Bildirim
piranha dokumatik ekran kirildi yardim...!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hsyncnk
piranha 4.0 android tabletin ekran kirildi ust dgl dokunmatik kisim nerden bulabilir yada yaptirabilirim servisi 160 lira ddi kndi fyati 200 lira
Servisinde vardır eğer ürünü üreten firmayı bulabilirsen belki getirtebilirsin ama diğer türlü garanti dışı kalır cihazın.Keşke piranhaplus yaptırtsaydın._____________________________ -
hocam servisine sordum 160 lira istediler ya yoknu bunu yan sanayi filan yaptırabilecegimiz yer?? _____________________________ (ede) -
quote:
Orijinalden alıntı: hsyncnk
hocam servisine sordum 160 lira istediler ya yoknu bunu yan sanayi filan yaptırabilecegimiz yer??
Vallahi hocam senin için en uygunu servisinden yapılacak değişim olur veya varsa forumda satan onlarlada iletişime geçebilirsin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercangumus -- 8 Ekim 2012; 15:47:33 >_____________________________ -
eyw hocm oyle yaparim artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (ede)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler