Arkadaşlar bu iki A/V Receiver arasında karasız kaldım kullanan veya bu iki modeli yakından tanıyan varsa bilgi ve tavsiye rica ediyorum. Öncelikle sinema ve sonrasında pop / rock müzik performansları benim için önem taşıyor. Şu an Pioneer VSX-515-S 890 ytl civarında satılıyor Yamaha RX-V457 de 850-900 ytl civarında fiyatları birbirine yakın ancak performans kıyaslaması için tavsiyeye ihtiyacım var. Tşk.
PIONEER'IN STEREO PERFORMANSININ REZALET OLDUĞU HERKESÇE SÖYLENİYOR. YAMAHA İSE DİĞERLERİNDEN BU KONUDA DAHA İYİ. MÜZİK AMAÇLI DA KULLANCAKSAN YAMAHA DAHA İYİ BİR SEÇİM OLUR,KANAATİMCE
Yamahayı Pioneere tercih ettin he..Pes doğrusu...
birkaç yıl önce VSX serisinden kullanmıştım ortalama bir cihaz . AV gurubu olduğu için müzik dinlerken ya kaliteli kolonlara ihtiyacın olur yada equalizer 'a . Yamaha sadece tuner kullandım oldukça iyiydi yamahanın pioneer' e göre marka bazında daha profesyonel bir cihaz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Tek tavsiyem satın alacağın yerde demo olayları seni aldatır net karar veremezsin genelde Hi-end satış mağazaları dışında olan yerlerde akustik iyi olmadığı için kulak aldanması olur, teknik özellikleri karşılaştır.
arkadaşım öle bir forum açmışsın ki aynı benim zamanında sorduğum sorular sana benim(kendi zevkime göre)cevabım şöle olur yamaha daha adac arkadaşımızın dediği gibi daha profesyonel dir özellikle de sinema konusunda yamaha daha fazla zevk verir sana ama pıoneer ın yamaha kadar vereceğini zannetmiyorum.ama şunu da unutmamak lazım aldığın eğer yamaha olursa ve yamaha haricinde bir dvd in varsa fazla uyumlu olmaz ama pıoneer amfili ve pıoneer dvd in olursa alıcağın ses kalitesi yamaha dan fazla olur hem netlik açısından hemde kalite açısından ARKADAŞLAR UNUTMAYALIM BU BENİM KENDİ ŞAHSIMA AİT DÜŞÜNCELERİM.bizim evde olduğu için ben biliyorum senin dediğin pıoneer amfi nin aynısı.ama unutup daha sonra bana gelip demee sinemada ben bu pıoneer dan zevk almıyorum die ben sana sadece müzikte pıoneer dvd ile amfin aynı ve kaliteli olursa çok zevk alırsın diyorum bunu unutma. saygılarımla