Şimdi Ara

Piranha Business 9.0 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Piranha Business 9.0 tabletim var deseni çok sayıda yanlış girdim kullanıcı adı ve şifre istiyor ama ben kullanıcı adı ve şifreyi unuttum..

Ne yapmam gerekiyor şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• edit:yanlış yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Focuser -- 29 Temmuz 2013; 15:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxx209xxx

Arkadaşlar Piranha Business 9.0 tabletim var deseni çok sayıda yanlış girdim kullanıcı adı ve şifre istiyor ama ben kullanıcı adı ve şifreyi unuttum..

http://www.androidcanavari.net/android-ekran-kilit-deseni-unutulursa-ne-olur/

• quote:

Orijinalden alıntı: Focuser

quote:

Orijinalden alıntı: xxx209xxx

Arkadaşlar Piranha Business 9.0 tabletim var deseni çok sayıda yanlış girdim kullanıcı adı ve şifre istiyor ama ben kullanıcı adı ve şifreyi unuttum..

http://www.androidcanavari.net/android-ekran-kilit-deseni-unutulursa-ne-olur/

İnternet ağına nasıl bağlanacağım en son bağlandığım wifi üzerinden mi bağlanmam gerekiyor internete ???

• 08503337764. Piranha destek tel numarasi. Araryin eminim yardimci olacaklardir
  • Piranhanın sitesinden livesuit yazılımı ve uygun romu indirin hard reset atın düzelir.Videolar bölümünde nasıl yapılacağı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinuster

Piranhanın sitesinden livesuit yazılımı ve uygun romu indirin hard reset atın düzelir.Videolar bölümünde nasıl yapılacağı var.

İndirdim denedim ama bilgisayarım kapalı iken tableti okumuyor o yüzden live suit çalışmıyor diğer yollada mikro sdd kartı tablete takıyorum tablet kart takılı iken açılmıyor kartı çıkarıyorum açılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.