Şimdi Ara

Pioneer Teyp Düşüyor Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 yıl once aldıgım Bluetooth'lu kumandalı Pioneer'ın iyi bir model teybi var. Alttan sagda ve solda iki kısım geçmeli ve sag ustte takma cıkarma butonlu kısmı var. Teyp artık tutmamaya başladı alt kısım takılıyor ama kapatırken sag ust kısım tutmuyor ve bıraktıgımda düşüyor. Buna bir çözum var mı? Yoksa yeni teyp almam mı gerekecek? Eger yenisi gerekiyorsa Pioneer almayı dusunmuyorum artık 2 yılda bir boyle saçma sorun cıkaracaksa.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

• Sorun ufak bişey halledilebilir bir teyipci veya elektronikci arkadaşa gidin sıkıntısınızı halleder.
    yeni teyip almanızı gerektircek birşey yok bence.
    bunun sorunuda hergun kafa kısmını takıp cıkarıyorsanız aşınma yapmıştır..
  • Servise goturecegim umarım basit bir sekilde hallederler ve cok para odemek zorunda kalmam. Cvp için tesekkurler..
  • bıkac yere gittım kaca yaparsınız dedım. Tutan parcalar degisecek dedıler. 25tl en dusuk fıyattı. Kendi servisine gıttım pioneer keciorende beledıyenın arkasında. Orda calısan elaman soldakını saga dogru gerdırdı. Sag alttakını yukarı dogru ıttı. Teyp ilk gunku gibi oldu. Parada almadı bıkac aydır sapasaglam kullanıyorum.bıkac hafta idare eder bi sorun olursa getır demistı. Hicbır sorun yok calısan kardesimin eline saglık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalınmaya karşı sürekli takıp çıkarıyorsanız haliyle yine lüks edebilir o sıkıntı ama ücretsiz halletmissiniz sıkıntı olacağını sanmıyorum iyi günlerde kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.