benden cevap almazsın. bu kadar basit...

• Sayın Piranha yetkilisine ; Kamerasından N'haber Sony olmadıgı ıspatlanmıs gıbı :)http://forum.donanimhaber.com/m_100416773/mpage_42/f_//tm.htm#103817763
    Ayrıca bazı sensorlerın de fızıksel olarak olmadıgı konusu var...

• piranha iq telefonu 10 gün oldu alalı. tanıtım videosunu izlediğimde gopro ile birlikte bir bölüm var. bende gopro hero3+ kameraya sahibim. ancak gopro app indirdikten sonra kameranın kontrollerini yapabildiğim halde kameranın görüntüsü olmuyor, siyah bir ekran geliyor sadece.başka telefolarda lg g3, iphone 5c gibi gopro nun görüntüsü var. mesut bey piranhada gopro görüntüsünü test ettinizmi . inceleme yapabilirmisiniz. bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

• Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır telefonu kullanıyorum. Aldığım gün arka arkaya iki güncelleme geldi. Yani menü artık tamamen türkçe ve daha kullanışlı.
    Telefon şarz konusunda bence harikalar yaratıyor. Çok kullanırsanız günü çıkarıyor. Normal bir (internet, face, twet, görüşme, navigasyon) kullanım ile 2 günü zorluyor.
    Çekim gücü de normalin üstünde işyerimde telefon görüşmesi yapmak için herkes dışarı çıkar eskiden bende çıkardım.
    Piranha kesinlikle firma olarak damgayı yemiş bir firma. Ancak bu ürünlerin hiçbirini kendi üretmiyor yani doğru bir ürün ithal etmiş yada sipariş etmiş. Teknik servis eskiye nazaran daha iyi. Çünkü zen kullandım düşürüp kamerasını kırdım yolladım yaptılar, cihaza root attım soft brick oldu yolladım yaptılar. Ama şimdiye kadar yaktıkları canın tabi haddi hesabı kalmamış.
    Buna rağmen ürün çok güzel. oyun performansı yüksek. kamera çekimi türkcell t50 gibi belki biraz daha iyi.
    Yazılım desteği devam ederse daha da hoş olacak. Birde buna silikon kılıf temperli cam falan lazım ne yapsak ki oppo find 7 mi almalı netten???

• Birbuçuk senedir kullanıyorum telefon iyi. yazılım kötü. EN KÖTÜSÜ de telefonun açma kapama düymesi bozuldu. Garanti süresi dolmadığı halde 400 TL ücret istedi PİRANHA servisi. Ücreti ödemeyince iade edecekler tamir olmadan İşlemcisi de piyasada yok TANVSİYE ETMEM kimseye.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.