Şimdi Ara

Pioneer Vsx 921-k Coklu oynatim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Vsx921-k amfide su an digiturk, dvd, playstation ve bilgisayar bagli.
    Ben ornegin; gorunutuyu digiturkten almak ama ayni zamanda da sesi bilgisayardan almak istiyorum. Bu amfi uzerinde boyle bir sey mumkun mudur?
    Uzerindeki 'zone2' secenegiyle yapilabilir diye dusunuyorum ama denerken bazi sorunlar yasadim.
    Konu ile ilgili yardimci olursaniz sevirinim.
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canonar -- 7 Eylül 2013; 17:26:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• canonar C kullanıcısına yanıt
    pioneerlar goruntuyu ve sesi ayrı ayrı işleyemiyorlar. sadece onkyonun ust modellerinde var diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: indigo_blue

pioneerlar goruntuyu ve sesi ayrı ayrı işleyemiyorlar. sadece onkyonun ust modellerinde var diye biliyorum

O nasil oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Peki bu zone2 olayini anlatabilir misiniz kisaca?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

O nasil oluyor?

onkyolarda cd den muzik dinlerken goruntuyu başka yerden alabildiğini yazmıştu AVS 1-2 kullanıcı. muhtemelen analog ses ile digital gorüntüyü ayırabiliyordur 2 hdmi kaynağı ayıramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canonar

Arkadaslar selamlar,
    Vsx921-k amfide su an digiturk, dvd, playstation ve bilgisayar bagli.
    Ben ornegin; gorunutuyu digiturkten almak ama ayni zamanda da sesi bilgisayardan almak istiyorum. Bu amfi uzerinde boyle bir sey mumkun mudur?
    Uzerindeki 'zone2' secenegiyle yapilabilir diye dusunuyorum ama denerken bazi sorunlar yasadim.
    Konu ile ilgili yardimci olursaniz sevirinim.
    Tesekkurler

Bunu yapmak istediginizdeki amac nedir?Bu bilinirse daha dogru yardimci olunabilir.

Cunku dediginizden benim anladigim; tv nin bulundugu alan icerisinde mevcut hop.ler kullanilarak goruntu tv dan ses pc den alinacak.Ama Zone 2 icin hop.ler baglantilari giris yerleri ile hem dt hem pc ayni inputta olmuyor zaten.

Diyorsaniz ki; salonda tv izlenirken ben odamda pc kullanacagim.O vakit odaniz icin zone 2 setup kuracak ve kullanabileceksiniz.

Kaldiki ayni ortam icerisinde goruntu DT den sesi pc dan almanin mantigini cozemedim eger isteginiz bu ise.Zaten hdmi ile goruntu ve ses aktarimi oluyor.Bu yuzden pc i farkli bir ortamda kullanmak istiyorsunuz dusuncesindeyim ki dedigim gibi zone 2 setup isinizi gorebilecektir.Onunda pratikte pc icin baglanabilirligini bilmiyorum.Denemeniz gerekecek.

• quote:

quote:

quote:

O nasil oluyor?

onkyolarda cd den muzik dinlerken goruntuyu başka yerden alabildiğini yazmıştu AVS 1-2 kullanıcı. muhtemelen analog ses ile digital gorüntüyü ayırabiliyordur 2 hdmi kaynağı ayıramaz.

Yaniliyorsam duzeltilsin.

923 ile birlikte ;daha onceki bir yanda goruntu diger yanda ses aktarilabiliyorken ,ayni zamanda 2 alandada video ve ses aktarimi gerceklesebiliyor.

Yani dediginiz sey zone 2 oluyorki gunumuzde genel olarak avr larda bu mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer vsx-921 arc desteği
    8 yıl önce açıldı
    PİONEER VSX 924 VE 4K
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O nasil oluyor?

Yaniliyorsam duzeltilsin.

923 ile birlikte ;daha onceki bir yanda goruntu diger yanda ses aktarilabiliyorken ,ayni zamanda 2 alandada video ve ses aktarimi gerceklesebiliyor.

Yani dediginiz sey zone 2 oluyorki gunumuzde genel olarak avr larda bu mevcut.

ben aynı zone icinde bahsetmiştim. zone 2 yi input olarak kullanabiliyorsanız olur tabiki.

• Bunu yapmamdaki amac; ornegin playstationda oyun oynarken arkada da cd girisinden ya da bilgisayari bagladigim giristen de muzik dinlemek istiyorum. Bu olay mumkun mu diye merak ettim? Bi kac sey denedim ama tam olarak yapamadim.

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canonar -- 7 Eylül 2013; 19:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canonar

Bunu yapmamdaki amac; ornegin playstationda oyun oynarken arkada da cd girisinden ya da bilgisayari bagladigim giristen de muzik dinlemek istiyorum. Bu olay mumkun mu diye merak ettim? Bi kac sey denedim ama tam olarak yapamadim.

undefined

Bunun icin ps icin mevcut kurulum kalacak.

Pc icinde destekliyorsa ,emin degilim! Zone2 olarak baglanti yapilacak.Ama bunun icin zone 2 e ait farkli bir cift hop.lere ihtiyaciniz var.Ayni zone icerisinde olacak ama zone2 okarak islem gorecek.

Bunun disinda ps3 de bazi oyunlar ,oyun ici muzikler yuklemenize olanak sunuyor.Mesela ben GT5 icin kendi muziklerimi yukledim oyun esnasinda menusunde vs onlar caliyor.Zaten bu tur oyunlarda bu mumkun ve anlamli.Ama BF3 ,COD gibi oyunlarda boyle bir imkan yok zaten savas esnasinda cokta uyumlu olmazdi muzik:)

Yadaaaaaaa, ayni input secmek kosulu ile ps ni composit kablo ile sari ucla baglayacaksin ( kirmizi-beyaz bosta kalacak ses uclari) goruntu ps dan gelecek ki hdmi a gore kalite farki olacak,seside diger kaynaktan avr de ps ile ayni input olacak sekilde opticden baglayacaksin.Veya yine hdmi ile ps baglayip ps icerisindeki ses goruntu ayarlarindan sadece goruntu kismini( emin degilim mevcut diye hatirliyorum) aktif ederek ayni baglantiyi deneyebilirsin.

Denemelerinin sonucu paylasirsan sevinirim.

• Kendim denemedim ama teoride olabilir gibi geliyor.
    Ornek vererek açıklamaya çalışayım. Ps3 ü vsx-921 in DVD HDMI girişine bağlayın. Sonrasında cd player yada Pc nin analog ses çıkışlarını vsx-921 in arkasındaki analog ses girişlerinden DVD kısmına bağlayın.Sonrasında ps3 ü açın. Ses ve görüntü ps3 ten gelecek. Sonrasında vsx-921 in kumandasından SIGNAL SEL tuşu ile analog u seçin. Bu durumda ps3 un görüntüsünü tv den alırken seside analog olarak cd yada Pc den alırsınız.

Bu baglantı şeklini test edebilirsiniz

• Merhabalar. Vsx921 için soracağım.
    Zone 2 ile sadece radyo sesi mi alınabiliyor?
    Bütün ses kaynakları hdmi ile bağlı avr'ye. Optik kablo ile bağlasam zone 2 den diğer kaynak sesleri alınabiliyor mu?

• Zone 2 çıkışı sadece analog girişler ve tuner ile çalışır.

Hdmı ve optik girişler zone 2 çıkışında kullanılamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Zone 2 çıkışı sadece analog girişler ve tuner ile çalışır.

Hdmı ve optik girişler zone 2 çıkışında kullanılamaz.

Teşekkür ederim ilginiz için.
    Analog giriş dediğimiz plakçalar, kaset çalar vs. Eski tip ses kaynakları değil mi? DLNA, internet radyo, usb ile birşey dinleyemiyoruz anladığım kadarı ile.

• Amfinizin arka kısmında kırmızı ve beyaz girişler var.Bunlar analog girişlerdir.Sizin bağladığınız cihazlarda analog (RCA) ses çıkışı mevcutsa amfiye bağnatı yapabilirsiniz.Bu şekilde zone 2 den ses alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.