Şimdi Ara

Piranha Destek Cevaplıyor (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.122
Cevap
249
Favori
949.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frodo1one

Geçtiğimiz cumartesi 9' lik busines tablet modeli elime geçti, 10 gün kadar bekledikten sonra.Dün 4 tane android program yükledim ( karınca ezme oyunu , talking ginger gibi çocuk oyunları ) ama açılmadan direkt olarak ana ekrana dönüyor.Acaba bu versiyon uyumsuzluğumu? Eğer öyleyse indirirken cihazınız uyumlu değil yazmazmı google playde? Telefona yüklerken yazıyor çünkü.

oyunda bir problem olabilir belkide bazı yüklediğim oyunlarda bendede oluyor bu sorunlar
    ama piranha business tab 7 de kaliteli oyunları oynayamadım ağır kaliteli grafikli oyunlardan bahsediyorum açılmıyor açılsada hemen başta sorun çıkıyor hata mesajı yani normal çokkaliteli tablet değil. piranha 9 tab 7 den daha gelişmiş ama farklı çok kaliteli bir oyun yüklemeye çalışın bakalım ne olacak

• Rıdvan bey merhaba,
    Piranha Encore model bir cihaz aldım. cihazla ilgili iki sorunum var:

1. si cihazın gps antenini bağladım, ilk bağladığımda sinyal aldı ama anteni ön camda sabitlemek için çift taraflı bant yapıştırıp tekrar yerine getirene kadar sinyal gitti, 2 gündür uğraşıyorum bir türlü sinyal almıyor. yazılımdaki ayarlara bakayım dedim ama gps ile ilgili bir ayar bulamadım. hani otomatik bul falan gibi bir ayar bulamadım. denediğim yer açık alandı bu arada. öncesinde piranha escape model cihaz kullanıyordum, gps ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım :(

2. sorunum da şu: cihazın arka girişindeki soketin ucuna arabama göre (opel astra g) soket bağlattım ve cihazın gücünü kontağa bağlattım. yani düğmeden değil de kontaktan çalışıyor cihaz. kontağı kapatınca kapanıyor, açınca direk çalışıyor. ancak kontağı kapatıp tekrar açtığımda cihaz kilitlenip kalıyor. aslında kasılıyor desem daha doğru çünkü mesela radyo açıksa kapatırken kontağı açınca tekrar radyo çalmaya başlıyor ama cihaz komutları o kadar yavaş alıyor ki dondu demek daha doğru oluyor.
    bu sorunlarımın çözümünü bulursanız çoook sevineceğim, şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: stingabuzer

Rıdvan bey merhaba,

1. si cihazın gps antenini bağladım, ilk bağladığımda sinyal aldı ama anteni ön camda sabitlemek için çift taraflı bant yapıştırıp tekrar yerine getirene kadar sinyal gitti, 2 gündür uğraşıyorum bir türlü sinyal almıyor. yazılımdaki ayarlara bakayım dedim ama gps ile ilgili bir ayar bulamadım. hani otomatik bul falan gibi bir ayar bulamadım. denediğim yer açık alandı bu arada. öncesinde piranha escape model cihaz kullanıyordum, gps ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım :(

2. sorunum da şu: cihazın arka girişindeki soketin ucuna arabama göre (opel astra g) soket bağlattım ve cihazın gücünü kontağa bağlattım. yani düğmeden değil de kontaktan çalışıyor cihaz. kontağı kapatınca kapanıyor, açınca direk çalışıyor. ancak kontağı kapatıp tekrar açtığımda cihaz kilitlenip kalıyor. aslında kasılıyor desem daha doğru çünkü mesela radyo açıksa kapatırken kontağı açınca tekrar radyo çalmaya başlıyor ama cihaz komutları o kadar yavaş alıyor ki dondu demek daha doğru oluyor.

arkadaşım meraba
    rıdvan beye pm den ve bu konudan mesaj attım geri dönüş olmadı
    piranhanın resmi sitesine girip 1 üyelik açıp sorunuz ticket olarak göndermeni öneririm 1-2 iş gününde hemen cevap geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Piranha Encore 7'de hala "2011 ŞUBAT HARİTASI" kullanıyoruz NE ZAMAN GÜNCELLEME ÇIKACAK?

Bir de navigasyon ekranı Konum işaretinin (^) baktığı yöne göre değil Kuzey-Güney'e göre dönüyor bunu nasıl düzeltirim?
    (Geri geri gidiyormuş gibi görünüyorum ekranda döneceğim yönü şaşırıyorum.)

Rıdvan Bey,

2011 ŞUBAT haritasından yeni ücretsiz bir güncelleme çıktı mı?

Bir de aracın yönüne göre Navigasyon ekranı da dönsün istiyorum. Yani ekran aracın yönünü takip etsin istiyorum. Bunun ayarı var mı? Bu şekilde döneceğim yön karışıyor nasıl anlatayım yaa!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 8 Şubat 2013; 14:20:03 >
  • İyi günler,
    Ben piranha Ultra Tab 7.0 aldım 2 gün önce, çok güzel fakat vınn ile internete bağlanamıyorum, abim benden 1 hafta önce aldı business 7.0 modelini, ayarları el ile girdi ve internete kendi turkcell vınn modemi ile bağlanıyor fakat ben ne onun vınn modemi ile ne kendi modemim ile bağlanamıyorum, hasarlı sd kart, biçimlendirin diyor,biçimlendiriyorum ama genede olmuyor. turkcell vınn modelim ''E 173''

Bunun haricinde bluetooth simgesini aktif hale getirdiğimde de bluetotth bağlantısı kuramıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
  • Arkadaşlar birşey gözlemledim. Business Tab 7 tabletimi kapalı iken şarj ediyorum lambası kırmızı yanıyor. Şarjı dolunca lambası sönüyor tableti açıyorum %86, %90 dolu gösteriyor yani tam dolmuyor fakat tablet açıkken %100 şarj oluyor bunun sebebi nedir? Anormal bir durum mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Arkadaşlar birşey gözlemledim. Business Tab 7 tabletimi kapalı iken şarj ediyorum lambası kırmızı yanıyor. Şarjı dolunca lambası sönüyor tableti açıyorum %86, %90 dolu gösteriyor yani tam dolmuyor fakat tablet açıkken %100 şarj oluyor bunun sebebi nedir? Anormal bir durum mudur?

aynı üründen bendede var şarja takınca kırmızı ışık yanıyor bendede %100 e yakın doluluk oranı oluyor bazen biraz eksik olduğuda oluyor.
    tablet açıkken şarj etmiyorum çok geç doluyor o zaman bunun için cevap yazamayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan032

quote:

Arkadaşlar birşey gözlemledim. Business Tab 7 tabletimi kapalı iken şarj ediyorum lambası kırmızı yanıyor. Şarjı dolunca lambası sönüyor tableti açıyorum %86, %90 dolu gösteriyor yani tam dolmuyor fakat tablet açıkken %100 şarj oluyor bunun sebebi nedir? Anormal bir durum mudur?

aynı üründen bendede var şarja takınca kırmızı ışık yanıyor bendede %100 e yakın doluluk oranı oluyor bazen biraz eksik olduğuda oluyor.
    tablet açıkken şarj etmiyorum çok geç doluyor o zaman bunun için cevap yazamayacağım.

Diğer tabletlerde de böyle midir ki yoksa piranhaya ait özellik mi bilemiyorum. Hani bir sorun olurmu o da göreceli, tableti açıp 5 10 dk daha sarja devam edilebilir ama ilk defa böyle birşey gördüm.

• Arabamda cougar cihazım var.İçinde bulunan microsd kartını kaybettim yeni sd kart aldım .O karta diğer cihazım olan infiniti hd cihazımdaki dosyaları yükledim.Navigasyon cihazını çalıştırabildim.Haritaları (tr ve world map ler) görebiliyorum ama yollar gözükmüyor.Hakkında kısmına girdiğimde lisanslı değil uyarısı alıyorum.Infiniti hd'nin çalışmasında herhangi bir sorun olmadığı için cogar da aynısını kullandığı için çalıştırmak istedim fakat yollar gözükmüyor. Ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAGA86 -- 8 Şubat 2013; 22:37:57 >
  • quote:

quote:

quote:

Diğer tabletlerde de böyle midir ki yoksa piranhaya ait özellik mi bilemiyorum. Hani bir sorun olurmu o da göreceli, tableti açıp 5 10 dk daha sarja devam edilebilir ama ilk defa böyle birşey gördüm.

diğer tabletleri bilemem ama önemli bir sorun değil kırmızı ışık önemli olan şarj olması ve tabletin çalışmasıdır.
    piranha business tablet 7 tabletim 20. günde şarj olmama sorunu oluştu servise gönderdim tamir edip gönderdiler ve bu sorunu bir yazılım oluşturmuş dediler. her programı yüklemiyorum artık ne derecede doğru onların dediği bilemiyorum

ama kısacası tabletin şarj sorunu yoksa diğer özelliklerinide kullanabiliyosan çok da zorlama kaliteli bir tablet değil çok nayif kibar bir tablet zorlamaya gelmiyor :)

• Android sistemli telefonum için navigasyonu satın aldım. Telefonum arızalandı servis ana kartını değiştirdiği için imeil numaram da değişti pirhananın müşteri hizmetlerini aradım defalarca kimse cevap vermiyor kendi sitesinden irtibata geçtim 31 ocak 2013 tarihin de yeni imeil numaranıza taşınacak dediler 10 gündür bekliyorum bana cevap verebilecek bir muhatap bulamıyorum. satın aldığım için çok pişmanım. alt yapısı olmayan reklamlarla insanları kandıran bir firma olduğunu düşünüyorum. şikayetvar sitesindeki hiç bir şikayeti de cevap vermemişler. Milliyetçi duygularım kabarıp helal olsun diyerek düşünmeden aldım. şimdi ceremesini çekiyorum. Satın alacak arkadaşlara duyrulur. Bir firmanın musteri hizmetleri numarası nasıl cevap vermez anlayamıyorum gerçekten.

Takip No: 35104
    Konu: Android navi.
    Mesajınız:
    Merhaba, Htc sensation xe cıhazım için haritanızı satın aldım. Telefonum arızalandı ve servise gitti. serviste ana kartı değişti. Telefonuma uygulamanızı kuruyorum fakat tekrardan satın almamı yada seri numarasını yazmamı istiyor. Aldığım uygulamanın seri numarasını bulamıyorum. Bana yardımcı olurmusunuz ?

• Sayın Piranha Bilişim Yetkilisi;

Web sayfanız üzerinden Akbank MTV Kampanyası dahilinde noTraffic S Type navigasyon cihazı almıştım ancak üründen hiç memnun kalmadım. Mesafeli satışlar sözleşmesi gereği cayma hakkımı kullanarak iade etmek istediğimde tarafıma gönderilen mailde;
    "Ürününüzü en yakın ARAS Kargo şubesine aşağıda belirtilen adrese gönderilmek üzere teslim ediniz. İade ürünlerde kargo ücreti tarafınıza aittir."

Ancak ürünü satın alırken oluşturulan mesafeli satış sözleşmesinde;
    "Madde 14 - Cayma Hakkı: ...Cayma hakkı nedeni ile iade edilen mal/hizmetin teslimat bedeli satıcı tarafından karşılanır." ifadesi yer almakta.

Yani sizin gönderdiğiniz mail hem yasal değil, hem de etik değil, öncelikle standart mailinizi değiştirmenizi öneririm.

Ek olarak cihazınızda kullandığınız harita son derece başarısız, yazılımın görselliği çok kötü ek olarak satın alma sebebim olan TMC trafik bilgisi özelliği Ankara'da çalışmamakta.

Saygılarımla

• quote:

quote:

quote:

quote:

diğer tabletleri bilemem ama önemli bir sorun değil kırmızı ışık önemli olan şarj olması ve tabletin çalışmasıdır.
    piranha business tablet 7 tabletim 20. günde şarj olmama sorunu oluştu servise gönderdim tamir edip gönderdiler ve bu sorunu bir yazılım oluşturmuş dediler. her programı yüklemiyorum artık ne derecede doğru onların dediği bilemiyorum

ama kısacası tabletin şarj sorunu yoksa diğer özelliklerinide kullanabiliyosan çok da zorlama kaliteli bir tablet değil çok nayif kibar bir tablet zorlamaya gelmiyor :)

Yardımlarınız için teşekkür ederim Adnan Bey. İleride başka sorunların çıkmaması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 9 Şubat 2013; 12:09:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stingabuzer

Rıdvan bey merhaba,

arkadaşım meraba
    rıdvan beye pm den ve bu konudan mesaj attım geri dönüş olmadı
    piranhanın resmi sitesine girip 1 üyelik açıp sorunuz ticket olarak göndermeni öneririm 1-2 iş gününde hemen cevap geliyor

dediğiniz gibi yaptım, teşekkürler...

• iyi günler piranha encore cihazı taktırdım 10 gün önce...cihazı güncelliyim derken harita gitti geri yükleme yapıyorum güncelleme mini sd kartla herşey oluyto güncelliyo ama harita geri gelmiyo sanırım kökten gitti harita ama harita görüntüsü dışında herşey normal çalışıyo gps oku arazi görüntğüleri falan herekette ediyo ama yollar yok,harita yok.. zaten hakkında bölümünden haritalara girdiğimdede gözükmüyo olması gereken harita yazılımı eskiden 2010.02 halan gibi bi yazılım vardı o gitmiş zaten olay da ordan başıma geldi güncelleme yapıyorum yapıyorum herşey norma oluyo güncellendi diyo ama o haritanın tarihi bi türlü değişmiyodu 2012.10 falan gibi bişi olması gerekirken bu durumda ne yapmam lazım navitextende yerine koyucak bi harita bulamadım piranha yetklisi yardım ederse sevinirim zannedersen daha önce başka cihazdada başıma gelmişti harita yollamışlardı serial falan isteyip ( o arada harita barışsoft IGO )

• Arkadaşlar geçenlerde piranha desteğin verdiği güncellemelerden tabletimi android 4.1.1 yaptım saolsunlar ama gerçekten yani kötü bi şekilde söylemiyorum.Ekran dönmeme sorunum vardı yeniden format attım fabrika ayarı filan yaptım düzeldi ama güncellemeyi yaptığım günden beri usb görmüyor hiçbi şekilde usb tanımıyor yani flaş bellek filan tanımıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun.
  • Arkadaşlar geçenlerde piranha desteğin verdiği güncellemelerden tabletimi android 4.1.1 yaptım saolsunlar ama gerçekten yani kötü bi şekilde söylemiyorum.Ekran dönmeme sorunum vardı yeniden format attım fabrika ayarı filan yaptım düzeldi ama güncellemeyi yaptığım günden beri usb görmüyor hiçbi şekilde usb tanımıyor yani flaş bellek filan tanımıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun.
  • bence piranha battı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

bence piranha battı

Beter olsunlar inşallah
    Bu forumda A101 de satılan Piranha marka mp4 player ları herkesten fazla ben savundum gerçekten Piranha müzik çalarların ses kalitesi ve radyo çekim kalitesi Philips mp3 player lardan daha iyi ama tablet olayını becerememişler ve müşteri destek olayı hiç yok
  • selamlar okurken şimdi gördüm bende yeni encore aldım aynı problem bendede oldu harita gitti gps i açtığımda ok bağlantı yeryüzü şekilleri hepsi var fakat harita yok aletide sökmek kabus gibi bi rgünde komple göğüsü söküp kızaksız taktılar banada bir yol gösterin lütfen laptopu arabaya götürüp osb den bağladım ama görmüyor öteki navigasyon aletlerinde olduğu gibi bunun nedeni nedir bi program falanmı yüklemek lazım??
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.