Şimdi Ara

PİONERR VSX-416 ALICAM HERALDE veya vsx-515 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben 1015 kullanıyorum cok memnunum 7x150 steroya gelince 1015 lerde mos-fet özelligi var yani stero katı ayrı cok basarılı

     PİONERR VSX-416 ALICAM HERALDE veya vsx-515
  • yani teknika hocam watı saymazsak hangisi sonuç olarak.
  • Pc'de kullanacağım diyorsun. 515'i Al.
  • teknika hocam pc dekullanıyosun 515 derken ses kalitesi müzikte güzel diyosun hd ses formatları içinde pc programlarıyla çözersin diyorsun anlog bağlantıda doğru anladım dimi.
  • Evet.

    Aslında zaten birazda sen kendin niyetli olduğun için yüksek bir cihaz önermiyorum.

    Ama şunu söyleyebilirim kim, Pioneer'den her zaman memnun kalırsın.
  • Pioneer 518 Bhphoto'da 165 dolar.Bedava .Gümrüğe takılmayacağını bilsem anında alırım
  • bide yamaha 363 ün pionerr 515 e göre artısı ne hdmi olcak ama onun dışında pionerr 6+1 yamaha 5+1 ses kalitesi olarak yamaha pineerdeen iyimi müzükte hangisi iyi filimde hangisi.ben pionerr diyorum media markta yamaha 5030 du galiba 361 gibi olan anfi wharfedaleye bağlıydı müzik performansını çok sevmedim filimi bilmiyorum bu arada .yamahayı bukadar yücelten ne iyi reklammı yoksa.pineeri eskiden beri bilirim arabda bile pinerr dışında ürün almazdık yamaha genelde müzik aletler yapar gitar müzik cihazları anfide bukadar yıldızlaşmasının nedeni ne acaba.valla yamaha bence fiyat ve ozellik olarak çok para.
  • slm arkadaşlar ben vestelin dm2 mixmanini alıcam ama virtual dj de çalışırmı?
  • dostum nickelx
    pıoneer , yamaha , denon ,onkyo bu abiler iyi abiler . hepsi iyi ...

    bi yanlışlık olmustur belkı medıa mark ta test yapmak yanlıştır dostum . o avr yı balıyan kazma ne kablolama yapmıstır nede avr nın ayarlarını yapmıstır . aldanmayın oralarda duyduklarınıza kesınlıle .

    dıyecegım sudur sana hangısını alırsan al memnun kalacaksın .
    ayrıca yamaha yı da yabana atmamalısın ,yamaha wharfadale kombınasyonu bu işin uzmanları tarafından da onay alıyor .
  • madia mark bu aşamada senın ıcın cok buyuk bır nimet ordakı anfılerın bır cogu suruculere baglı, gorevlı arkadaşa rica etmen yeterlı hemen ıstedıgın suruculerı ıstedıgın anfıyı devreye sokabılıyorlar. gerısı sana kalmıs kendı malınmıs gıbı ıstedıgın ayarları yap ıstedıgın kadar ses ver fılm muzık suruculer cok onemlı. uygun suruculerı uygun anfıde kullanman sesın rengını hemen etkıler. yamaha yabana atılacak bır marka degıldır. tamamıyle kulak zevkı. ancak ıyı markaların anfılerını ıstedıgın ayarlarla istedıgın ses rengıne getırebılırsın. anfı olayı bu ısın püf noktası. ancak ıstedıgın mukemmellıkte olabılırmı onu bılmem zaten bu noktada marka secımın on plana cıkıyor. cunku her markanın profosyonel kulaklarla ayırdedılebılecek kendıne has ses renklerı vardır. buda kullanıcının secımıdır. hıcbırsey ıstedıgın gıbı mukemmel olmayabılır ancak ıhtıyaclarınıda goz ardı etme secımını buna gore yap. mesela pcnden analog baglantı kuracaksan anfının bır cok ozellıgı devre dışı kalacaktır ve senın ses kartının ozellıklerı devreye gırecektır. yanı ses kartın nekadar ıyıyse anfınde yetenegı dogrultusunda sesı yansıtacaktır.




  • valla dedğiniz gibi ben pc den hem analog hem optic bağlıycam duruma göre mesela hd audio filimim izliycem açıcam power dvd 8 i koyucam filmi bray dvd ye izliycem yeri gelcek ddigital filim izliycem opticten bağlıycam müzik dinliycem gene opticten bağlıycam belki ama .creative x-fi extreme(digital ı/0 modülü var amazon .comdan getirtmiştim) bunda opticte olsa eko ve crytalizer ayarlanıyo müzikte ses ayarı yapabilecem onun için diyorum pioneer vsx-515 fazla bile sanki bide ben rock dinlerim benim için stereo performansı iyi olcak zaten filimde sub bass iyiyse yetiyo ama müzikte ses ayar kolonlar çok önemli kolon olarakta ya quadral quanatas yda wharfedale crystal serisi.
  • Teknika hocam buralardaysa cevaplayabilir mi?
    pioneer dv 400 aradım ama bulamadım. yeni dv 410 piyasaya çıkacağı için mi bunu bulamıyoruz?
    uygun fiyata bu dvd player'i nasıl bulabilirim? ikisi arasındaki fark olarak usb den divx film oynatabildiğini yazmış. ee zaten dv 400 de usb den divx film oynatabiliyordu. başka farklılıklar varmıdır acaba?

    sevgiler...
  • Dv-410 Tahminim ekim gibi gelir en erken.

    Pioneer'de her sene sanki mecburmuş gibi model numarasını değiştirerek ama 0 farkla, ama2-3 farkla model üretir. aradaki farklarıwww.pioneer-eur.com sitesinden kıyaslayabilirsin. Ayrıca site, yanyana da özellik kıyaslaması yapıyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: gaziemir

    Teknika hocam buralardaysa cevaplayabilir mi?
    pioneer dv 400 aradım ama bulamadım. yeni dv 410 piyasaya çıkacağı için mi bunu bulamıyoruz?
    uygun fiyata bu dvd player'i nasıl bulabilirim? ikisi arasındaki fark olarak usb den divx film oynatabildiğini yazmış. ee zaten dv 400 de usb den divx film oynatabiliyordu. başka farklılıklar varmıdır acaba?

    sevgiler...




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.