Şimdi Ara

PIRANHA EXPLORER 1 GB FM RADYOLU DİJİTAL MP3 ÇALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PIRANHA EXPLORER 1 GB FM RADYOLU DİJİTAL MP3 ÇALAR + ARAÇ KASET KİTİ HEDİYELİ !!!

USB 2.0 Disk Özellikleri:
    # Taşınabilir sabit disk olarak kullanabilme
    # 1 GB Dahili Hafıza – CD Kalitesinde 250 şarkı depolama kapasitesi
    # USB 2.0 ile yüksek hızda data transferi
    # SAMSUNG™ Marka Flash Bellek
    # Direk USB port ile data transferi (Ayrıca kablo da paketten çıkmaktadır)
    Şifreli Disk Koruma ve Disk Bölme (MultiDrive™) Özellikleri :
    # Dahili MultiDrive™ özelliği (Türkiye'de ilk olarak Piranha™ Dijital Mp3 Çalarlarda !)
    # MultiDrive™ özelliği sayesinde USB diski ikiye bölebilirsiniz. (Kapasitelerini siz belirleyin !)
    # MultiDrive™, diski bilgisayarınıza taktığınızda iki farklı "USB 2.0 Taşınabilir Disk" olarak oluşturacaktır.
    # Bölünen disklerden herhangi birinde veya diskin tümünde "şifreli koruma" oluşturabilirsiniz. (Encryption)
    # Şifreli koruma (Encryption) yapılacak disk alanın boyutunu belirleyebilme
    # USB diskiniz kullanıcı adı ve şifreyi bilmeyen kişiler tarafından formatlanmaya karşı da korunmuştur. Şifreyi bilmeyen bir kişinin format atması mümkün değildir. (Hem şifreleme yazılımının kurulu olduğu bilgisayarda, hem de şifreleme yazılımı olmayan farklı bilgisayarlarda)
    # Şifreli korumanın devreye girmesi için yapmanız gereken tek şey cihazı USB porttan çıkartmanızdır. Cihaz yeniden USB porta taktığınızda kullanıcı adı ve şifre isteyecektir.
    MP3 Çalar Özellikleri:
    # WMA / MP3 / MP2 / MP1 / WAV / ASF / WMV Dosya formatlarını tanıma
    # ID3 Tag gösterim (Parça adı / Şarkı Sözleri)
    # 7 Farklı ekolayzır (Natural / Rock / Pop / Classical / Soft / Jazz / DBB)
    # 7 Farklı çalma modu (Normal / Repeat one / Repeat all / Intro / Folder / Repeat folder / Random)
    # A-B “Replay Mode” Seçimi
    # Tempo ayarı
    # Dosyalama sistemli
    # Dijital ses ayarı (31 Kademe)
    # Maksimum 20 Mw yüksek ses çıkışı
    Ekran Özellikleri::
    # 128 x 32 Piksel LCD ekran
    # 7 Farklı ekran aydınlatma rengi (Mavi / Kırmızı / K.Yeşil / Mor / Turkuaz / Yeşil / Çimen yeşili)
    # Zaman ayarlı ekran aydınlatma ışığı
    # Ekran kontrast ayarlama (16 Kademe)
    # Açılış animasyonları
    # Menü logoları
    Dijital FM Radyo Özellikleri:
    # Dijital FM radyo
    # 20 İstasyon hafıza
    # Otomatik ve manuel istasyon arama
    # Otomatik istasyon hafızalama
    # Kanal arama hassasiyeti kontrolü (8 Kademe)
    # Radyodan ses kaydı
    Ses Kayıt Özellikleri :
    # Dahili mikrofon
    # 8KHz-32KHz Ses kayıt kalitesi
    # Wav / Act / Vor ses kayıt formatları
    # Radyodan kayıt yapabilme
    # 8 KHz ses kayıt kalitesinde 64 saat kayıt süresi
    # Kayıt yapılacak dosya için sabit diskten klasör seçebilme (Her klasöre 99 adet dosya kaydedebilirsiniz.)
    Dahili Telefon Rehberi Özellikleri :
    # İlk olarak Piranha™ Dijital Mp3 çalarlarda kullanılan dahili telefon rehberi sayesinde tüm telefon numaralarınız her zaman yanınızda.
    # Bilgisayara rehber dosyası yedekleme
    # Bilgisayardan yedek dosyası alma
    # Ad / Mobil / Normal Tel / E-mail / Faks / QQ bilgi alanları
    Diğer Özellikler :
    # 1 Adet AAA pil ile kullanım
    # 1 AAA pil ile 12 saat çalışma süresi
    # Enerji tasarrufu modu
    # Tuş kilitleme özelliği (HOLD tuşu)
    # Boyun askısı bağlayabilme
    # Firmware upgrade
    # Linux işletim sistemi uyumlu
    # Windows 98 / Se / Me / 2K / XP ve MAC OS 10 Uyumlu
    # 25 Gram ağırlık
    # Dış kutu boyutları: 150 x 85 x 180 mm
    Paket İçeriği :
    # Cihaz
    # Araç kaset kiti
    # 1 Adet AAA pil
    # USB Bağlantı kablosu
    # Türkçe kullanma kılavuzu
    # Yazılım CD’si
    # Ses seviyesi ayarlı stereo kulaklıklar
    # Kadife muhafaza kılıfı
    # Boyun askısı
    # Garanti belgesi

Fiyat 70 ytl (eminönünde) garantili (2 yıl) sizce nasıl bir calar?

• bu konuda çok yorum yapıldı @villaturk ! keşke biraz araştırsaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatshepsutt

bu konuda çok yorum yapıldı @villaturk ! keşke biraz araştırsaydın

Ben zaten araştırma yapıyorum ve bu konuda pek bişey söylenmediği için bu modeli konu yaptım ...
  • bir de bu piranhaların teoride olup pratikte olmayan özelliklerini destan gibi yazıyolar vallaha bilmesem benim de alasım gelecek
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd81655
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd91665

utanmasalar mp3 çalarımızda tuş var,ekran var falan yazacaklar sırf göz boyamak için

yuh şunları da özellik olarak yazmışlar ya

ID3 Tag gösterim (Parça adı / Şarkı Sözleri)
    7 Farklı ekolayzır (Natural / Rock / Pop / Classical / Soft / Jazz / DBB)
    7 Farklı çalma modu (Normal / Repeat one / Repeat all / Intro / Folder / Repeat folder / Random)
    A-B “Replay Mode” Seçimi
    Dosyalama sistemli
    Dijital ses ayarı (31 Kademe)

parça adı gösterebiliyomuş,müthiş bir özellik

edit:ses ayarı varmış açıp kısabiliyorsun sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul calibur -- 14 Ocak 2007; 1:19:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soul calibur

bir de bu piranhaların teoride olup pratikte olmayan özelliklerini destan gibi yazıyolar vallaha bilmesem benim de alasım gelecek
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd81655
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84474&productid=bd91665

utanmasalar mp3 çalarımızda tuş var,ekran var falan yazacaklar sırf göz boyamak için

yuh şunları da özellik olarak yazmışlar ya

ID3 Tag gösterim (Parça adı / Şarkı Sözleri)
    7 Farklı ekolayzır (Natural / Rock / Pop / Classical / Soft / Jazz / DBB)
    7 Farklı çalma modu (Normal / Repeat one / Repeat all / Intro / Folder / Repeat folder / Random)
    A-B “Replay Mode” Seçimi
    Dosyalama sistemli
    Dijital ses ayarı (31 Kademe)

parça adı gösterebiliyomuş,müthiş bir özellik

edit:ses ayarı varmış açıp kısabiliyorsun sesi

Haklısın ama bu fiyata (70 ytl) 2 yıl garantili ,sıfır,pille çalışan,radyolu ve 1 gb hafızası olan bir mp3 çalar almak zor bence

• Tutan yoq İstersen alabilirsin iyi bişeye benzio burdan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Santuary

Tutan yoq İstersen alabilirsin iyi bişeye benzio burdan

Öle gözüküyo,bakalım haftaya alıcam sonuçlarını sizlerle paylaşırım.Ama en iyisi garantili olması,bu ürünü almış arkadaşlar varsa lütfen bir kelime de olsa bi yorum yazsalar biraz tereddütümüz gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • villatürk

hem yorumlarını hemde alet yüzünden çıkan sorunları yazarsın artık
  • senle beraber bende alabilirim...uyar mi?? villaturk??
  • arkadaşlar yorumlarda biraz acımasız olmuyormuyuz? tamam cihaz kötü olabilir ama ana özellikleri ve fiyatı kıyaslanmalı diye düşünüyorum. işin aslı günlerdir araştırıyorum ve sonunda S200 de karar kıldım. her ne kadar almayı düşünmesemde bir çok alışveriş sitesinde pirana ile ilgili tüketici yorumlarıda çok olumlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi2253
    arkadaşlar yorumlarda biraz acımasız olmuyormuyuz? tamam cihaz kötü olabilir ama ana özellikleri ve fiyatı kıyaslanmalı diye düşünüyorum. işin aslı günlerdir araştırıyorum ve sonunda S200 de karar kıldım. her ne kadar almayı düşünmesemde bir çok alışveriş sitesinde pirana ile ilgili tüketici yorumlarıda çok olumlu
    Hepsiburada.com'da dikkat edin Piranhayı alıp olumlu yorum yapanların çoğu İstanbul dışı şehirlerde yaşıyor. Diğer ürünleri birebir görüp çok fazla değerlendirme şansları yok. İstabullu biri ise herşeyi görüp değerlendirebiliyor. Kağıt üzerinden değerlendirme ile gözle görüp sesle dinleyip değerlendirmek biraz farklı. Bu yüzden İstanbul dışında yaşamak dezavantaj çoğu zaman.

Ancak Çinlileri gıpta ile izliyorum. Dalga geçiliyor o cihazlarla ancak büyük iş başarıyorlar. Öyle böyle 10 yıl sonra Kore'yı yakalayıp geçebilirler. Oem olarak ürütilen o aletlerin en büyük dezavantajı kalite kontrollerinin hemen hemen sıfır olması. Bunu da herhalde bu forumda 3-4. kez yazıyorum. Kalite kontrol nerdeyse sıfır olduğundan 10 cihazdan 8-9 sorunlu. Bu yüzden almak risk. Ama adam gibi çalışanına denk gelirseniz o fiyata o performansı veren başka cihaz bulmak mümkün değil.

Bir de bizim sivri zeka pazarlama uzmanları ileri geri özellik yazınca milletin dalga geçmesi daha da kolaylaşıyor. Oysa pil ömrünü 10 saat yazsalar ölürler mi? Hepsiburada.com'da 18 saat gider demişler (Matrix modeli için). Oysa gerçekten 10 anca gidiyor. Bir süre sonra da pil ömrü 6 saate geriliyor.

5 yıldız
    ürünü sadece arabada kllanıyorum içinden çıkan aparatla memnunum 1 aay oldu problem yok daha önce alan arkadaşlarımda var onlar devamlı kullanıyorlar menunlar şarzı 6 saatden fazla gidiyor

Görün işte... Bence ne ürünü aşağılayın ne de alanı. Kızılacak kimse varsa ortalığı janjanlı yazılarla şişiren paragöz pazarlamacı ruhu.

Alanda bu cihazı .. param ancak buna yetiyor. Ne çıkarsa bahtıma diye alsın. Bir de firmware olayı ile bunu fazla kurcalamayın. Alın efendi efendi kullanın. Bilmeden büyük işlere kalkışınca iş arap saçına dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflyT -- 14 Ocak 2007; 22:02:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yankiuslu

senle beraber bende alabilirim...uyar mi?? villaturk??

Benim için fark etmez.Fakat eğer oraları biraz biliyosan ;şu krokisi

http://img37.imagevenue.com/img.php?image=07077_Servis_Krokisi_122_477lo.jpg
  • weros bence görmeden bişi demeyelim

ya inşallah arıza çıkartmaz zaten pirananın kamerası var sorunsuz 1 sene geçti bakalım umarım seni yanıltır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villaturk -- 14 Ocak 2007; 22:42:17 >
  • ya t10 alcaktim aslinda ama ondada problemler olusmus son zamanlarda.bari bunu alalim 2 yil garantisi war.en kotu deistirirler fln...bide 70 ytl sonucta..
  • vapurla gelirim eminonune ordan iskeleden 5dk max heralde??
  • quote:

ya t10 alcaktim aslinda ama ondada problemler olusmus son zamanlarda.bari bunu alalim 2 yil garantisi war.en kotu deistirirler fln...bide 70 ytl sonucta..

Sana katılıyorum,ürünü bu hafta sonu yakından inceledim ve araştırma yapıp eğer ters bi durum varsa sakata gelmiyeyim diye hemen almadım.Yapmış olduğum geziler sırasın da doğubank ın zeminkatında çok kalite bir yerde bu mp3 çaların ikinci elinin 110 ytl olduğunu ve gerçekten diğer çakma çin ürünlerine pek benzemediğini gördüm.İlgilenenlere bu ürünün özellikleri aynı fakat 2 gb olanı dediğim yerde 110 ytl,bence 2 gb gereksiz ama ilgilenenlerin haberi olsun

• quote:

vapurla gelirim eminonune ordan iskeleden 5dk max heralde??

Evet vapurla gelirsen kadiköy iskelesinden 5 dk. sürer mısır çarşısının yanındaki sokakta bu yer
  • ses kalitesi ortalamanin uzerindemi..??
  • quote:

ses kalitesi ortalamanin uzerindemi..??

Ses kalitesi yeterli diyebiliriz...
  • 3006(Minton) alırım da bunu almam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.