Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam bende Z type var, alt yazı küçük, font ayarı yok. 750 mb lık dosyayı usb'den okuyamıyor, küçükleri okuyor. ne yapabilirim?
  • Az daha hepsiburadadan sipariş veriyordum, vazgeçtim, bu kadar strese gelemem ben! Bilgisayarda izliyoruz filimleri yetiyor.
  • Hepsiburada dan aldım. Benim elime bu cihaz bugün geçti.
    NTFC harddiski Görmüyor..........
    Flaş belleklerde gayet iyi okuyor...........
    Altyazılarda sadece renk değiştirebiliyorsun.........
    Üç yada 4 satırlık altyazıların, iki satırdan daha fazlasını göstermiyor.........

Altyazılı FİLM İZLEMEYİ seviyorsanız

Bence ......... A L M A Y I N ..............................

9. sayfadaki program ile yazılımgüncellemesi olmuyor

Alt yazı sorunu çözülmediği sürece bu cihazdan uzak durun.................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsolmaz -- 22 Şubat 2008; 0:46:36 >
  • Yeni alacak olanlara: forumlarda okuduğunuz aqua x type değil şimdi piyasada olan model. O modelin sorunlarını birçok kişi elele vererek çözdü. Efsaneleşen bir alet çıktı piyasaya. Ama maalesef ithalatçı firma aynı modelmiş gibi farklı bir model getirmeye başladı. Bu arada ben de geç, yani dandik modeli alanlardan biriyim (50 ye aldım 35 ytl ye veririm: isteyenler sendtocet@hotmail.com a mail atabilir)
    İlgilenen arkadaşlara not: yeni modellerde ESMT diye bir çip kullanılıyor, firmware güncellemesi yapılamaması herhalde bu yüzden
  • PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART Yeni tip cihazı için Altyazı güncellemesi yapabilen varmı acaba.......
  • Beyler biraz sabır edin Pıranha diye hiç duymadığımız bir marka çıkıyor karşımıza altyapsı hazır olmamış yeni kurulan firma bu nednele sorunlar çoook yaşarız. Bir gerçek daha eğer Bir firma çıkardıysa bu özellikde bir ürün Çin taklit ülkesi olduğundan dolayı diğer firmalar daha iyisini ve özellikde çıkarır. Biraz daha sabredin almayın.
  • altyazıda sorun yok.
  • Arkadaşlar bende yeni aldım Piranha dvd player. Sanırım yeni olanlardan uzun altyazıların bir kısmı gözükmüyor. Bu konuda yapabileciğimiz bir şey varmı.
  • quote:

Arkadaşlar bende yeni aldım Piranha dvd player. Sanırım yeni olanlardan uzun altyazıların bir kısmı gözükmüyor. Bu konuda yapabileciğimiz bir şey varmı

Katılıyorum.. Uzun altyazılarda iki satırdan sonrası görünmüyor.
    Bu cihaz için yazılım üretilmesini bekliyoruz...............................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsolmaz -- 24 Şubat 2008; 8:15:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAYMAYAN

bende de 500 gb SEAGATE 3.5" 500 GB EXT USB2.0 hardiski 200 gb ını fat32 , 300 gb ntfs olarak böldüm usb den baglayınca 2 bölündüğünü gösteriyor ama 1 ci bölüm olan ntfs ye giremiyor fat32 olan diger 200gb lık alan sorunsuz film,mp3,konserler,klipler... hepsi bir tık uzagımda çok güzel,
    hardiskte dolaşırken dikkat ettim aynı formatta olanları sıralarken en son eklediğimi sona atıyor bilgisayardaki gibi sıralattırma yapabilirmiyiz (tarihe göre,türe göre.boyutuna göre,vs gibi

Bende de aynı harddisk var ama tek 500gb fat32 yaptım divx player için görmedi dosyaları. ayrıca flash disk ile denedim klasörleri falan hçi göstermiyor Acaba bendeki farklı bir versiyonu mu?
  • quote:

Bende de aynı harddisk var ama tek 500gb fat32 yaptım divx player için görmedi dosyaları. ayrıca flash disk ile denedim klasörleri falan hçi göstermiyor Acaba bendeki farklı bir versiyonu mu?

Flash Disk ile harika gösteriyor. Ben Altyazısız filmlerde hiç sorun yaşamıyorum.
  • ya arkadaşlar bu firmwareyi neden yüklemeden konuşuyorsunuz.ya benim gibi divx canavarı biri altyazıda sorun yok diyorsa yoktur günde 3 divx film indiriyorum makiana hepsinide okuyor.forumun sayfalarıana bakın orada firmware dosyası var.eğer aqua x type modelse "sd kart ve usb okuyabilen " firmwareyi yükleyinfirmware dosyasını zip yada rardan çıkarıp flash belleğe atın takın makinaya.hepsi o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 26 Şubat 2008; 19:06:45 >
  • quote:

ya arkadaşlar bu firmwareyi neden yüklemeden konuşuyorsunuz.ya benim gibi divx canavarı biri altyazıda sorun yok diyorsa yoktur günde 3 divx film indiriyorum makiana hepsinide okuyor.forumun sayfalarıana bakın orada firmware dosyası var.eğer aqua x type modelse "sd kart ve usb okuyabilen " firmwareyi yükleyinfirmware dosyasını zip yada rardan çıkarıp flash belleğe atın takın makinaya.hepsi o kadar.

Hangi Yazılım?????????????????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: minnik

http://****.com/files/35013054/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html

buda en yeni font fontun gölgesi var ,daha okunaklı deniyor.

cd ye yazdırmayaa gerek yok. usbye bank30 dosyasını at ve cihazı aç... gerisi sana kalmış.

önceki sayfalarda vardı ben yine yazayım.
    http://r apidshare.com/files/35013054/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html

(r apidshare) aradaki boşluğu sil

• Sen bu ürünü ne zaman aldın... Eğer 2008 den önce aldıysan senin dediğin firmware çalışır...
    2008den sonra alanların makinesi farklı chipset ve dediğin firmware olmaz..Bu makinede divx fontları aşırı büyük ve çok ayrık...En fazla 2 satır gösteriyor ve kelimeleri saçma sapan yerlerde bölünüyor..Bu makineni chipsetinin MTK olduğu sanılıyor ve o yönde orjinal firmware araştırılıyor... Eskiler yanılmıyorsam Sunplus chipsetliydi ve yapılan güncellemelerle Divx izlemek mümkün olmuştu..
  • Arkadaşlar...Piranha dan yanıt geldi sorduğum soruya...
    "Merhaba...
    Bir internet sitesinden Piranha Aqua X Type 2008 Yeni Versiyon Dvd/divx Oynatici ürününüzü aldım.Bu ürün eski satılan ürün olmadığı kumandasından ve internette paylaşılan tecrübelerden anlaşılıyor.Bu ürün için orjinal firmware elinizde varmı.Çünkü eski güncellemeler bu üründe çalışmıyormuş.Gönderirseniz memnun olurum.Teşekkürler.."
    Ve Yanıt..TAYLAN ÖZERGİN (taylan@piranha.web.tr)
    "CİHAZINIZIN YENİ BİR YAZILIMI BULUNMAMAKTADIR BİLGİLERİNİZE"
  • 2008 de firma başka bir ürün satmışsa o zaman metepe hocayla irtibata geçin derim.
  • Cihazı Hepsiburada dan aldım. 18.Şubat.2008 de elime geçti
    quote:

önceki sayfalarda vardı ben yine yazayım.
    http://r apidshare.com/files/35013054/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html

Buradaki ayzılımı denedim, cihaz bu yazılımı görmedi.
  • Yeni cihazlar yazılımı desteklemiyor. Aynı sorunu bende yaşadım ve cihazı geri iade ettim . Beklerin başka firmalar aynı özellikte cihazlar çıkaracaktır
  • evet eğer ürün eski ürün değilse sorun bulunmayan diğer markaları alın.ama bu 2,5 inç ve 3,5 inç okuma özelliği olanları tercih edin.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.