Şimdi Ara

PIRANHA BUSINESS TAB 7 (VINN Çalışırmı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki tableti almayı düşünüyorum.Teknosada sordum fakat tabletlerde bazı vınnlar çalışmıyormuş.Tabletin özelliklerinde Harici 3g modem desteği yazıyor.Acaba internetten alsam bir sorun yaşarmıyım?

• Piranha Business Tab 7.0 ve VINN ile çalışıyor. benim vinn cihazım huawei e176G modelidir. Altta kalın yazılanları yapman yeterli

Piranha Android Tablet Bilgisayar,

3G modemler Android işletim sistemine uyumlumudur; 3G modem modelleri orjinal yazılımlarıyla Android işletim sistemiyle uyumlu olarak çalışmaktadır. Ancak operatorler bazı 3G modem yazılımlarında kısıtlama yapabilmektedir.

Piranha Android Tablet Bilgisayarda 3G Modem Kurulumu.

1. 3G modeminizde kullandığınız hattın PIN kodunu iptal edin,
    2. Ayarlar bölümüne girip Wifi bağlantısını kapalı konuma getirin,
    3. 3G modeminizi usb girişine takın (bazı modellerimizde otg kablo kullanılmaktadır),
    4. 3-4 dk içerisinde modem ışığı yeşil renkten (bazı modemlerde kırmızı) mavi renge dönüşecek,
    5. Tabletin sağ alt köşesinde şebeke sinyal göstergesi belirecek. Şebeke sinyal göstergesi 1 dk içerisinde mavi renge dönüşüp 3G uyarısı gelecek. Bu işlemlerden sonra modem bağlantınız tamamlanmış olacak.
    6. Yukarıdaki işlemlerden sonra şebeke sinyal göstergesini göremiyorsanız; Ayarlar/Diğer/Mobil Ağlar/Erişim Noktası Adları bölümüne girin şebeke isminin yazılı olduğu alanın sağ köşesindeki tiki işaretleyin. Bu menüden çıktıktan sonra 1 dk içerisinde modem bağlantınız kurulmuş olacak.

Turkcell 3G modem kullanıyorsanız aşağıdaki ayarları yapmanız gerekecektir.

1. Ayarlar/Diğer/Mobil ağlar/Erişim Noktası Adları bölümüne girin,
    2. Turkcell yazan yere tıklayın,
    3. İsim = Turkcell 3G
    4. APN = MGB
    5. MCC= 286
    6. MNC= 01
    7. Kimlik Doğrulama Türü= PAP veya CHAP
    8. APN Türü= default

Yukarıdaki ayarları yaptıktan sonra geri tuşuyla menüden çıkın 3-4 dk içerisinde Turkcell 3G modeminiz sorunsuz bir şekilde internete bağlanacaktır. Pro Tab 7 ver Business Tab 7 modellerimizde ayarları menü/kayıt seçimiyle kaydedin.

ÖNEMLİ: Bazı 3G modem modellerinde otomatik dosya sistemini iptal etmeniz gerekebilir. 3G modeminiz kısıtlıysa kısıtlamasız yazılım dosyalarını modem markanızın internet adresinden indirebilirsiniz.

Hi-Link destekli 3G modem kullanıyorsanız;

1. 3G modeminizde kullandığınız hattın PIN kodunu iptal edin,
    2. Ayarlar bölümüne girip Wi-Fi bağlantısını kapalı konuma getirin,
    3. 3G modeminizi usb girişine takın (bazı modellerimizde otg kablo kullanılmaktadır),
    4. 1-2 dk içerisinde modem ışığı yeşil renkten (bazı modemlerde kırmızı) mavi renge dönüşecek,
    5. Ayarlar/Diğer/Ethernet seçeneğine girin,
    6. Use Ethernet kısmındaki tiki işaretleyin,
    7. İnternet bağlantınız tamamlandığında, ekranın sağ alt köşesinde ağ bağlantı ikonu belirecektir. Bu işlemden sonra Hi-Link destekli 3G modeminizle internet bağlantısı kurmuş olacaksınız.

Piranha Destek Cevaplıyordan alıntıdır.

• bilgin icin tesekkurederim denedim ve oldu
  • bu tabletten memnunmusunuz?
  • genel olarak memnun musunuz?
    wifi çekim gücü nasıl?

fiyat ne kadar?

@ihsan1987
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

genel olarak memnun musunuz?
    wifi çekim gücü nasıl?

fiyat ne kadar?

@ihsan1987

Bende de bu tabletten var genel olarak memnunum ancak ;

Wifi çekim gücü çok iyi diyemeyeceğim.6-7 m. anca çekiyodur o da 2-3 dalga olur en fazla.

Fiyatı vatan computer da indirimle 187 lira.

• Piranha Ultra 2 Tab 9'' tabletime Avea jet modem MF667 marka modemi bağladım ve internete girebiliyorum artık.
    Avea jet modem MF667 uyum sağladı. Önce tabletin kablosuz bağlantısını kapattım. 3g modemi otg kablo ile tablete bağladım.
    İki dakika bekledim. Bağlandı . hepsi bu kadar. Kurulum falan yapmaya gerek kalmadı. Ha bu arada avea nın 500dk, 2GB internet , 5000sms , 23tl olan tarifesi ile telefonumdaki sim kartı 3g modeme taktım. Yani iletişim ve internet ücretine artık 23tl ödeyeceğim. ve çok hızlı bağlanıyor.
    modem zaten 21 mgbt olan yeni model. Çok hızlı bağlanıyor.Gayet güzel çok memnunum.

herkese tavsiye ederim....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oldu ben arastırdm biraz herkes apn ekleyerek yapmış denedm bende olmadı son kez takıym dedim orda gözüme ETHERNET carpti vınn ı takınca orda gözüktu ben de use ethernet i işaretledim ve şu an netteyim ama öncelikle vınn n pin kodunu kaldırıyosn bilgisayardan sonra tabletten kablosuzu kapat ve vınn ı tak sonrası dediğm gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.