Şimdi Ara

Piranha Business Tab 7 Rom sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tablet rom atarken bozulmuştu ben de atmıştım bir köşeye. Bir ara tekrar rom atmayı denemiştim ama livesuit'te %3te kalıyor bugün yine denedim yine aynısı belki 100 kere denedim ama %3'te kalıyor. Tablette tık yok sadece usb takınca kırmızı ışığı yanıyor o kadar. Yardım edin lütfen.

• hocam degişik romlar denedinizmi belki romla alakalıdır , buarada piranha sitesindeki tüm romlar hemen hemen sorunlu bendede priranha gps business var sitesinden rom yükledim dokunmatigi bozuldu
    hocam,,,

http://dfiles.eu/files/ohrpxadwv

birde bulinkteki romu deneyin linke tıklayınca sıradan indirmeye tıklayarak indir ve winrarla içindeki img uzantılı romu çıkartıp livesuit ile kurmayı dene hocam sonucu bildirirsen sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymen07

hocam degişik romlar denedinizmi belki romla alakalıdır , buarada piranha sitesindeki tüm romlar hemen hemen sorunlu bendede priranha gps business var sitesinden rom yükledim dokunmatigi bozuldu
    hocam,,,

http://dfiles.eu/files/ohrpxadwv

birde bulinkteki romu deneyin linke tıklayınca sıradan indirmeye tıklayarak indir ve winrarla içindeki img uzantılı romu çıkartıp livesuit ile kurmayı dene hocam sonucu bildirirsen sevinirim

Bir deneyeyim hocam bu Piranha'nın Allah belasını versin kendi romları sattıkları ürünü bozuyor ya

• evet hocam haklısınız bende okadar yazıştım müşteri hizmetleriyle ama hala degişen birşey yok aynı hatalı rom duruyor isteseler çok basit bir script.bin dosyasını bile verseler sorun çözülecek ama nerdee ben kendim dokunmatik olayını çözdüm ama alttan ve kenardan 1cm sorunlu yine, neyse hocam sonucu bildirirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymen07

evet hocam haklısınız bende okadar yazıştım müşteri hizmetleriyle ama hala degişen birşey yok aynı hatalı rom duruyor isteseler çok basit bir script.bin dosyasını bile verseler sorun çözülecek ama nerdee ben kendim dokunmatik olayını çözdüm ama alttan ve kenardan 1cm sorunlu yine, neyse hocam sonucu bildirirsiniz

Bir şey değişmedi maalesef dediğim romu denedim %1 olup 0'lanıyor anında.
  • Beyler bunun çözümü yok mu ya kendi romunu yüklerken %3'te takılıyor livesuit ile sonra 0'lanıyor. Kafayı yicem.
  • uppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upppp
  • hlhl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymen07 -- 25 Nisan 2014; 1:43:12 >
  • Tablet şarjdayken bu halde sadece ışığı yanıyor. Tablet hiçbir şekilde açılmıyor. Ekrana hiçbir şey gelmiyor.

Piranha Business Tab 7 Rom sorunu
  • upppppppppppppppppppp
  • hocam malesef piranha tabletlerin sorunu bu senin anakartın rom gitmiş benim tabletinde dokunmatigi mefta oldu sürekli rom yüklemekten,hocam sendeki tabletin anakartı var bende istersen satabilirim yada siz kendiniz bulun ekranı kırık tablet degiştirin malesef yapacak başka birşey yok servisine yollayın dicem ama onlarda tam bozup yollarlar yada yeni tablet parası isterler sizden
  • uppp
  • ben de pirhana tablet business 7.0 var ekran parlaklığı en kısıkta ve bazı uygulamaları devre dışı bıraktığım halde ısınmaya devam ediyor.çözümü bilen var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.