Şimdi Ara

Piramitlerin Gizemi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
39.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paylaşım icin tesekkur ayrıca gecenlerde dunyalar savaşı diye bi sacmalık seyrettim..

orada yerin altına saklanmıs bazı uzaylı aracları dunyayı istilaya kalksııyodu ...

bilmem anlatabildimi demek istedigimi ...
  • helal olsun adamlar yapmışlar ister uzaylı yadımıyla ister bilek gücüyle biz daha köylerimize su götüremiyoruz bu kadar teknolojimiz var aslında azmi örnek almak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: jhoosen

Arkadaşlar pekçoğumuz mescidi aksa nın Hz Süleyman tarafından cinlere yaptırıldığını biliyoruz.acaba bu piramitlerin yapımasındada benzer bişey olabilirmi

Konuya bu açıdan hiç bakmamıştım..
    Direk insan gücü ve Uzaylı varsayımından yola çıkmıştım..
    Kur'an-ı Kerim ve Diğer Dini kitaplara dikkatlice bakıp buraya ilginç gelen kısımlarını koyacağım
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: öSCi

quote:

Arkadaşlar pekçoğumuz mescidi aksa nın Hz Süleyman tarafından cinlere yaptırıldığını biliyoruz.acaba bu piramitlerin yapımasındada benzer bişey olabilirmi

Kur'an-ı Kerim ve Diğer Dini kitaplara dikkatlice bakıp buraya ilginç gelen kısımlarını koyacağım
    Teşekkürler

öSCi bende araştırmaya çalışcağım.ilginç bilgilere ulaşırsam sizlerle paylaşırım.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

öSCi bende araştırmaya çalışcağım.ilginç bilgilere ulaşırsam sizlerle paylaşırım.

• Başlıktaki bir çok şey madde hatalı ve abartılı.

Ancak bu piramitlerin görkemini gölgeler mi, tabiki hayır.Dünya dışı varlıklar ve Mısır tartışmasına da değinmek gerekirse bu komik bir tartışma.Sonuçta biz o dev taş blokların nereden geldiğini biliyoruz.Kaldı ki Mısırlılar bu devasa taş blokları sadece Piramit yapımında da kulanmadılar.Bu blokların taşınmasında ise devreye Mısırlıların teknik alandaki becerileri giriyor devreye.

Ayrıca piramit fikri birden bire oluşmadı Mısırlılar'da.Bu devasa piramitlerden önce daha küçük boyutlu ve nispeten başarısız sayısız piramit örneği var.
    http://www.astarte.com.au/assets/images/Zoser_Step_Pyramid.JPG

Ancak teknik ve bilgi birikimi ile bu işi kusursuzlaştırdılar ve Büyük Piramiti oluşturabildiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarcheeR -- 14 Kasım 2007; 0:07:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AnarcheeR

Başlıktaki bir çok şey madde hatalı ve abartılı.

Ancak bu piramitlerin görkemini gölgeler mi, tabiki hayır.Dünya dışı varlıklar ve Mısır tartışmasına da değinmek gerekirse bu komik bir tartışma.Sonuçta biz o dev taş blokların nereden geldiğini biliyoruz.Kaldı ki Mısırlılar bu devasa taş blokları sadece Piramit yapımında da kulanmadılar.Bu blokların taşınmasında ise devreye Mısırlıların teknik alandaki becerileri giriyor devreye.

Ayrıca piramit fikri birden bire oluşmadı Mısırlılar'da.Bu devasa piramitlerden önce daha küçük boyutlu ve nispeten başarısız sayısız piramit örneği var.
    http://www.astarte.com.au/assets/images/Zoser_Step_Pyramid.JPG

Ancak teknik ve bilgi birikimi ile bu işi kusursuzlaştırdılar ve Büyük Piramiti oluşturabildiler.

Deneme yanılma ile mi yaptılar yani
    Başlıkta arabtılmış şeyler olabilir elbet ama ortada tarihi kayıtların da yetrersizliği nedeniyle bir gizem oldugunu düşünüyorum

• yapmışlarya önemli oolan o
  • kral tanrıları için yapmıyacakları şey yokmuş demekki mısırlıların
  • ilgl çekici bi konu evde ki b.sayarımda da ilginç bilgiler var.piramitler bir harika
  • Birinin birilerinin veya bişeylerin yardımıyla çeşitli teknolojiler bulunmuş veya yok edilmiş mısır çok entresan biyer

bazı yerlerde okuduklarıma görev katot lambaları resimlerinin bulunduğu hatta helikopter uçak denizaltı gibi araçların benzer resimler gördüm ne kadar doğru bilemicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamteam

Birinin birilerinin veya bişeylerin yardımıyla çeşitli teknolojiler bulunmuş veya yok edilmiş mısır çok entresan biyer

bazı yerlerde okuduklarıma görev katot lambaları resimlerinin bulunduğu hatta helikopter uçak denizaltı gibi araçların benzer resimler gördüm ne kadar doğru bilemicem

Katılıyorum.
    Ayrıca bu matematiğe o dönemin mısırlılarının kafası basmas.Pramitin içindeki esrarengiz olaylar da mı insanlar tarafından oluştu ya da oluşturuldu?İçinde bi ton tarihçinin çözemediği gizemler var?
    Birde değinmek istediğim konu yukarıdaki arkadaşın dediği:
    Bence bu gizemli olaylar kutsal birşeyler(cinler vs) tarafından olabilir ya da varlığını kanıtlayamadığımız başka gezegenden varlıklar da yapmış olabilir.
    Baktıım sitede helikopter ve değişik teknoloji aletlerinin çizimleri vardı.
    Büyük bir ihtimal mısırlılar bu teknolojiyi birinden almış ya da birileri yapmış.Ve arkadaşın dedii gibi bu teknolojiyi getirenler geri yok etmiş olmalılar.
    Bence sıradan mimari deil.Böle düşünenlere son derece karşıyım.BU YAPIT İNSANLAR TARAFINDAN YAPILMADI YA DA ONLARA YAPTIRILDI!!!!! derim

• Ben gittim gördüm gençler. Abartılacak bir şey yok. Her şey gayet doğal ve muntazam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

Ben gittim gördüm gençler. Abartılacak bir şey yok. Her şey gayet doğal ve muntazam...

Çektiğiniz fotoğraf varsa koyar msınız
  • quote:

quote:

Ben gittim gördüm gençler. Abartılacak bir şey yok. Her şey gayet doğal ve muntazam...

Dur bir bakayım...
  • quote:

quote:

quote:

Dur bir bakayım...

Baş sayfaya koyacağım resimleri

• Fotorafları 320*240'a indirdim. Çünkü devasa görünümdelerdi. 1600*1200 ile buraya koymak -affedersiniz- biraz hayvanlık olurdu.

Bu Keops piramidinin girişi olmalı. İsmi yanlış da hatırlıyor olabilirim. Buna ben girmemiştim çünkü...

Bu da aynı piramidin cepheden görünüşü olmalı.

Bu Gizza piramidinin girişi. Buna girmiştim, ama pek bir şey yok içeride rutubetten başka.

Bu arkadaşlarla piramidin tepesinde olduğumuz fotoğraf. Aslında çıkmak yasak ve olduça da yüksek zaten. Bu arada en soldaki benim...

Genel panaromik görüntü...

Keops'un dibinden çekilmiş bir fotoğraf...

Sfensk işte. Ama yakından o kadar da etkileyici gözükmüyor...

Fotoğraflar 31.12.2005 tarihinde çekildi. Hayatımın en sıcak yılbaşısı idi. Hangi piramit hangisiydi şu an tam hatırlamıyorum. Bu yüzden isimlerde hata olabilir...

• quote:

Fotorafları 320*240'a indirdim. Çünkü devasa görünümdelerdi. 1600*1200 ile buraya koymak -affedersiniz- biraz hayvanlık olurdu.

Bu Keops piramidinin girişi olmalı. İsmi yanlış da hatırlıyor olabilirim. Buna ben girmemiştim çünkü...

Fotoğraflar 31.12.2005 tarihinde çekildi. Hayatımın en sıcak yılbaşısı idi. Hangi piramit hangisiydi şu an tam hatırlamıyorum. Bu yüzden isimlerde hata olabilir...

Algol Perseus
    Ellerine sağlık..Konunun ilk sayfasına taşıdım yazdıklarınızı..Tekrar sağolun
  • quote:

Algol Perseus
    Ellerine sağlık..Konunun ilk sayfasına taşıdım yazdıklarınızı..Tekrar sağolun

Ne demek efendim? Latife ediyorsunuz. Siz böyle bilimsel ve belli bir düzeye sahip konular üzerine eğilen başlıklar açın, biz her zaman yardım ederiz.
  • arkadaşlar bişey söylemek istiyorum mısırlılar piramitleri sadece yaptırmışlardır piramitleri yapan insanlar israil oğulları yani o zamandaki tek tanrılı tek dine inanan insanlar.mısırlılar çok büyük eziyet etmişler mısırlılara miramiti yaptırırken dillerini konuşmasınlar,kulaklarını duymasınlar diye kesmişler ve piramit yapıldıktan sonra hepsini ya öldürmüş ya da gözlerini çıkarmışlar soyları üremesin diye oğullarını öldürdüler ama yinede peygamberi öldüremediler herkez sandıktaki çocuk hikyesini bilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.