Şimdi Ara

Piranha Charger A Type

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
13.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Charger A Type

Radyolu USB/ SD Kart Girişli Oto MP3 Çalar

Dijital FM Radyo ile kolay frekans arama
    SD/ MMC Kart desteği
    MP3 ve WMA Format desteği
    Led aydınlatma sistemli tuşlar (kırmızı)
    USB 2.0 Hızında bağlantı hızı ile harici USB bellek okuyabilme
    LED ekran ile yapılan işlemleri ekranda görebilme
    30 Radyo kanalı hafızaya kaydetme özelliği
    Otomatik Radyo frekans arama özelliği
    4 Farklı ekolayzer modu Pop/Rock/Classic/Jazz
    Fader/Tone/Treble/Balance ayarları
    Şarkıları rastgele çalabilme
    Klasör Seçebilme Özelliği
    Gürültü önleyici ve ses kesme özelliği (Mute)
    Uzaktan kumanda
    Dahili dijital saat
    Audio çıkışı (ön panelde)
    Aux Girişi
    Maksimum Güç Çıkışı: 4*50W
    2 Yıl garanti

Paket İçeriği:

Cihaz
    Uzaktan Kumanda,
    Kullanma Kılavuzu
    Garanti Belgesi

Nasıl arkadaşlar bu alet 55 tl.. :) kaça taktırırım bunu ben takabilirmiyim acep :)

• quote:

Orijinalden alıntı: derbederxl

Piranha Charger A Type

Charger A Type

SD/ MMC Kart desteği
    Uzaktan kumanda
    Dahili dijital saat
    Aux Girişi
    2 Yıl garanti

Paket İçeriği:

Cihaz
    Uzaktan Kumanda,
    Kullanma Kılavuzu
    Garanti Belgesi

Nasıl arkadaşlar bu alet 55 tl.. :) kaça taktırırım bunu ben takabilirmiyim acep :)

slm mrb kardeş bu teyp e onay veren yada güzel diyen çıkmaz herlde :D yanlış anlamada 5 para etmez kendini en azından pıoneer 1400 ub e ayarlayabilsen güzel olur

• 100den fazla vermem valla usta . neden ya iş görmezmi arabada bi sistem yok zaten.
  • quote:

100den fazla vermem valla usta . neden ya iş görmezmi arabada bi sistem yok zaten.

iş görür görmesinede bilmiyorum kardeş çok alt seri ve kötü bir marka yerinde olsam uygun pıoneer yada navitech bakardım
  • Biraz daha para katıp pıoneer alınabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

Biraz daha para katıp pıoneer alınabilirdi.

aynen katılıyorum jamara en kötü ihtimal bir navitech olabılır ,digerleri yolda çukura girse müziği keser kardeş o nevi kötü karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamuli

quote:

aynen katılıyorum jamara en kötü ihtimal bir navitech olabılır ,digerleri yolda çukura girse müziği keser kardeş o nevi kötü karar senin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kardeş 50 tl nin biraz dahası 70 80 tldir :) o paraya 2000 model pioneer alırım :)
  • quote:

quote:

kardeş 50 tl nin biraz dahası 70 80 tldir :) o paraya 2000 model pioneer alırım :)

• quote:

Piranha Charger A Type

Charger A Type

SD/ MMC Kart desteği
    Uzaktan kumanda
    Dahili dijital saat
    Aux Girişi
    2 Yıl garanti

Paket İçeriği:

Cihaz
    Uzaktan Kumanda,
    Kullanma Kılavuzu
    Garanti Belgesi

bence al arkadaşım 100 liradan fazla veremiyeceksen bu ideal bir teyptir nedeni ise usb içinden müzik aratabiliyorsunuz

• quote:

100den fazla vermem valla usta . neden ya iş görmezmi arabada bi sistem yok zaten.

Kardeş arkadaşların yorumlarını okudum da hala gülüyorum
    Ya bu mantık anlayışı nedir Allah Aşkına düz mantık düz zeka Ucuz olunca Piranha olunca direk dandik direk kötü ya Allah aşkına biraz mantıklı konuşun gözünüzü seveyim adamlar Türkiye'de son 4-5 senedir yaygınlaştılar harbiden de Helal olsun Hem teknik servisiyle hem yaygın ağıyla uygun fiyata alınabilecek en iyi kalitedeki ürünlere sahipler (bkz. Tablet pc,Oto müzik sistemi parçaları,alarmli saatten tutta günlük hayatta kullanılabilecek cihazlara kadar)
    Ben bu sadece Charger A mdelinden 7-8 araca monte ettim (Charger B-C-H--P-R-N) Serileri de var
    ADAM TEYP'İ İNTERNETTEN FOTOĞRAFLARINA BAKTIĞI GİBİ YORUMLUYOR DAHA NE DİYEYİM
    Eğer kalitesiz cihaz marka model istiyorsanız Cw-x var Teknika var adı duyulmamış ürünler varhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-teknika-new-techno-rc-918-sd-usb-magic-box-teyp-kapida-ode-127378173/detay/
    adamların isimi belli mekanı belli yeri belli yurdu belli(Piranha)
    SİZE SADECE GÜLÜYORUM
    Bu arada aynı cihazı uygun fiyatlı olarak şu linkten de bakabilirsinhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-piranha-charger-a-radyolu,usb-ve-hafiza-karti-girisli-oto-teyp-76040946/detay/
    Bu da Charger B modeli bu da yeni serihttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-piranha-charger-b-radyolu,usb-ve-hafiza-karti-girisli-oto-teyp-128887318/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_FurkanAy -- 15 Temmuz 2013; 15:47:48 >

• Bunlar da monte ettiğim örnek bi 1996 Japon kasa Toyota Corolla'dan an ve an resimler :
    Orjinal 16 cm ön kapı ve Arka pandizottaki hoparlörlerle güzel bi ses kalitesi verdi
     Piranha Charger A Type Piranha Charger A Type Piranha Charger A Type Piranha Charger A Type Piranha Charger A Type

• Bize kaliteden bahsedenler piranhayı övüyor
  • Bütçeye göre Cihaz . Her Bütçenin her fiyatın kalite alternatifi olmalı Sınıf sınıf yani
    Belli ki kutusuna dahi elini sürmediğin cihazlar hakkında mutheşem bi bilgiye sahipsin
  • quote:

quote:

O dedigin atlama cd calarlilarda olur bu usb li sallama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

quote:

Çok mu biliyosun 50 lıralık teyp ya bi kaybol git ya senden mi ögrenecem kimsin de sallama dıyosun birader sen

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok mu biliyosun 50 lıralık teyp ya bi kaybol git ya senden mi ögrenecem kimsin de sallama dıyosun birader sen

Bebe gibi saçma sapan yazmışsın birde çığırtkanlık yapıyorsun. Arkadaş adam gibi kurdurursan , tesisatında sağlam ise bişicikler olmaz. 10 yıldır arabam var cd çalarlı teypler hariç atlama yaşamadım. En az 3-4 teyp değiştirmişimdir. Atlama oldu isede tesisat arızası. Garantili ürün ve bütün mağazalarda satılıyor (büyük) çamur atma. En azından arkasında duran bir firma var ama senin arkan boş kalmış...

Bu gün teyp aldım bende kamasonic mx92 çok memnun kaldım 85 tl +10 (montaj) maloldu.

Edit: neden piranha almadın diye soran olursa kafası çıkmadığı için. Satıcı da zaten ucuz olduğu için kimse çalmaya yetlenmiyor diye cevap verdi ve mantıklı. bu teybi çalsa biri en fazla 20 tl ye satar onun içinde değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 20 Temmuz 2013; 20:36:22 >

• bakınız piranha diye bir marka yoktur üretimi olan bir fabrikası bile yoktur siz kimi kandırıyorsunuz fason maldan ne anlarsınız?
    teknik servismiş güya sorunları çözüyormu sanıyorsunuz fabrikasyon hatalarda kullanıcı hatası diye kurban arıyorlar daha geçen birinde bir arkadaşta piranha vardı ses gelmez oldu nedense neymiş usbden yüklenen mp3 dosyasında virüs varmış ondan ses gelmiyormuş şaka gibi herkesi mülayim zannediyorlar aman piranhadan uzak durun çin malından elektrik kontağından motoru bile yakarsınız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bebe gibi saçma sapan yazmışsın birde çığırtkanlık yapıyorsun. Arkadaş adam gibi kurdurursan , tesisatında sağlam ise bişicikler olmaz. 10 yıldır arabam var cd çalarlı teypler hariç atlama yaşamadım. En az 3-4 teyp değiştirmişimdir. Atlama oldu isede tesisat arızası. Garantili ürün ve bütün mağazalarda satılıyor (büyük) çamur atma. En azından arkasında duran bir firma var ama senin arkan boş kalmış...

Bu gün teyp aldım bende kamasonic mx92 çok memnun kaldım 85 tl +10 (montaj) maloldu.

Edit: neden piranha almadın diye soran olursa kafası çıkmadığı için. Satıcı da zaten ucuz olduğu için kimse çalmaya yetlenmiyor diye cevap verdi ve mantıklı. bu teybi çalsa biri en fazla 20 tl ye satar onun içinde değmez.

He tmm kardeş alın alın zurnanın son deliği teyp lere dvm edin bilmiyorum evt de bu işe tonlarca para döktüm ,duyduklarımla işimi şansa bırakmam bırak sen önerileri kullandıklarını bişey bılıyosan ortaya yaz bna alıntı yapma ben biliyorum ne iyi ne kötü sen tasa yapma ya ne işlere kaldık allah sabır versin ya eyw

• Usta bu nedir ya yorumlara bakıyorum da herkes işinin üstadı işinin ehli olmuş da bizi haberimiz yokmuş O piranha'yı kötüler o onu kötüler
    Ya arkadaşım elektronik serbest piyasa ilişkisini bilmiyorsanız yorum yapmayın şu forum sitesinde gözünüzü seveyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.